Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Невъобразимата смрад в Дружба-1 и 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Невъобразимата смрад в Дружба-1 и 2

Жители на Софийския кв.Дружба са за пример пред цяла София със страхотният си сайт:
    http://www.druzhba-sofia.com/

Но невъобразимата смрад, която се разнася от площадката за балиране в Дружба-1 и 2,е само индикация за екологичната катастрофа, пред която е поставен районът!

абе гадна рабора с тези боклуци.

не съм много спец по тези неща, ама цялата работа пак ми се струва че е политически манипулации и това че разни хора си правят номера.

Виждал съм утайниците за медните мини около пирдоп и трябва да ви кажа че това по скоро е екологична катастрофа. А това кадето тази дума се ползва всеки ден свързано с боклука на София малко ми е смешно на фона на общата обстановка! Екологична катастрофа е и кремиковци, ама не чувам политиците да пишат срещу него. Екологочна катаствофа е и градският транспорт и тези задръствания.

Малко ми намирисва това на неразбирателство между кмета и управляващата партия в момента, т.е. кмето го сабутират здраво за да го свалят и естествено от техните игрички страдат хората

Коментар

Присъединявам се към Събин. С единствената поправка - в крайна сметка се надцакват кой да прибере буклука. Това са огромни пари, независимо от политическата и икономическата ситуация. Ако ще да стане икономическа катастрофа, и трамваите може да спрат, и фурните, и болниците, но буклукчийските камиони - не. Печалбата е гарантирана. А че по този начин разиграват хората - ... Ако трябва без нецензурни изрази, то няма и какво да се каже.

Коментар

Каквито и политически игрички да си играят винаги е за сметка на народа...
        В Дружба си мирише и докато не махнат от там балите няма да има промяна.
        LZ1RED

Коментар

Вчера бях в Кремиковци - е там е вече коктейл!!
          Не стига шарения дим от комбината, ами сега и балите така смърдят, че направо с кислородни бутилки трябва да се ходи в този район!!
          יעבור
          «И това ще мине»

Коментар

Нова площадка за боклука!

Може и да не сте чули - щото почти нищо не се пише/говори по въпроса. Но новата идея на кмета е буклука на София да се изсипва (без да е балиран) в едно дере между Курило и Ромча (следващото село по течението на р.Искър).

Не знам как смърдят балите, но ако го сипят без да го балират в дерето, което се оттича в Искаро ще плуват буклуци до Дунава, че и по натам.

Ако някой се интересува - мога да ви заведа на разходка (offroad) да видите деренцето преди да се е напълнило. Имам вила там.
            По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Re: Нова площадка за боклука!

Първоначално публикуван от Жоро
              Може и да не сте чули - щото почти нищо не се пише/говори по въпроса. Но новата идея на кмета е буклука на София да се изсипва (без да е балиран) в едно дере между Курило и Ромча (следващото село по течението на р.Искър).

Не знам как смърдят балите, но ако го сипят без да го балират в дерето, което се оттича в Искаро ще плуват буклуци до Дунава, че и по натам.

Ако някой се интересува - мога да ви заведа на разходка (offroad) да видите деренцето преди да се е напълнило. Имам вила там.
              Е Т'ВА ВЕЧЕ ЩЕ Е ВЪРХЪТ НА ПРОСТОТИЯТА :x
              LZ1RED

Коментар

Снимай и ако може дай и ГПС координати на мястото да го видим?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X