Някой знае ли откъде може да се купи свежа биопродукция? Рядко се появяват по супермаркетите отделни партиди, но наистина рядко. Интересуват ме най-вече магазини близо до центъра на София. Намерих само един до Южния парк. Повечето био-магазини предлагат вносни или преработени продукти. Такива има много.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Магазини за био - плодове и зеленчуци?
Свий
X
-
До: Магазини за био - плодове и зеленчуци?
А какво разбираш под биопродукция?Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнениеНякой знае ли откъде може да се купи свежа биопродукция? Рядко се появяват по супермаркетите отделни партиди, но наистина рядко. Интересуват ме най-вече магазини близо до центъра на София. Намерих само един до Южния парк. Повечето био-магазини предлагат вносни или преработени продукти. Такива има много.
Ще ти дам отговор,но трябва да зная дали правиш разлика между био и еко.ТЛК 80 4,2ТД-95г
-
Хубав въпрос. Търся зеленчуци, които не са тъпкани с торове и разни други препарати в конски дози. С 2 думи да става за ядене. Не знам разликата между двете думички. Намерих координати на производител, но явно си пласират продукцията без проблем и дори не ми отговориха имат ли в София друг разпространител.
Коментар
-
За да отговарят на "Био" стандартите, трябва да имат Био-Сертификати. Този тип документи се издават само от специализирани комисии. Има много малко количество Български продукти. Една от фирмите работи само за износ.
След около 2-3 месеца, ще има доста подобни продукти на пазара. Тогава ще подам поече информация...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар