Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Музей на социалистическия бит
Свий
X
-
От: Музей на социалистическия бит
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]333130[/ATTACH]Ето кинти малко: [ATTACH=CONFIG]333129[/ATTACH]Дизелов Jeep, не е Jeep.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Krelion Преглед на мнениеДо кога е социализъм?Доста от банкнотите и монетите са след преврата 1989г.
Коментар
-
Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеДънки, made in "Виетнамските общежития" на цена колкото два ученически костюма.
Коментар
-
Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнениеА какво се е случвало по времето на царска България. Сякаш не са умирали хора без съд и присъда, сякаш не е имало метежи. Сякаш не са се клали като животни. Приеми че това се дължи на времето в което се е случвало, както и поради други обективни причини. Комунизма не е една от тях.
"клаха народа така както и турчин не го е клал"
Иначе по темата - ми той музеят беше по улиците и домовете до преди 10 години. Аз като отида на вилата и се потапям в историята.
Коментар
-
Поименно ли.
Просто тия които са били на власт са убивали конкурентите си /комунистите в частност, но не само/. Метежи е имало както тия след 9-ти. Само че ти както и козеца виждате единствено урудливост в комунизма. Факта е че по тия времена ВСИЧКИ така са постъпвали. И тогава е нямало банани дори по Коледа и други подобни глупости които си спомняте с умиление?!. Възползвай се от това, че можем да погледнем от далече върху историята, а не ни промиват главите за великите партизани, или дядо ти фашист ти промива мозъка с неговите глупости.
Аз смятам, че са постъпвали така защото управниците ни са били така възпитани. Политическите убеждения нямат никакво значение в случая.
А като ти гледам мнението как е трябвало да се постъпи с комунистите, разбирам че и ти си един от тях и ако беше на власт и ти щеше да колиш и бесиш. Не сме го надживели, няма и да го надживеем сигурно, щото сме си такива. Хищни някак си, злобни, комплексирани. И аз съм такъв. Много мразя политици.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнениеТрябва музей. Трябва да се показва мизерията, гадостта и жестокостта на това време. Да се помни. За да не се повтаря.
-KRISTO SVISHTOV, bobiper, Kozzzec,November Charlie...
Господа, всезнайковци, цитирайте Гьоте, Хайне, Шилер, Пушкин. Научете нас, да знаем освен кирилица и други азбуки, но си оставайте българи. Колко е просто.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение...Нека имената на нелюбещите родната Кирилица висят по стените на този музей:
Господа, всезнайковци, цитирайте Гьоте, Хайне, Шилер, Пушкин. Научете нас, да знаем освен кирилица и други азбуки, но си оставайте българи. Колко е просто.
На международен панаир руски специалист обяснява предимствата на волгата:
- Вижте каква красива и луксозна кола!
- А колко гори?
Руснакът го поглежда и продължава:
- Изключително меко вози! Можете да пътувате 1000км и нищо да не усетите!
- А колко гори?
Руснакът си знае своето:
- Елегантен външен вид...
- А колко гори?
- А вие защо биете негрите?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнениеДа, трябва. А също по малко да събираме експонати от времето на прехода. Нека имената на нелюбещите родната Кирилица висят по стените на този музей:
Сдъвкано/предъвкано и написано на български език пак изглежда нелицеприятно за прочит, особено когато е дело на публичен радетел и обвинител, за същите чужди правописни грехове.
Да, теб имам предвид.
Коментар
-
Времето на комунизма е оставило белези, трайни и нетрайни у всеки от нас, който е живял по онова време. Гадно или хубаво, това време съществува и всеки го помни с добро или лошо.
Сега по темата.
Имаше едни стабилизатори за телевизорите Опера(също и за останалото изобилие от предлаганите на пазара по онова време), мисля че имам някъде такъв.
Също и култовите червени пионерски връзки, сини за чавдарчетата.
Коментар
-
Първоначално публикуван от mitko punev Преглед на мнениеИмаше едни стабилизатори за телевизорите Опера(също и за останалото изобилие от предлаганите на пазара по онова време), мисля че имам някъде такъв.
И тежаха, пущините.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнениеПрезервативи Латекс - Бяла - 3 броя в кутийка с талк .
Колкото пъти го разказвам сега все ме питат; - А защо три ?
Коментар
-
Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеЕ то друго не останА.Нали нямаше други забавления та бехме денонощни ездачи
Сега интернет и игрите изместиха наще игри
Кво да правиш ама аз не разбирам млад мъж да седи на компютъра до 3-4 сабале а жена му сама в леглото
Не братко това не е естествено
Да играеш компютърни игри вместо естествените
те това не го разбирам
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар