Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Столичани в повече

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Столичани в повече

Върви в момента по БТВ... Няма такива идиоти.

От: Столичани в повече

Ако тотално спрат турските сериали за сметка на този и другите наши ще е супер.
    Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
    Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Като че ли "Комиците " си направиха сериал.Весело е!
      Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Календжиев Преглед на мнение
        Ако тотално спрат турските сериали за сметка на този и другите наши ще е супер.
        Абе момче младо ти май не си женен. Турските сериали са полезно нещо; докато го гледа жената мълчи. Иначе новия филм е много готин.
        На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
          Абе момче младо ти май не си женен. Турските сериали са полезно нещо; докато го гледа жената мълчи. Иначе новия филм е много готин.
          Даже ако се жениш в предбрачният договор да има клауза "Да гледа турски сериали" . Мойта не гледа и страдам.
          Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Доколкото можах да видя в анонсите, във филма играе трагичножалкия Лафазанов. Достатъчна гаранция за пълния неуспех на филма. Същото се отнася и за комиците с мощния смях на "публиката в залата".

Коментар

Първоначално публикуван от Никола Преглед на мнение
              Върви в момента по БТВ... Няма такива идиоти.
              Гледах го,да ти кажа честно кефят ме такива "сериали",особено с такива актьори,предпочитам такива филми български да гледам,и като "Комиците",и тем подобни,отколкото да седна вечер пред плазмата и като цъкна на еди кой си канал и о,чудо ,пак ли тези турски сериали,не благодаря но ме кефят актьори като Лафазанов,Мутафова.... и другите.
              Така че сериала е готин,струва си да се гледа всяка сряда.
              (0+)
              Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

Мене ме разочарова.Очаквах някаква комедия,жива и весела осмиваща селото,което носим в себеси.А то каква тежка житейска драма,с враждуващи фамилии.То хубаво,ама това вече съм го чел и не само ами и учил.Май некъкъв селски драскач,Шекспир му викали,го писал.Абе изгледах два епизода и повече нЕма да гледам.
                Последно редактирано от Shtaiga; 08-04-11, 16:58.
                "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
                Mark Twain
                СтоЕнчA

Коментар

Пълна трагедия - два-тримата читави актьори не могат да спасят положението. Пълна сапунка.
                  When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Аз гледах само първия епизод, започнах втория и се отказах от тоя "сериал", очаквах нещо с повече смехорийки пък то стана боза, и пак предпочитам да дават тая родна боза отколкото да ми думат за "Бехлюл" и подобните й...

Коментар

Сериалчето е свежо, ама лошото е, че сценария е свален от нашето ежедневие
                      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Мозъчна дъвка...

Коментар

Във фасебокето имаше група "кога ще дойдат руските сериали да ни освободят от турските". Е май този път взехме нещата в свои ръце.
                          Хвала !
                          Тази земя, по която тъпча сега,
                          тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                          тази земя – не е моя земя,
                          тази земя, простете, е чужда.

Коментар

В нашето кино и сериали винаги е така липсва динамиката и всичко е задълбочено и сложно и много драматично . Явно сте очаквали нещо различно този път .

Коментар

И аз гледах само първи епизод и от части някой от другите, но някак си не ме грабна толкова колкото Пълна лудница. Всъшност не бях гледал Пълна лудница известно време и напоследък почнах пак да гледам и доста изпростяла историята и там. Надявам се да пооправят нещата.
                              Иван Маринов
                              Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                              ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X