Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Несебърската градина

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Несебърската градина

Тази градина ми е първото творение и тук се учих на всичко.Започнах през есента на 1986 год. и претърпя доста изменения през годините, но и през последните десет.Само езерото и моста са в първоначален вид и не са променяни.

До: Несебърската градина

Браво,това заведение ли е?Че ми иде да си сменя адресната рег.
    Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Значи и градски имам тука
      Знайеш че Стария град сме 1000 жители през зимата и няма начин да не се познаваме.

Коментар

Христо Нищелков

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
          Христо Нищелков
          Не се сещам кой си, но имам оправдание
          Смених си адресната регистрация с пловдивска

Коментар

Първоначално публикуван от Strateg Преглед на мнение
            Не се сещам кой си, но имам оправдание
            Смених си адресната регистрация с пловдивска
            Не се коси

Коментар

Ще изчакам да се затопли малко, та и ти като птиците да се върнеш по родното място, пък ще запаля мотоцикъла и ще дойда да се запозная с теб, естествено ако нямаш нищо против.
              Респект за всичко, което си направил!!!
              Няколко пъти съм идвал и винаги съм виждал нови и нови неща ... уникално е!!!

Коментар

Първоначално публикуван от бат Димо Преглед на мнение
                Ще изчакам да се затопли малко, та и ти като птиците да се върнеш по родното място, пък ще запаля мотоцикъла и ще дойда да се запозная с теб, естествено ако нямаш нищо против.
                Респект за всичко, което си направил!!!
                Няколко пъти съм идвал и винаги съм виждал нови и нови неща ... уникално е!!!
                В Несебър съм вече....може би до края на месеца....
                Считай се поканен на питие което ще е кафе и кола, ако си с мотоциклета

Коментар

Здравей колега, имам незабравими спомени от това заведение. Точно там решихме да се оженим с жената.Монго се радвам че сме от този форум и двамата. Успех и надявам се лятото да се запознаем. п.с. Препоръчвам го на всеки който ходи до Несебар да го посети уникално е.
                  0898532785-КИКО

Коментар

Mного е хубаво! Не знаех, че в Несебър има такова заведение, хем цяло лято обикалям напред-назад...

Коментар

Мястото е уникално. Не съм ходил в друго такова.Поздравления за идеите и реализацията им.
                      ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                      LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от gubislav Преглед на мнение
                        Mного е хубаво! Не знаех, че в Несебър има такова заведение, хем цяло лято обикалям напред-назад...
                        Ми не е известно в Бургас. Изключение е да видя бургазлии. Даже и в Несебър не се знае по простата причина, че за всички нас лятото е жътва и всеки тича насам-натам и не му е за заведения.
                        Най много е известно в София ....харесаха си го софиянци и си идват и няма лошо в това.
                        Даже имах идея да направя третото в София, но се уплаших от трафика и че живота ми ще мине там в чакане по светофарите. Добре че приятели ме чакат на Църна маца . Ако няма кой да ме посрещне там, въртя обратно и бягам

Коментар

Първоначално публикуван от kiril_ognenski Преглед на мнение
                          Здравей колега, имам незабравими спомени от това заведение. Точно там решихме да се оженим с жената.Монго се радвам че сме от този форум и двамата. Успех и надявам се лятото да се запознаем. п.с. Препоръчвам го на всеки който ходи до Несебар да го посети уникално е.
                          Много съм щастлив като чувам такива истории. Вече посрещам второ поколение и идват младежи със снимки на които са в детски колички с родителите.

Коментар

От: Несебърската градина

Ето на, наканих се.
                            Преди 2 седмици ми дойдоха гости, след четири дневно турне по местните заведения, партита, "автърпартита" и безсрамни запои, пожелаха нещо спокойно.На следобедно кафе, след дълго размишляване, не взехме никакво решение, каточели такова място няма в района, ужас!Тогава се сетих за тази тема и хоп при първия комп.За съжаление Майкъл вече си беше в Пловдив, но заведението работеше, супер.Звъннах му по телефона а той -Въведи координатите в GPSа и си там.
                            Как да му кажа на човека че не знам в кое измерение съм
                            Понеже единственото което знаехме беше, че трябва да е в Стария Несебър, паркирахме на паркинг.Пред манастира една лелка ни видя че се суетим и ни пита:
                            -Търсите ли нещо?
                            -При Майкъл!
                            -Завийте зад ъгъла и питайте.......
                            Е, питахме така още веднъж, имах чувството че тези мили хора, само чакаха, някой да ги попита за Майкъл!Рекох си -Този човек ще да го уважават много.
                            По указания на хората, намерихме барчето сравнително лесно, предвид състоянието ни!Първи впечатления, с моето мътно съзнание и богата фантазия, се почувствах като Гл. Герой от филма Пътуване до центъра на земята ...изумен и озадачен ...онемял
                            Все пак минахме покрай първите три зали, оформени от сталактони и сталактити по които бавно и неуморно прокапваха мааалки капчици вода, някой от тях капеха върху големи сталагмити а други се спускаха привидно произволно по стените и се вливаха в обща мрежа от едвам забележими но ефектни улейчета, които опасват цялата подова площ и съвсем предвидливо се събираха някъде в джунглата.А там, в "джунглата" от естественни корени, образували красива стълба към по-високия кът на градината, която беше на няколко нива, ние се настанихме на примитивна каменна пейка, предвидливо дообработена с перфектно гланцирани дървени седалки.
                            В компанията на златната рибка, някакви тъмни субекта, които оприличих на сомчета и дузина костенурчета, които спокойно си бяха задрямали на камъните до нас, изчакахме, мило и лъчезарно момиче донесе меню и не след дълго самата поръчка.Междувременно не спирах да попивам с поглед великолепието на това творение, толкова детайлно обмисляно и изработено до последната клонка.
                            А те, клонките от естественни храсти и разтения, създават неповторим уют и свежест по.. но .. та това не е таван!Измежду клоните, едвам забележимо, се прокрадваха весело блещукащи звездички.Тогава осъзнах че светлинките които виждам в езерцето, не са ефект от интериорното осветление, а то беше така умело прикрито зад стени от красота, създавайки усещане за тайнственост, подсилено от хита на заведението, някъде около мен ромолеше вода.
                            По някое време се загледах в лицата на хората около мен, замечтани, изпълнени с възторг и заредени с положителна енергия, не усетихме как стана един часа след полунощ, време да ставаме, излязохме на улицата със смесени чувства, чувство че сме забравили нещо.Забравихме си суетата и негативната енергия, извинявай Майкъл, но няма да дойда да си ги взема.Тръгнах си свирукайки мелодийка от неочаквана ваканция, така добре не се бях чувствал последните 20 години.
                            Благодаря ти, МАЙКЪЛ

Коментар

От: Несебърската градина

А защо не сложите една карта на стария град с една хубава червена точка )))) Аз познавам мястото само от снимки на приятели и определено всички много го харесват

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X