Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Щъркелите дойдоха!! :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Щъркелите дойдоха!!

Първоначално публикуван от Димитър Насков Преглед на мнение
    Миналия ден като се пребирах от град.Маджарово и минавах през едно с.Манастир, видях даже екип на телевизията " BTV " който го снимаха и спрях до тях да видя първия Щъркел за таз година. После в репортажа го излъчиха!
    А, до колкото свалянето на мартеничките и криенето пот камък, преди години видях Щъркел и свалих мартеничките и си скрих мартеничката под един камък. И след около 3 4 месеца ми дойде на акъла че съм скрил мартеничка и реших да видя какво има под камъка. (нали говорят че можи да има паричка, нашите баби). И какво да видя дигъм камъка, гледам няма мартеничка само бубубубубубулечки. Къде ли е отишла мартеничката, незнам.
    Преди 4 5 месеца реших да дигна камъка и какво да видя Мартеничката беше там, направо се учидих и не можах да повярвам, дано сега като си сваля всички мартенички да не се получи тоя ФОКУС.
    Поздрави.
    Това не е фокус. Това е част от древно прабългарско тайнство. В периода когато мартеничката я е нямало, тя просто си е била там, но ти не си я видял, защото си мислел че не е там. А когато си се позачудил и си си рекъл "бе не може да не е там", повдигнал си камъка и тя си е била там. Това е много просто.
    Тази земя, по която тъпча сега,
    тази земя, която пролетен вятър пробужда,
    тази земя – не е моя земя,
    тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
      Това не е фокус. Това е част от древно прабългарско тайнство. В периода когато мартеничката я е нямало, тя просто си е била там, но ти не си я видял, защото си мислел че не е там. А когато си се позачудил и си си рекъл "бе не може да не е там", повдигнал си камъка и тя си е била там. Това е много просто.
      Изобщо не е така колега, наистина нямаше я!
      Но, няма как да ви докажа, затова не ви карам да ми вярвате!

Коментар

От снощи и прилепите
        Е, те не са си ходили, но ги нямаше вечер.

Коментар

От: До: Щъркелите дойдоха!!

Първоначално публикуван от Янита Преглед на мнение
          Аз също видях щъркели в неделя...търсиха си жабки,но не видях цъфнало дръвче.По традиция ги закачам на дръвче,ще се наложи да почакам малко
          а в наше село - вече във всяко гнездо се излюпиха по две и вече правят опити да летят.......
          на брега на мандрата е........
          животът е магия !
          X5 3.0d

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X