Моля отговорете като изберете предпочитаните от вас радиа. Възможно е да изберете и повече от един отговор. Моля не пишете като мнение отговора си а гласувайте в анкетата.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кое радио предпочитате?
Свий
X
-
Кое радио предпочитате?
22087.6 Романтика2.73%688.0 Алма Матер / Класик ФМ1.36%388.4 Алфа2.27%589.1 Зи-Рок (Z-Rock)36.82%8189.5 Енерджи (NRJ)8.64%1990.0 Сигнал плюс1.36%391.0 Би Би Си1.36%391.9 БеГе радио12.73%2892.4 Атлантик4.55%1092.9 Христо Ботев2.27%593.9 Хот ФМ0.91%294.9 ФМ Плюс2.73%695.7 Дойче веле0.91%296.2 Дъ Войс (The Voice)6.82%1596.7 Вероника5.00%1197.6 Витоша6.82%1598.3 Ретро23.64%5299.1 Веселина3.18%799.7 Сити12.27%27100.3 Фреш7.73%17101.1 Мила голд16.82%37101.7 Нова5.00%11103.0 Хоризонт7.73%17103.6 РФИ1.82%4104.0 Джаз ФМ6.82%15105.0 Дарик4.55%10105.6 Инфорадио3.18%7106.0 Радио 129.09%64106.9 Енджой (NJoy)5.91%13Друго3.64%8Тагове: Няма
-
До: Кое радио предпочитате?
Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнениеГледам водиме убедително, обаче май има някакъв проблем с общия брой проценти. Май са бая над 100Последно редактирано от Tiger; 27-06-07, 22:08.
Коментар
-
Само да вметна, Z-rock не е това което трябва да бъде, по Мила Голд пускат много повече и много по-правилни рок парчета отколкото по него... Срамота, ама същата издънка като Тангра навремето, уж рок радио а там Депеш и Дюран Дюран... Мани, разочаворание... Затова Мила Голд форева!Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
ДА! и аз смятам така
Мила Голд си е истинско рокаджийско радио !!!
добре че имам нет иначе в нашия град нищо не се хващаHusqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Щасливци ! Аз заради Z-rock си бях прекарал 50 метра кабел от компа до гаража че в прованса това радио идва само от нет-а. Пък това Мила Голд и идея си нямям какво е.Уморените коне не ги убиват , нали ??
Коментар
-
Голямо БЛАГОДАРЯ, на всички гласували, досега и в бъдеще!!!
Много ценна информация...
Предполагам че знаете, идеята е да направя едно ново, по-скоро образователно радио и Венци и всички колеги от Форума помагат..
Така, че каквото и да пуснете по въпроса ще ми е много полезно..
Тенкю пиййпъл, тенкю!!
Понеже помагате, ще бъда откровен - вече подкарах влака.
Радиото си има име, в понеделник, ще го пуснем за защита на марката и ще го оповестя.
Сега спецовете мъдруват върху проектите на студиото, свалена е и карта на покритието, ще е върху цяла София, без Княжево.
Очакван старт - октомври 2008, дотогава ще се драскат и разнасят хартии, рушвети и т.н.
Сега с ваша помощ, ще мъдрувам как да стане полезно и как да стане научно-популярно, но не и досадно!
Още веднъж благодаря за мненията!
Коментар
-
Евала Волк!!! В началото като пусна темата бях малко скептик, но виждам че действаш със замах.... Желая ти голям успех и с нетърпение чакам октомври 2008 (чак тогава???) да включа радиото на твойта станция.
О899 2б2 1З2
Коментар
-
Volk,
идея си нямаш, колко се зарадвах на проекта ти!
Преди 7-8 години се опитах да осъществя нешо подобно в Бургас. Хвърлих много сили и средства. Идеята беше за рок-радио с насоченост срещу употребата на наркотици. Лесно намерих спонсори, както у нас, така и в чужбина, но когато въпросът опря до рушвет, просто теглих една...
Както и да е, хайде стартирай в София, пък после, заповядай и в Бургас!
П.П. Въпреки, че съм се поотдалечил от нещата, ако мога да помогна с нещо, ще го направя с огромно удоволствие.Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнениеVolk,
идея си нямаш, колко се зарадвах на проекта ти!
