Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дяволско/ демонско евангелие?!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дяволско/ демонско евангелие?!

Каква е разликата между клиничната психиатрия и политтехнологиите - да кажем знам. А каква е разликата между шизофренията, и такъв тип литература през 2010-а - не.
    Не знам, някога ги имаше и в училищните библиотеки.

Коментар

Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
      Така както го описваш- ще трябва да го прочета. Къде може да се намери? Освен интернет, защото мразя да чета от компютъра- предпочитам хартия!
      Моите екземпляри предоставям за ограничен срок срещу запис на заповед. Свободно продаващи се екземпляри се намират понякога в антикварните книжарници около ХФ/ФзФ/ФМИ. Но преди всичко - разрешение от родителите. Приготви си и свободни 3-4 месеца.

Коментар

Имаше един филм с Джони Деп, точно на тази тема.Деветата порта.

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
          Имаше един филм с Джони Деп, точно на тази тема.Деветата порта.
          Гледах го- преди години- хареса ми, но не съм вникнал в смисъла- ще го гледам пак.
          JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

[QUOTE=turtey;1251579 За да стигнеш до дяволите, мини като нормален човек през Библията. Прочети я два три пъти, после мини на свитъците от Кумран, След това е ред на некаконичните евангелия. Като свършиш с това свирни да ти кажа какво да четеш после. [/QUOTE]

Не че е лошо да се прочете библията , ама за демони /по спомен/ става въпрос само в "Апокалипсис" - откровенията на Йоан и то съвсем бегло. Цялата история с Ада , дяволите и т.н. са дефинирани от други някакви четива , до които не съм стигнал още.
            0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Не баш. Има си ги още в Битие. Например Глава 6.
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                Не баш. Има си ги още в Битие. Например Глава 6.
                Ще ме караш пак да чета...... И понеже гледам , че ги разбираш тия неща- Какви са тия синове Енохови в Битие? Много интересни лица.
                0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Бе още не са разрешили религията и току виж ни издърпат ушите
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Прав си.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X