Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да помогна на ПАТЬО

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да помогна на ПАТЬО

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...402#post635402

Баща ми намери това пате и сигурно е било на два три дена.Живея в квартал в Русе и ми беше интересно от къде е дошло. Отгледах го на терасата и след като порасна за да не му се случи нещо си го прибрах в гаража. Оказа се ,че е умна птица .Един път едва я спасихме от яктитера на мой приятел.
    Сега направих тази тема понеже от месец Патьо не е добре .Първо единя крак (изпъда го назад и 10 дни не хапна нищо).Водих го по ветеренарните ,но ми кааха ,че намат опит с птици.После се подобри малко, но от два дена неможе да върви ,а за да се изправи си помага с крилата и чофката . Днес го гледам ,текат му сълзи от очите и ми се иска да му помогна понеже не съм имал намерения да го готвя с зеле или там с друго.Стана домашен (гаражен 2х2 ) любимец и искам да му помогна ,а не познавам някой, които има опит с такива изкуствено създадени птици.
    Последно редактирано от blago4x4; 24-10-09, 20:10.
    FJ40 07 1984 VIVA TEL 0877 454448
    BJ42 04 1982
    FJ62 11 1983 skipe blago4x4
    LZ 2 BHB

До: Как да помогна на ПАТЬО

Благо,напомня ми по симтомите на "циментена болест".И с кофа витамин AD3E ще го вдигнеш за кратко.Вид тежък артрит/артроза при животните,следствие на постоянната влага и студ от бетона под краката му.Намирай авер на село с двор,слагайте ударни дози от витамина,дето писах във водата и каквото му е писано.Дано не си окъснял.Ако нещо още те интересува-знаеш ми телефона.Каквото мога ще помогна.

Коментар

Може би да питаш тук, и те си имат форум.....
      П.П. приемам теорията за авитаминозата, но е късно да се консултирам
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Не съм експерт, но смятам,че циментовата настилка е мор за всичко живо(освен гъбични).Но по добре да кажат разбиращите.
        0888 364 731

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X