Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новогодишна елха

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Новогодишна елха

Тъй като идва коледа и нова година, се задава и този проблем.Наистина малко съм порастнал за елха ама и щерката е решила да ме догонва

Та реших аз тъй като не ми се изка да унищожавам дървета да си купя елха в саксия. Очаквах типично по български /а незнам продавачката ме увери че и по целия свят е така/ тази елха да е по скъпа от отсечените. Но наистина зяпнах като разбрах че средно голяма да не кажа малка такава струва 60 лв. а тройно по-голямата убита само 15

Незнам как е практиката по света , но това ми се струва ненормално.
    Каква е "технологията" на коледната далавера с елхи и нима отглеждането на тези съсечените е по евтино . Или просто някой е намерил залесените от комунисти и наши майки и бащи гори.

От каде идват , колко плащат за тях продавачите им. Несъм запознат но невярвам гората да се възтановява достатъчно бързо за следващата Happy New , а може би греша.

Моля за някакви идеи ако имате , аз лично бих пропътувал 200 км до София за да засадя моята елха примерно в Бистрица а Вие?

п.п. Между другото продавачката имаше обяснение и за мен -" Е нали после ще си я засадиш на вилата , а другата ще я хвърлиш "
    088455338две
    "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
    Джамбазов 2010г..

От 10г. взимам живи елхи около 22/23.12 и ги засаждам на 2/3.01, до сега нито една не е оживяла, въпреки огромните ми усилия и желание!!!
    Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
    0884837709
    0878383528

Коментар

Ползвайте изкуствени бе хора! Аман от това безсмислено изсичане на млади дръвчета Щадете природата.

Коментар

аз си имам домашна, не баш елха, но иглолистно да кажем

Коментар

Май и аз ще минавам на изкуствена. Не мирише така като истинската, и е фалш, но поне не капе. Ако е речено някога да живея в къща и ще ползвам насадената в двора. До тогава ще карам на пластмасова.
          Поздрави
          ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Първоначално публикуван от ves1
            От 10г. взимам живи елхи около 22/23.12 и ги засаждам на 2/3.01, до сега нито една не е оживяла, въпреки огромните ми усилия и желание!!!
            Абсолютно така е и при мен!!
            От тази година съм само на изскуствени!!
            יעבור
            «И това ще мине»

Коментар

Просто не купувам НИЩО!!!
              Детето ми е голямо вече и ако искам да си засадя на вилата, си взимам от гората прорасляк....
              За Коледа и Нова година, търгашише да го духат,....дръвчето!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X