Пиша името с малко букви на тази пародия ... Жената го е пуснала и се загледах .. може ли в 20:00 докато още има детска аудитория и съм сигурен че много хора гледат това "предаване" да гледат как оная кифла плейпатка си размята грозния задник по гащи под дъжда а балоните и се мяткат като на тичаща крава ... и мани това ми 5 минути по късно Фъки ли е Фънки ли е да ми размята средни пръсти в ефир и да псува като кръчмарско чедо... Няма ли кой да сезира тия идиоти от нова ...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
"вип" Брадър
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: "вип" Брадър
Първоначално публикуван от duvi Преглед на мнение... Жената го е пуснала и се загледах ..
... Няма ли кой да сезира тия идиоти от нова ...Ние не сме неутрални!
-
Първоначално публикуван от duvi Преглед на мнение...а балоните и се мяткат като на тичаща крава ...
Линк нещо няма ли? Не за друго, а за да се възмутя искрено.
Коментар
-
Много си прав... но нямах нерви тази вечер да се дракам с жената и да и обяснявам че само с гледането на тази тъпня деградира тотално .. а монитора на пц-то е на една линия с тв-то и да не искам пак виждам.
И нямаше как да го изкоментирам с вас. Баси ще се окаже, че жената е от лошите
Lyubomir T. Marchev / LZ1DUV
A POS
0885600200
За момента пасажер
Коментар
-
Хляб и зрелища. Това и трябва на тълпата за да е доволна. Още от край време. За хляб все още се намира по някоя стотинка, остават зрелищата, и колкото по долнопробни - толкова по добре.0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеНе ви работи дистанционното ли?Lyubomir T. Marchev / LZ1DUV
A POS
0885600200
За момента пасажер
Коментар
-
Дори споменаването на подобни помии тук причинява болезнената и ненужна смърт на хиляди пищящи и дърпащи се неврони, които определено могат да послужат другаде.
Жените с телевизори нямат бутон "заключване". Темите - имат. Карма...Издъних се на Тюринг теста
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар