Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Свинският грип вече и в Европа!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Свинският грип вече и в Европа!

Испания потвърди случай на свински грип

27.04.2009 16:03

На 30 април министрите на здравеопазването от ЕС се събират извънредно, за да обсъдят мерките срещу болестта

Министърката на здравеопазването на Испания Тридидад Хименес потвърди, че в страната е регистриран първия случай на свински грип.
    Заразеният е 24-годишен мъж, който на 22 април се върнал от посещение в Мексико.
    Досега в ЕС нямаше потвърден случай на зараза с този грипен щам. В Белгия имаше съмнения за случай на свински грип, но изследванията са показали, че става дума за друга болест.
    ..............................

Повече тук:

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2117071
    82
    Мисля че ДА
    26.83%
    22
    Не мисля, че е опасен
    41.46%
    34
    Не мога да преценя
    31.71%
    26

До: Свинският грип вече и в Европа!

Само без паника. До сега в света има под 150 загинали. Основно поради закъсняла диагноза и лечение. Тука по пътищата се изтребваме с толкоз за няма два месеца.
    Споко, следва магарешкия, конския, котешкия, мишия....., както и ред земетресения, паднали самолети, бутащи се влакове.
    Какво да правиш-глобално село.
    Последно редактирано от cveti; 27-04-09, 18:20.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
      Само без паника. До сега в света има под 150 загинали. Основно поради закъсняла диагноза и лечение. Тука по пътищата се изтребваме с толкоз за няма два месеца.
      Споко, следва магарешкия, конския, котешкия, мишия....., както и ред земетресения, паднали самолети, бутащи се влакове.
      Какво да правиш-глобално село.
      Къде видя паника? Паника няма, има заострено внимание. Има и известни превантивни мерки, които е прието да се спазват в такива случаи.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
        Къде видя паника? Паника няма, има заострено внимание. Има и известни превантивни мерки, които е прието да се спазват в такива случаи.
        Не виждам и така трябва да е.

Коментар

За мен си е помиярщина като "лудата крава" и "птичия грип" имало го е, има го и ще го има , ама някой раздухва нещата да прави кинти виж тази тема пълна глупост,в същия стил, "дъвчейки нещо с размери които позволяват и гълтане, ще си нараняват устата и ще се ваксинират", кои? мравките дето ще го налазят или враните които ще го накъват, дрън-дрън а за 20 бр. на квадратен километър това направо си нямам думи. Това ми се струва по нелепо от вица за мишката и капана с бъснарско ножче
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Не мога да разбера какво се търси с поредната раздувка
            К мирной жизни не пригоден.
            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Хайде на евтините пържолки.След термична обработка месото било безопасно за консумация...Лошото е че инфекцията се предавала по въздушно-капков път от човек на човек.Свинята генетично е много близо до човека.Пандемии е имало и ще има...При 6 милиарда население е нормално.Тепърва страшното предстои.И е неизбежно...

П.П:Не мисля да отказвам свинското!
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                Е как какво? Уплашеният човек какъв е? Дали не е по-податлив на влияние?
                Абе стига сме се занимавали с глупости. Пролетта дойде. Да палим гуми по гората!

Коментар

Опасност от пандемия: Тревога 4-та степен.
                  Пътнически влак бе евакуиран в швейцарския град Лозана след счупването на контейнер с проби от вирус на свинския грип

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=2118351

Коментар

Споко, очаквайте и рибешки грип!
                    Това е поредната манипулация за регулиране на пазара.Явно има свръх производство на свинско и сега с паниката светът ще папка телешко...или овче!
                    То не бяха луди крави, грипави пилета, шашави овце и прочее глупости. Процентно смъртноста е много малка, но за това пък раздуването на проблема е огромно!
                    Няма смъртоносни заболявания за човека по зеленчуците, че тогаз да видиш пандемий!
                    Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Остава да подпишат и декрет за унищожаването на кебапчетата и всички свинско съдържащи вкусотии, и аз активно се включвам в унищожаването им.
                      Добър апетит и наздраве.

Както казваше баба ми, лека и пръст: "ако ти е писано да се удавивиш не можеш да се обесиш."
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Свински Грип

Какво мислите за това явление?
                        Стана ми интересно - поредната истерия:
                        http://news.ibox.bg/news/id_326798653
                        и как да се пазим
                        http://news.ibox.bg/news/id_1589667437

А дали ще е само истерия или...

Коментар

До: Свински Грип

Мисля че да.След като вече има и жертви...

Коментар

До: Свински Грип

Предизборно отклоняване на вниманието на населението в безопасна за политиката посока....поради изчерпване или липса на достатъчно внимание към латиносериалите и риалити шоутата....т.е. при нас е лошо, ама може да стане и по-лошо

Коментар

Според мен това е част от търговските войни, или игри на фармацевтичните компании или и двете.
                              Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X