Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Възход и падение...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Възход и падение...

Е-ми, е те така. Изобщо не се съмнявам, че и за много други неща не знам...
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
      Е-ми, е те така. Изобщо не се съмнявам, че и за много други неща не знам...
      Млад си още. Имаш време да се научиш.

Коментар

И аз не съм я чувал. Знам, че съм дрЪт.

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
          Може би ще ви падна в очите, но за пръв път чувам за това Ейми. А също така, я и виждам - не ви ли прилича силно на травестит!?
          Не може човек да знае всичко. Добра певица е, но на мен не ми допада. И това, че има по- груби черти не означава , че е травестити.
          Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
            И това, че има по- груби черти не означава , че е травестити.
            Това, че не е травестит не означава, че не е много грозна.
            О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Естествено несериозната тема си има продължение.

Ейми Уайнхаус се оттегля от музикалната сцена

Изпълнителката бе освиркана на концерта си в Белград, отмени гостуванията си в Гърция и Турция, а близки до нея коментират, че може да не се появи и на следващите си участия.

Британската певица Ейми Уайнхаус (AmyWinehouse.com) се оттегля от музикалната сцена за неопределен период от време.
              Изпълнителката, която беше освиркана при символичното си завръщане в Европа в събота вечер в Белград, е получила нареждане от мениджъра си Рай Косбърт да се оттегли, за да се погрижи за здравето си.
              Уайнхаус се лекуваше от зависимостта си към алкохола и наркотиците в рехабилитационна клиника и беше изписана преди три седмици.
              "На Рай му беше трудно да я гледа как се забърква в неприятности през годините. Сега тя се оттегля и този път може да е с години", съобщи близък до певицата източник.
              Ейми отложи следващите си два концерта в Гърция и Турция, които трябваше да бъдат на 21 и 22 юни, но според източника мениджърът й вероятно ще я накара да отмени всичките си концерти и да се върне в рехабилитационната клиника.
              Уайнхаус няма да вземе хонорара си и след концерта в Сърбия, по време на който бъркаше текстовете на песните, заваляше думите и дори хвърли едната си обувка в публиката.
              Така недоволните й почитатели, които бяха около 20 хил., ще могат да си вземат парите обратно.
              "Тя направи всичко, както беше предвидено в договора. Пристигна в Белград навреме и остана на сцената 70 минути, така че не можем да направим нищо", заяви един от организаторите на концерта.
              Въпреки това
              носителката на "Грами" се съгласила, че представянето й е било доста под нивото
              и няма да вземе никакви пари за изпълнението си.
              Преди 2 дни представител на 27-годишната певица заяви, че предстоящите концерти в Истанбул и Атина ще бъдат отменени, а следващият концерт ще бъде на 8 юли в Испания.
              "Въпреки, че сме сигурни, че Ейми иска да изпълни тези ангажименти, тя се съгласи, че не може да пее по най-добрия си начин и ще се върне у дома", се казва в изявлението.
              "Тя иска да се извини на феновете, които я очакват, но смята, че това ще е правилното нещо". Медиите и феновете в Белград използваха обидни квалификации за нея, включително и като писаха на сайта.

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3905351

Коментар

Доколкото аз разбирам от тези работи, тук кокаинът не е намесен или поне не е решаващ за грозния резултат - той предизвиква други изменения в поведението. Но алкохолът напълно се вписва в картината.

Коментар

С такава фамилия- Winehouse и отива да е напита, като гъЗка.
                  Очаквам Rehab- remastered.
                  There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                  No wahalla.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    Доколкото аз разбирам от тези работи, тук кокаинът не е намесен или поне не е решаващ за грозния резултат - той предизвиква други изменения в поведението. Но алкохолът напълно се вписва в картината.
                    Строго индивидуално....
                    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Темата има продължение, за жалост трагично. Днес 23.07.2011 Ейми Уайнхаус е починала. Родните сайтове засега не са публикували информацията.

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz...rmed-dead.html

Бог да я прости!
                      Последно редактирано от Тихомир; 23-07-11, 19:58. Причина: промяна на линк

Коментар

Току виж се окаже че на някои ширини и от срам се умира.

Лека и пръст.
                        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Хм, а дали някой взе Ай-пада?! Колко сме лоши към живите и после какви добродушковци ставаме, като умрат
                          http://www.whenwillamywinehousedie.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                            Хм, а дали някой взе Ай-пада?! Колко сме лоши към живите и после какви добродушковци ставаме, като умрат
                            http://www.whenwillamywinehousedie.com/
                            За мъртвите или само добро, или нищо.

Коментар

Ама той Паджероводът за живите говори.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X