Върви в момента по БТВ... Няма такива идиоти.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Столичани в повече
Свий
X
-
От: Столичани в повече
Абе момче младо ти май не си женен. Турските сериали са полезно нещо; докато го гледа жената мълчи. Иначе новия филм е много готин.Първоначално публикуван от Николай Календжиев Преглед на мнениеАко тотално спрат турските сериали за сметка на този и другите наши ще е супер.На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Даже ако се жениш в предбрачният договор да има клауза "Да гледа турски сериали" . Мойта не гледа и страдам.Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеАбе момче младо ти май не си женен. Турските сериали са полезно нещо; докато го гледа жената мълчи. Иначе новия филм е много готин.Sent from my Nokia s fenerche
Коментар
-
Гледах го,да ти кажа честно кефят ме такива "сериали"Първоначално публикуван от Никола Преглед на мнениеВърви в момента по БТВ... Няма такива идиоти.

,особено с такива актьори,предпочитам такива филми български да гледам,и като "Комиците",и тем подобни,отколкото да седна вечер пред плазмата и като цъкна на еди кой си канал и о,чудо
,пак ли тези турски сериали,не благодаря но ме кефят актьори като Лафазанов,Мутафова.... и другите.
Така че сериала е готин,струва си да се гледа всяка сряда.
(0+)
Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.
Коментар
-
Мене ме разочарова.Очаквах някаква комедия,жива и весела осмиваща селото,което носим в себеси.А то каква тежка житейска драма,с враждуващи фамилии.То хубаво,ама това вече съм го чел и не само ами и учил.Май некъкъв селски драскач,Шекспир му викали,го писал.Абе изгледах два епизода и повече нЕма да гледам.Последно редактирано от Shtaiga; 08-04-11, 16:58."The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
СтоЕнчA
Коментар
-
Аз гледах само първия епизод, започнах втория и се отказах от тоя "сериал", очаквах нещо с повече смехорийки пък то стана боза, и пак предпочитам да дават тая родна боза отколкото да ми думат за "Бехлюл" и подобните й...
Коментар
-
Във фасебокето имаше група "кога ще дойдат руските сериали да ни освободят от турските". Е май този път взехме нещата в свои ръце.
Хвала !Тази земя, по която тъпча сега,
тази земя, която пролетен вятър пробужда,
тази земя – не е моя земя,
тази земя, простете, е чужда.
Коментар
-
И аз гледах само първи епизод и от части някой от другите, но някак си не ме грабна толкова колкото Пълна лудница. Всъшност не бях гледал Пълна лудница известно време и напоследък почнах пак да гледам и доста изпростяла историята и там. Надявам се да пооправят нещата.Иван Маринов
Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
ЕНДУРО ВАРНА
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар