Нали съм си черноглед - няма ли риск да и направим мечешка услуга с тази тема, достъпна за всеки който има интернет, включително и за организаторите на конкурса ?
В смисъл - в някои конкурси има изрична клауза забраняваща организираното гласуване по агитки за даден кандидат - някой гледал ли е правилата в този (честно казано - нямам време да се ровя - някой погледнал ли е) ?
Дали да не променим поне малко заглавието и първата публикация, та да не ги схрускат като шоколадец трудолюбивите гладни ботчета на различните търсачки ?
1791
Ама има измама някаква. В инфото пише, че е на 20, а тя каза, че е на 21. А ся де...
А по принцип това с подпомагането от някой форум си е масова практика. Даже ако някой не поиска помощ във форумите, колко от нас щяха да разберат изобщо за гласуването
А и си мисля, че това едва ли ще определи победителката. Тя ще се определи на конкурса. Това гласуване по-скоро ще е за наградата на публиката или нещо подобно.
Тук като гледам може да се гласува за момиче на BLife.
Последно редактирано от silverfox; 24-06-11, 21:14.
Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
интересното е, че или вкуса ми се е изменил или има доста красиви момичета. досега винаги в конкурс мис България са все едни... дето въобще не им е мястото там.
и пак за съжаление от всички хубави поне за момента води най-неугледната(Ваня Иванова) - сори за момичето, но мое мнение
Коментар