и още 2-ма.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инициатива OFFRoad почистване
Свий
X
-
Дата още няма!Първоначално публикуван от MIKI 11 Преглед на мнениеБих искал и аз да се присъединя - поне 2ма.Дано само не изпусна датата,че чак сега видях тази тема
Ще има в "календар" и тук, когато мнозинството определи водоема,
или направим списък с водоеми и график за почистване.
Моля, колегите от провинцията, да не се чустват "безгласни"!!!
Ние ходим навсякъде!
Аз, например, с удовоствие,
бих скочил и до любимата ми р.Велека !!!
А, "Копринка", "Доспат", "Голям Беглик", "Въча" и т.н.....???!!!
Коментар
-
А, не, вододайната да си я чистят големите глави, с големите пари, с големите вратове...!!!Първоначално публикуван от buldog Преглед на мнениеЗа вододейната зона на язовир Искър ще ни трябват камиони зада приберем отпадъците

Ние ще чистим на малките простаци, да не стават големи такива!!!
А, големите да си търсят камиони, к'во сме им виновни, че имат повече пари отколкото акъл! Те са неспасяеми от нас!
"Спасяването на давещите се, дело на самите давещи се"- Остап Бендер
Коментар
-
Подмятай, подмятай, ама и напомняй, че ей къде е лятото!!!Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнениеТо има много време ама аз да подметна само
Лятото може и на някой плаж да се отдели внимание на юг към Резово има много такива все още не застроени но замърсени плажчета, има и такива до които маже да се стигне само с 4х4.
Коментар
-
Няма проблем с напомнянето. И с организация ще помогна само да доиде лятотоПървоначално публикуван от GAD Преглед на мнениеПодмятай, подмятай, ама и напомняй, че ей къде е лятото!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар