Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мокро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мокро

Днес е световният ден на водата. Тоест на всичко-то. Верен служител на ВИК съм... не мога да отмина деня, които някой е нарекъл не случайно "Първа пролет"...(шегичка). И в който едва ли някой от нас се замисля по повод H2O сериозно....Вие понякога мислите ли си какво точно е водата, не в опит да открием топлата, а просто така, в басеина, под дъгата на водопадите, до чешмата, пред ваната, в пустинята, под душа, до ръба на чашата, пред прилива и отлива, и романтично избягвайки теориите по повод лакмуса за доброто PH, за най-мощния разворител, най-високо повърхностно налягане, енергизирана течност, вода с памет и магийните фантазии за "мълчана вода"...? Дали се замисляме какво е тя, освен, ако не сме принудени да плачем от жажда и да стенем пред удавен. Тя не отнема, само дава, макар да руши и убива в естествената си мощ. Тъжна е понякога заради реален епизод от "Версия Пеликан", заради радиоактивната кал и "heavy metal". Чиста е всъщност, заради дадеността на света и мръсна, когато ние я омърсим. И лоша, когато решим, че е враг, защото просто прелива, естествено или принудена от нас. Какво е водата... се питам и сега? Истина, стихия, природа, неизбежност, ужас, милувка, 5 хляба и 2 риби, лед в уискито, деветият вал, априлски дъжд, легло на котва и целувка на бряг...или просто е живот, дори и когато убива, защото е доста по-силна от нас и ...доста преди нас.
    "И Божият дух се носеше над водата" - ден втори, Битие, Сътворение.

Да си поговорим мизансценично за водата във всичките и сцени, мокрото е по-добро от суша, стига да си добър плувец, какво ще кажете...

До: Мокро

Дани, това е първата ти стъпка към поста PR на фирмата...

Силата на водата....

Сила е!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
      Дани, това е първата ти стъпка към поста PR на фирмата...

Силата на водата....

Сила е!!!
      Не, втората ми е, първата ми беше газирана вода с "Jack Daniel's".

Коментар

Ииии, сега ако кажеш и къде извират....
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

За водата-утре сутрин...Със сигурност ще ми е вкусна.А сега...огнена такава...
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Водата е ... голяма работа
            Пазете я Не я ползвайте за нищо друго, освен хигиена. За жаждните има и друго Даже и на сутринта във ваната

Коментар

Гледайте филма "Великата тайна на водата".Има го из торентите.Руски е,и съвсем по научному доказва неподозирани неща.

Заслужава си.

Коментар

Водата е безкрайното синьо което виждам през свитите си мигли,със слънчеви проблясъци към хоризонта,докато лежа на пясъка,а слънцето пари тялото ми изпарявайки солените капки и ми се иска никога да не ставам.
                Mercedes-Benz - M-class (W164) - ML 550 (388 Hp) 2008
                Mercedes-Benz - Е-class (W211) - 4matic (224 Hp) 2008

Коментар

Първоначално публикуван от CITIZEN Преглед на мнение
                  Водата е безкрайното синьо което виждам през свитите си мигли,със слънчеви проблясъци към хоризонта,докато лежа на пясъка,а слънцето пари тялото ми изпарявайки солените капки и ми се иска никога да не ставам.
                  Може би затова и аз съм влюбена в морето. То е така голямо, така красиво, така стихийно. Толкова скрити мечти има в пясъка, толкова слънце в синята вода, толкова мъгла и тъга, прилив и отлив, няма го в планината, макар също да е така велика.

Коментар

"Може би затова" ....
                    Mercedes-Benz - M-class (W164) - ML 550 (388 Hp) 2008
                    Mercedes-Benz - Е-class (W211) - 4matic (224 Hp) 2008

Коментар

Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение
                      Може би затова и аз съм влюбена в морето. То е така голямо, така красиво, така стихийно. Толкова скрити мечти има в пясъка, толкова слънце в синята вода, толкова мъгла и тъга, прилив и отлив, няма го в планината, макар също да е така велика.
                      Изпусна изгрева, залеза и бриза

Влас през една текома:

Това е залез:

Коментар

Жалко, че снимките не миришат. За мен морето е една миризма носена от бриза и специфичния шум на вълните.
                        Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Първоначално публикуван от Мещера Преглед на мнение
                          Гледайте филма "Великата тайна на водата".Има го из торентите.Руски е,и съвсем по научному доказва неподозирани неща.

Заслужава си.
                          И аз съм го гледала и останах изумена от нещата, които научих.
                          Препоръчвам го на всички.

ПС: Миналата година, като ми беше писнало от мъкнене на 10-литрови туби с минерална вода, а и нали е хубаво да се сменя минералната, изчетох доста интересни неща за водата. По-специално относно водата за пиене.
                          От прочетеното останах с впечатление, че най-добре е да се пие вода, налята от чешма в планината (след изследване, де ).
                          В крайна сметка, за най-лесно - реших проблема с кана с филтър. Наливам от чешмата, минава през филтъра, и след това пием.
                          Ако някой все пак има повече личен опит за различните видове вода за пиене, може да сподели.
                          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от vesmat Преглед на мнение
                            И аз съм го гледала и останах изумена от нещата, които научих.
                            Препоръчвам го на всички.

ПС: Миналата година, като ми беше писнало от мъкнене на 10-литрови туби с минерална вода, а и нали е хубаво да се сменя минералната, изчетох доста интересни неща за водата. По-специално относно водата за пиене.
                            От прочетеното останах с впечатление, че най-добре е да се пие вода, налята от чешма в планината (след изследване, де ).
                            В крайна сметка, за най-лесно - реших проблема с кана с филтър. Наливам от чешмата, минава през филтъра, и след това пием.
                            Ако някой все пак има повече личен опит за различните видове вода за пиене, може да сподели.

Ако имаш възможност,пий само изворна вода.
                            Аз бях почнал да практикувам пълнене на едно 50-литрово бидонче от извор на 10-тина километра но...слаба практика.Ще трябва да я възобновя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X