Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДВГ ни "харчат" въздуха за дишане - колко?

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение

    В Нидерландия плащат яки субсидии, ако фермер се откаже да гледа животни. Според мен съвсем изперкват в Е(г)С и все повече се доближават до констатацията, че и "хората прекалено много дишат".

    Не се замислят над хипотези (а и вероятно са забранили всякакви изследвания в тази насока) че именно хранителната диета на европееца и то северния, го е направила (може би бивш?) Господар на света и то чрез научно-технически прогрес и цивилизационни достижения, малък израз на които са били оръжията и военната техника.

    Вярно, има народи, които ядат хлебарки, скакалци (Китай) или са почти изцяло на рибна, водораслена и от морски дарове диета (Япония), такива, които са практически вегетарианци (Индия, Африка), но първо - това е традиция от немотия (пр. в Северна Корея, ако майката няма кърмà, бебето го хранят с отвара от някакви водорасли и да, расте детето, ама ... ). Колективната глупост на някои народи, неспособността им да си организират демократично управление, да се ползват от благата, които създават с къртовски труд и (да) невероятната си сръчност, но тези блага те оставят да бъдат присвоявани от плюскащата мЕсо малобройна своя върхушка - дали са само "културни особености" и на какво се дължат ? Яденето на месо и то готвено (още повече въглероден двуокис ) е обсъждано в тази светлина само през 19-ти и началото на 20-ти век в книжки, отдавна заклеймени като "фашистки и расистки". А дали авторите им не са били прави?
    За НЛ, не ми е ясно защо се съсредоточават само в/ху месото, все едно кравите не пърдят, докато произвеждат мляко? И искам да ги видя тия двуметровите без мляко в диетата. За обяд прясно мляко, бррррр... Да не отварям дума за сирената...
    За Япония не си прав, там кеф ти свинско, кеф ти телешко от специалното, по 100$ стека.

    Коментар


    • Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      Айде-айде, "не си в тренда, мен". За соево мляко гаче не си чувàл, за пъмпкин-кафе, за соеви и спирулинови сиренà? За соев текстурат (заместител на месо)?

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X