Преди 7-8 години се опитах да осъществя нешо подобно в Бургас. Хвърлих много сили и средства. Идеята беше за рок-радио с насоченост срещу употребата на наркотици. Лесно намерих спонсори, както у нас, така и в чужбина, но когато въпросът опря до рушвет, просто теглих една...
Както и да е, хайде стартирай в София, пък после, заповядай и в Бургас!
П.П. Въпреки, че съм се поотдалечил от нещата, ако мога да помогна с нещо, ще го направя с огромно удоволствие.
Има обаче някакво странно чувство, ако човек си е купил хляб и дрехи и вече е доволен от материалното си обкръжение, му се ще да направи нещо за младите, затова братята пред университета са дарили освен пари и терена на Ректората..
У нас още не се е родил все още бизнесмен, поне достоен да се снима до тях, но и това ще стане, нека да се потъркалят на Q7- ци,да се наснимат гелосани до празноглави, но скъпи манекенки и ще им уври главата, че има и други приятни начини да похарчиш излишни пари /а всички пари след хляба, дрехите и спокойствието са излишни/.
Както и да е, giorgio, ракажи нещо повече, каква програмна схема си мислил, на какво си искал да наблегнеш и т.н.
А за рушветите, аз с тия мърши отдавна работя, що паплач ми е минала през ръцете и на колко продажника съм хвърлял рушвет, ако си направя от главите им трофеи, ще ми отеснее механата!
Коментар
-
Ще трябва да се поровя из старите бумаги, дано не съм изхвърлил всичко, ако намеря програмната схема, ще ти я изпратя.
В Бургас, в София също, а май вече и навсякъде, става все по-страшно с дрогата, та в тая връзка, а и покрай хобито ми (радио-любител съм) ми хрумна тази идея. Идеята за рок радиостанция се оформяше дълго време... и като се започна: банкови референции, предварителни договори с музикални компании, технически проект (това май беше най-лесното), програмна схема, пътуване до столицата всяка седмица, че и по два пъти понякога...
Заради специфичната насоченост, предвиждах всякакъв вид комуникации със слушателите (разчитах да са предимно младежи), включително и интернет връзка (сега вече го правят доста радиостанции). Мислех да каня инцедентно за водеши разни известни личности (по-късно подобно нещо правеха в Ретро радио). Виждах я като музикална рок станция с уклон към по-твърдите теченияс дозирани спортни предавания, от сферата на нетрадиционни у нас спортове като тенис, голф, снукър, бейсбол и т.н., но в никакъв случай футбол...
Имаше доста приятели готови да помагат. Тогавашния председател на бейсболната федерация прояви жив интерес и беше готов да подпише първоначално едногодишен договор за реклама от името на личната си фирма (конкретно за реклама на противозачатъчни средства, което идеално пасваше на профила). Мой приятел, познавайки отношението ми към рушветите, изяви желание, той, лично да плати ($10К), за да получа честота...
Един, бивш вече премиер, в прав текст ми заяви, че никой няма да ми разреши да се опитам да притворя едно от кранчетата за финансиране на партийните централи!
Опитвах се да забравя всички тия неща...
Между другото, предварителните сметки показваха, че след първоначалната инвестиция, приходите, дори и да не достигат за издръжка, то разходите ще са поносимо малки... за печалба дори не е мислено.Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
giorgio, добра идея си имал. Наистина е сериозен тоя проблем с наркотиците - и Варна е много зле в това отношение.
Volk, освен изброените от giorgio неща за плащане, ще се наложи да помислиш и за авторските права върху музиката, научните материали и всякаквия друг авторски пълнеж, който мислиш да ползваш в предаванията.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tiger Преглед на мнениеVolk, освен изброените от giorgio неща за плащане, ще се наложи да помислиш и за авторските права върху музиката, научните материали и всякаквия друг авторски пълнеж, който мислиш да ползваш в предаванията.
Не мога да повярвам, че вече някой в България ги плаща!
Иначе за дискусиите със спецовете си е предвиден договор и ще включва правата върху информацията.
Има толкова много пенсионери преподаватели от университетите, хора мъдри, достойни и пълни с полезни знания, мизерстват като кучета, а могат да бъдат толкова полезни за зелените и празноглави младоци!
Убеден съм, че много от тях ще влезнат в студиото и за малък хонорар, това са хора които не можеш да купиш с пари, трябва уважение и отношение!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар