Доколкото можах да видя в анонсите, във филма играе трагичножалкия Лафазанов. Достатъчна гаранция за пълния неуспех на филма. Същото се отнася и за комиците с мощния смях на "публиката в залата".
Гледах го,да ти кажа честно кефят ме такива "сериали",особено с такива актьори,предпочитам такива филми български да гледам,и като "Комиците",и тем подобни,отколкото да седна вечер пред плазмата и като цъкна на еди кой си канал и о,чудо ,пак ли тези турски сериали,не благодаря но ме кефят актьори като Лафазанов,Мутафова.... и другите.
Така че сериала е готин,струва си да се гледа всяка сряда.
(0+)
Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.
Мене ме разочарова.Очаквах някаква комедия,жива и весела осмиваща селото,което носим в себеси.А то каква тежка житейска драма,с враждуващи фамилии.То хубаво,ама това вече съм го чел и не само ами и учил.Май некъкъв селски драскач,Шекспир му викали,го писал.Абе изгледах два епизода и повече нЕма да гледам.
Аз гледах само първия епизод, започнах втория и се отказах от тоя "сериал", очаквах нещо с повече смехорийки пък то стана боза, и пак предпочитам да дават тая родна боза отколкото да ми думат за "Бехлюл" и подобните й...
В нашето кино и сериали винаги е така липсва динамиката и всичко е задълбочено и сложно и много драматично . Явно сте очаквали нещо различно този път .
И аз гледах само първи епизод и от части някой от другите, но някак си не ме грабна толкова колкото Пълна лудница. Всъшност не бях гледал Пълна лудница известно време и напоследък почнах пак да гледам и доста изпростяла историята и там. Надявам се да пооправят нещата.
Иван Маринов
Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
ЕНДУРО ВАРНА
Коментар