Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Договор за сътрудничество с ДЕТСКИ ЕКОПАРЛАМЕНТ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Договор за сътрудничество с ДЕТСКИ ЕКОПАРЛАМЕНТ

На 02.12.2004 Клуб OFFRoad-Bulgaria.com и Детски Екопарламент сключиха договор за подпомагане и взаимопомощ.

Ние като оффроуд общество естествено имаме и необходимост и възможности за опазване на природата. В бъдеще смятаме да развиваме съвместни акции в тази област. Смятам, че екологичното мислене и съдействие за опазване на природата е нещо, което всеки офроудер има, още преди да се сдобие с машината си, защото не познавам някой, който обича да се вози по жълтите павета. Ако се замислим ще видим безкрайни възможности, когато сме сред природата и да направим нещо за нея. Особено пък ние, които разполагаме с добре подготвени и екипирани машини.

Откриваме и отделен форум, където ще се дискутират въпроси свързани с екологията и опазването на околната среда, както и инициативи и акции в тази област.
    VPetrov.photography

Яяяя къде съм щял да водя щерката

Коментар

Ей на тия ще им помогна с най-голям кеф. Това с парламентите са глупости, ама ако зарибиш децата да мислят, а не да слушат чалга, е по-голема файда нема!

Коментар

Да не мисля, че трябва да сме егоисти и да мислим само за собствените си облаги, ама да помислим малко и за другите, в случая околната среда...Дъщеря ми преди месец ходи на семинар, за опазване на околната среда, след който са залесявали, и сподели, че трапката е невероятна.Това мен много ме зарадва, защото е разбрала от какво значение е това, което са направили.
        Това, 4е се организират такива изяви е много хубаво за развитието на децата, на бъдещето на държавата

Коментар

Идеята е добра.Да се надяваме,че ако повече неформални организации човъркат по въпроса с екологията на онези - "горе" ще им стане неудобно и ще вземат мерки,макар че силно се съмнявам тъй като всички бъркат в кацата с меда Е,все си е друго да се вдигне шум.Вярвам че ще има някаква полза.Най-много да ни забранят да ходим в планините за да не смущаваме вандалите.
          Напред,пък ще видим
          Ендурото и сексът не са шега работа !
          -------------
          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
          http://crazy-job.com

Коментар

Eko

Дайте някакви контакти с тези подрастващи да ги питам замислят ли инциативи и във Варненско.
            Човек е умен за дълго, но глупав за цял живот.

Коментар

Re: Eko

Първоначално публикуван от Николай Андреев
              Дайте някакви контакти с тези подрастващи да ги питам замислят ли инциативи и във Варненско.
              В момента се завършва техният сайт и интернет структура. Веднага след това ще можете директно да контактувате през този форум с тях.
              VPetrov.photography

Коментар

Нещо темата се позабрави. Какво става от тук нататък, или всичко приключва след първите напъни? Садене на дръвчета - добре, а друго?
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ами много други неща, те са като отделни теми...
                  VPetrov.photography

Коментар

Това ясно, обаче Венци, само ти пишеш тук, и още някой-друг от форума, а от НУЕП никой и дума не обелва. Не им се занимава на тези деца с това май...
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Не е така, всичко четат но се притесняват да пишат. Което може би ще се промени ако и други хора освен мен пишат тук и се дискутират повече теми свързани с екологията...
                      VPetrov.photography

Коментар

Ставаме двама, да видим колко още ще се включат.

Коментар

...

още повече по глава Екология и Околна среда България има поети ангажименти и пред Евр. Общноста. Сега е момента да се поставят основите на отговорното поведение към природата у децата. Това е една чудесна инициатива, която се надявам да даде своите плодове
                          The Knowledge is Power, The Knowledge is NOT a Crime!
                          LZ1LZZ

Коментар

ПИНЦИ

съгласен съм с всичко на тема ЕКО
                            ПАВКО
                            0888802068

Коментар

Re: Eko

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                              В момента се завършва техният сайт и интернет структура. Веднага след това ще можете директно да контактувате през този форум с тях.
                              А какъв е адресът на сайта? Дъщеря ми е до мен и казва:
                              -Ако има да се прави нещо, с удоволствие ще се включа. В нашия клас сме заклети еколози. Осиновихме един розов пеликан. Писахме открито писмо до кмета с предложения за екологични мерки в града, обаче той не ни отговори . В някой от следващите почивни дни ще отидем да засаждаме дръвчета. Миналата година работихме по въпроса за опазване на чистотата на водата и горите.
                              Искаме да направим още много, но сега нямаме ясна идея какво. С радост ще се включа в еко-инициатива заедно с мои съученици.
                              НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                              Omnia vincit amor !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X