Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Един гараж по малко

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Един гараж по малко

И аз съм го посещавал това заведение, по пода течеше вода, мястото за сядане - сравнително неудобно, но за сметка на това чувството е невероятно. По средата на лятото, само за няколко секунди влизаш в "пещера", хладно и влажно е ... трябва да потърся снимките си.

Коментар

Екобар "При Майкъл" мисля че се казва.
      Ходил съм преди години.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Точно там e много е интересно даже преди години имаше и няколко животинки се разхождаха, но сега са оставили само костенурките в езерцата.
        Последно редактирано от g06ko; 09-11-09, 12:12.

Коментар

Първоначално публикуван от Strateg Преглед на мнение
          Нов съм, не съм чел правилата на форума и ако дам по общ план на обстановката ще стане реклама, а това може би не е редно.
          Вие пуснете снимките, а пък после ще ги мислим какви са, що са.

P.S. И разкажете нещо повече , моля.
          Последно редактирано от Тихомир; 09-11-09, 12:42.

Коментар

Ми аз мога да разказвам много, обаче се притеснявам не от това че ще стане реклама, от която нямам нужда, а от това че ще прозвучи като хвалба. Ще напиша някой неща и всеки да си тълкува както си иска.

Значи това е първия частен коктейл-бар в Несебър, а може би и в България без да твърдя категорично. Открит е на 22 май 1990год. и още в началото се прочу с необичайната си обстановка и до ден днешен е така. Дори и в кризата нямах спад на оборота, а съвсем малък ръст.
            Действително е малък по размер, но понеже го правя сам и ми отнема години време, ако е голям бих се разбил от работа.

Затварям го на 22 септември и до пролетта разни малки ремонтчета и екскурзийки по Европа предимно. Обаче веднъж случайно в интернет видях, че се продава къща в стария Пловдив и реших да направя още едно барче и да видя какво значи аджеба целогодишен бизнес.
            Вече е направен и си работи в Пловдив, не така силно както в Несебър, но всеки ден капе по нещо.
            В Пловдив разбрах предимствата на големия град относно всекидневието, но най-хубаво е всеки човек да има избор.
            И сега есен, зима и пролет в Пловдив, лятото в Несебър.

Обобщението е че, просто си обичам нещата край мен да са необичайни и различни и понеже няма кой да ми ги направи си ги правя сам.

Поради интереса към всичко направено, ще има допълнително снимки и ъпгрейдване на темата.

Коментар

Ето няколко снимки от мен от тази година.Ако някой модератор сметне, че е реклама да изтрие мнението.
              Прикачени файлове
              Последно редактирано от Тихомир; 09-11-09, 22:04. Причина: пр.гр.

Коментар

И аз бях там...и аз пих нещо си... и аз бях очарован,а не подтиснат при моите 192 см...
                SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
                0878299791

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X