Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За червилото, грима и дамата с която ще прекарам вечерта...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За червилото, грима и дамата с която ще прекарам вечерта...

Първите сведения, за употребата на червило, идват от финикийците, които, освен паричните знаци, ни завещават и така обичаните от някои жени боички... Според легендата, за пръв път червилото се използва от финикийските представителки на най-древната женска професия, за да подчертаят устните си в качеството им на полов орган...
    Днес, повечето жени, по-скоро биха излезли без дрехи от дома си, отколкото без грим...
    Нека се ограничим в дискусия около грима и жените, въпреки модната тенденция, някои мъже да се възползват от подобна козметика...
    109
    Силно гримирана, така е по-възбуждащо.
    3.67%
    4
    С подходящ грим, за да подчертае, че срещата е специална.
    11.01%
    12
    С лек, ненатрапващ се грим, изтъкващ женствеността и.
    64.22%
    70
    Без грим, така е по-естествена и истинска.
    21.10%
    23
    Последно редактирано от giorgio; 23-03-08, 18:16.
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

До: За червилото, грима и дамата с която ще прекарам вечерта...

Мразя силния грим. Все пак гласувах за лек и ненатрапващ се, а не за съвсем без хич. Имам чуството, че вече сетивата ни са безвъзвратно повредени и очакваме все пак леко по-черни мигли и по-червени устни от естествените. Ама почнат ли да се отдалечават съвсем от реалноста... особено със сенки, като от месец безсъние... бърррррр...
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Гласувах за лекия грим по три причини.
      Първо - ако не я познавам добре , ще я приема по-лесно без да се ужася.
      Второ - ако я познавам до болка , няма да ме е срам толкова.

И трето - а сега сериозно - лекият грим прави жената по-секси , по-загадъчна и в крайна сметка по-интересна.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
        Мразя силния грим....
        И аз мразя силния грим . Особено след като веднъж ми се наложи да давам обяснение, откъде се е появило червило, върху белите мъжки слипове.
        Е...нема такава опашата лъжа !!!!
        Как да обясниш на жена червило върху слипа си ???
        Само те гледа и повтаря - ЛЪЖЕШ! - ЛЪЖЕШ!!
        От друга страна като знам Джорджо, как се ожени наскоро за една ВРАНГЕЛКА, може би се имат в предвид, изписани вежди, дето се слагат над калниците ??????
        В този аспект, не зная къде би могла да се асоциира устата, на въпросната " МАЦКА ", че да и сложим червило.
        Чудя се и за другите елементи, с който ни омагьосват жените.
        Дълги бедра, например ще трябва да се свързват с гуми 37', може би ?

Гласувам с 2
        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

И аз гласувах за лекия грим, но май предпочитам дамата да няма нужда от разкрасяване, природната красота е за предпочитане.
          Ама като угасиш лампата, няма никакво значение с какъв грим е, тогава са важни други неща
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Мен лично ми е неприятно да гледам мъже с гланц или с лакирани нокти (защото и такива съм виждала , вярно не в много фрапантни цветове като на Азис , а бледо розово )
            За грима при жените мога много да говоря И аз гласувах С лек, ненатрапващ се грим, изтъкващ женствеността и.
            Предпочитам по семпло , и да не плаши Особедно през лятото когато се размазва много . Не ми харесват и много червените червила , защото не ми отиват и защото не обичам червеният цвят . Обичам много дълги мигли , което при мен е даденост но иначе се постига лесно с добра спирала

Интересно ми е дали някой от вас мъже е пробвал да се гримира ? Да си сложи спирала , сенки или да си лакира ноктите ? Признайте си !

Коментар

Гласувах "без грим". Искам да съм наясно.

Но не мога да се сдържа и да не разкажа на Nik Nikolov по повод:

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
              Особено след като веднъж ми се наложи да давам обяснение, откъде се е появило червило, върху белите мъжки слипове.
              Е...нема такава опашата лъжа !!!!
              Как да обясниш на жена червило върху слипа си ???
              Само те гледа и повтаря - ЛЪЖЕШ! - ЛЪЖЕШ!!
              ....тя го погледнала към слиповете и бялата му риза, а той: Жена, ако щеш вярвай, сбих се с един клоун....
              ______2
              Е = MZ

Коментар

Първоначално публикуван от ~m@g!~ Преглед на мнение
                ... Интересно ми е дали някой от вас мъже е пробвал да се гримира ? Да си сложи спирала , сенки или да си лакира ноктите ? Признайте си !
                Маги, ти ме хвърли в дълбок размисъл с тази спирала... Аз, до ден днешен, си мислех, че "спиралата" се ползва като противозачатъчно... само при жените...

Коментар

Мен лично ми е неприятно да гледам мъже с гланц или с лакирани нокти

...

Интересно ми е дали някой от вас мъже е пробвал да се гримира ? Да си сложи спирала , сенки или да си лакира ноктите ? Признайте си !
                  Питаш ли ме какво ми беше след един купон в студентските години, когато трябваше да си извадя ръцете от джобовете, за да извадя пари от портфейла и да взема баничката и айряна, от които имах отчайваща нужда... а опашката голяма, хора много...
                  Ама някои колежки бяха много настоятелни, а то след толкова пиене и съпротивителните сили спадат... Всъщност като се замисля май не беше лак, а някаква машинка за полиране на нокти, ама изглеждаха като лакирани с безцветен такъв
                  Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                    Маги, ти ме хвърли в дълбок размисъл с тази спирала... Аз, до ден днешен, си мислех, че "спиралата" се ползва като противозачатъчно... само при жените...
                    Спирала за мигли , вече ще гледам да бъда по точна да не стават чак такива обърквания !

Коментар

Хе, спиралата(противозачатъчната) как боде, ако не е изрязана добре, не е истина, направо не смееш да влезеш по-навътре...
                      Ама темата е за външните спирали(за мигли), ама пусто подсъзнание, мисли за вътрешната... Що ли???
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

И аз гласувах за не натрапчив грим.Ни харесвам жени които имат по лицата си повече кит от колкото колата ми.
                        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Мен лично ми е неприятно да гледам мъже с гланц или с лакирани нокти

Аз си признавам. Редовно се лакирам . Като счупа някое нокътче,( а напоследък доста често ми се случва) и първо го подлепвам с каноконлит и после с лак. Ми без нокът е по гадно. Пробвал съм и това..............Към цвета нямам претенции, какъвто имат наблизо

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
                            Аз си признавам. Редовно се лакирам . Като счупа някое нокътче,( а напоследък доста често ми се случва) и първо го подлепвам с каноконлит и после с лак. Ми без нокът е по гадно. Пробвал съм и това..............Към цвета нямам претенции, какъвто имат наблизо

Коментар

Тази сутрин, разглеждайки резултатите от анкетата, направих неволна асоциация, с друга анкета, пак от форума - "Каква музика предпочитате?" http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...F3%E7%E8%EA%E0
                              Вероятно греша в заключенията си, но силния грим ми напомня за чалга и донякъде "латино", което си е пак чалга, но отвъдокеанска, вносна... Тия два стила, ако изобщо могат да се нарекът стил, са с най-малък процент в другата анкета...

П.П. Молба към модераторите, да махнат едното от двете "Т" в "женственостТа", от последния отговор в анкетата. Симеоне, не можеш ли да поправяш и мен?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X