Да си спомним и поговорим за Ърнест Хемингуей и неговите ледени дайкири...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тема за Папа или човекът, който написа книгите за мъже
Свий
X
-
От: Тема за Папа или човекът, който написа книгите за мъже
Гледай как довечера ще си легна със Зелените хълмове .... и без това жената я няма тия дни
П.П. Ей, хора ... карате ме да си спомням младежките години с младежките лудории ... крайно нездравословно за човек, оставен ерген за в момента
П.П.П. Миличко, тук да не четеш!О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
-
Ааа хубаво, бравос! Някак си не знам откъде да я подхванем. То Хълмовете африкански хубаво, но това е доста след като Ърнест се е проявил и в други области. Дали да не разнищим репортажите му и приключенията покрай тях? Чудя се..Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Гледахте ли филма за Папа и Марта Хелхорн? По НВО? Не знам до колко е достоверен исторически, ама не е много доборнамерен към Папа.Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.
Коментар
-
Тръгнах да го гледам два пъти здрава мама.. и не го.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнениеСтига бе...нищо общо.Животът е харизан кон според мен...
Теди
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар