Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Язовир Въча - почистване - мероприятие 6

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Язовир Въча-почистване

Ето малко снимки и от мен:

В очакване на "водното такси"

Ники (спас55) Вече спомена за отношенията на Любо и Жоро към стената на язовира.
    Абе момчета не разбрахте ли, че тая стена си няма майка.

Жоре не че стената е по-здрава от главата ти ама..... след толкова водки няма да стане.

Преди монтажа на кран-Балка се работеше доста рисковано.

Ники е доволен че сред останалите само дървета около лодката се докопа до нещо полезно за рециклиране.

Това трябва да е нов вид в развитието на еволюцията.
    Живее а може би се и храни с боклуци. Къщичката му е от стиропор (така ли се пише тази дума??)

Статив на камера с шапка.

Прасето било яло шишчета.

Малии колко сме гладни.

Румбата шепне нещо на ушенце.

Магистър по финансов контрол Станко предава знания на подрастващите.

Така се прави контрол!

Извънземните светкат с очи и с гърди.

Румба чувама ли се?????

"Аз съм по голям изрод от тоя на фланелката!"

Някои си носят "извинителната бележка"

И се разкуфяха..

Ник Николов не е на път за към под масата! Само така изглежда от ракурса на снимката.

Опс... Тук Петя и Гад да не гледат, че ще ни бият.

На някои им се причу Джо Кокър

"Ей аз да не съм губер!"

На Любо вече му свети и главата.

Тук вече трева няма да поникне.
    (Време за достъп до тези снимки - 10 мин)
    ----------------------------------------------------------------

Действащите лица на унищожението на тревата получиха документите по скайпа.

---------------------------------------------------------------
    Това са най скъпите мекици в цялия район.
    За пръв път бях свидетел как се моли на готвач да направи закуска:

Наско: Може ли да си поръчаме мекици.
    Готвача: Абе... за какво ви са. Знаете ли колко са скъпи.
    Наско: Е хубаво де може или не може?
    Готвача: Няма смисъл да закусвате толкова скъпи мекици.
    Наско:..........................
    Готвача:........................
    ...................................
    Наско: Абе човек донеси мекици на жена ми (Фани), не те питаме колко струват.

В неделя сутринта преди работа.
    Работа за някои. Аз бях тилт, за което се извинявам на колегите, че не бях особено полезен на втория ден.

Кран балка.

Те това за пръв път ми се случва..... На задната седалка тя така пък аз така. Това ще да е от ЕГНто.

Последно редактирано от iiiopo; 13-10-08, 22:56.
    О899 2б2 1З2

Коментар

Брой ме и мен за сряда вечер

Аи iiiopo ЕГН-то на никогао на прощава да дори и на доброволците
      SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
      +359 0878 888 874
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Жоро е запазил маса и столове за сряда, в 19,30 ч. в Червената Къща.

Коментар

ок
          зад пазара на Слатина нали
          +359 0878 888 874

Коментар

Първоначално публикуван от Jango Преглед на мнение
            ок
            Пазарчето на гърба на Румънското посолство

Коментар

Първоначално публикуван от Jango Преглед на мнение
              ок
              Да.
              Точният адрес е: Слатина , ул. "Борис Христов" N: 6

Коментар

Първоначално публикуван от 6tur4e Преглед на мнение
                Да.
                Точният адрес е: Слатина , ул. "Борис Христов" N: 6
                е това ми трябваше другото е работа на GPS-то
                +359 0878 888 874

Коментар

Първоначално публикуван от 6tur4e Преглед на мнение
                  Жоро е запазил маса и столове за сряда, в 19,30 ч. в Червената Къща.
                  И за мен 1 място, но ще закъснея. Ще дойда към 21.30ч. надявам се глобата за закъснение да не е много голяма

Коментар

Сутринта, тръгнах последен, защото изгледах квалификациите за Формула 1. Пуснах радиото в колата. Вървеше предаването
                    " Преди Всички " - на радио Хоризонт. Това не ми направи никакво впечатление и мушнах един диск в CD то.
                    Стигнах на Лукойла отвъд околовръстното, където имахме среща преди около час. Огромна навалица, игла да хвърлиш,
                    в дупето ще те боцне. Реших да заобиколя, през трасето за тирове и да не зареждам, така и така съм закъснял.
                    За всеки случай покрещях в Радиостанцията текста на Пинк Флойд от " Стената " - Is There Anybody Out There? ,
                    защото и без това слушах едноименната песен на Роджър Уотърс.
                    Както се оказа впоследствие, крещял съм на четвърти затворен канал - остатък от бесарабската експедиция.
                    Та никой не ме е чул.
                    Стъпих на магистралата , залепих круизконтрола на 120 километра в час, и започнах да си свиря на въображаеми барабани,
                    крещейки с пълно гърло:

We don't need no education
                    We dont need no thought control
                    No dark sarcasm in the classroom
                    Teachers leave them kids alone

Така и така краката не ми трябваха - главата също.
                    Неусетно стигнах на язовира. Охраната ми каза че съм там - " Преди Всички "
                    Сега като оглеждам отминалата ситуация от мъдростта на натежалия махмурлук, си мисля,че моят ангел всячески се е
                    мъчил да ме предупреди, за надвисналата над главата ми алкохолна опасност, но аз....Аз не съм забелязал !

Праснах няколко пейзажа в самотната красота.

И постепено колегите започнаха да пристигат.

Оправих си радиостанцията, на 8 - ми отворен канал, и нищо неподозираш, започнах работа на крана. Имах намерение да
                    побачкам малко , да си доснимам филмчето на камерата с новия суперширокоъгълен конвертор и да си бегам вечерта
                    " преди всички ".
                    На другата сутрин щях да гледам Формулата от 7 до 9 часа у дома и отново да се върна на язовира.
                    Хмм, намерения ... и реалности, небъдна работа.

Истината е че вечерта потънах в " безпросветно пиянство " и то " Преди Всички " - We don't need no education !!

Ето последните снимки, за сбогом на моята Чиста съвест .

Но да караме подред.

Към края на работния ден, на стената изневиделица се появиха три прекрасни феи, които казаха, че искат да се присъединят към нас.

Изведнъж Формула 1 ми се стори съвсем безинтересно състезание, и си представих, как вечерям сам у дома , с парче сирене и
                    някаква консерва на барплота. При това гледам БигБрадър, колкото и да ми е неудобно, да си призная това.
                    Баси тъпотията.
                    Прибирахме се по стената обърборвайки ситуацията, при което аз бях обзет от възвратно постъпателни чувства
                    в смисъл - Ха напред, Ха назад. Да не си помислите нещо друго ей !!!

Момчурляците вече бяха наченали ракията

И ме излъгаха че е Уиски. Аз дръпнах един гълток, който силно разхлаби кръговата ми отбрана, лишавайки я от мотивационни
                    отчисления . Използувам термина защото разбрах, че Станко се е дипломирал със специалност Магистър по финансов
                    контрол и ще черпи.
                    Малко по късно получих ново прозрение, под формата на двойно виждане.

Струва ми се че тук Неди, ме гледа - укоризнено, сякаш знае какво ще стане.

Изобщо всички са безпричинно тъжни, или иронични.

Като цяло купона вървеше като прием във Френско посолство. Всички прави, чинийките и чашките в ръка.

Изискани разговори, обляти с пурпурен меланж от залязващото слънце.

Размяна на акредитивни писма.

Хранене с прибори, според етикаета.

Оппссс

Защо ли му беше да раздава чинийки ?
                    Може би за следващото сиртаки !!!

Културна работа ра'ираш ли !

Мммного вкусно. Браво Станко.

Нежните половинки са по кротки.

Повече снимки от вечерта нямам, поради разбираеми причини. ((
                    Последно редактирано от Nik Nikolov; 14-10-08, 18:32.
                    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Четейки, търпеливо очаквах поредния лафо-термин на Ник Николов. Още от времената на f... your numbers и на кристално-точното "чувализиране" си знам, че това търпение ще бъде възнаградено.

Мотивационни отчисления - изумителен научен принос, особено в контекста на релацията му с ракията.

Поздрави!
                      Искам България чиста!

Коментар

Бреййй, този Ник.
                        През цялото време носеше един фотоапарат на врата и нито веднъж не каза "Кажи зеле да те снимам".
                        Мислех си че това му е нещо като ланец и само така си го носи.
                        Даже си купувал нови аксесоари за него.
                        Видях го няколко пъти да се хване за "ланеца" си ей така за да го забележиме.
                        На сутринта ми изсипа в картата над 100 снимки.
                        Така и не разбрах кога успя да ги направи.
                        Но пък пък в неговият обектив всички са фотогенини.
                        О899 2б2 1З2

Коментар

Здравейте,

Чуваме ли се?!

Искам да благодаря на всички участници в поредното мероприятие за уникалното изкарване, подаръците, но най-вече, че отново бяхме заедно! Специални благодарности за Румбата и Грийнфлаг, без тях нямаше да има ни прасета, ни пилета, ни дявол!
                          Идеята от дървения материал да си направим удобства ми допада!
                          Ето една добра причина да се замислим за следващото мероприятие. Дали не е прекалено да чакаме до пролетта?
                          Ще се видим в сряда!

Обичам ви!!!
                          С.
                          Последно редактирано от Stanko; 14-10-08, 19:33. Причина: допълнение

Коментар

Бършейки си сълзите искам споделя, че някакси от самосебе си се получи готино мероприятие като цяло. Няма как хора на които им пука за природата да не са готини и да не си допаднем. Относно веселието няма как, самото място предразполага.

Липсва ни един участник,утре ако трябва насила ще го доведем.

Поздрави и до утре.
                            Ж.
                            Прикачени файлове
                            Последно редактирано от greenflag; 14-10-08, 22:00.
                            sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от greenflag Преглед на мнение
                              Бършейки си сълзите искам споделя, че някакси от самосебе си се получи готино мероприятие като цяло.
                              Няма как хора на които им пука за природата да не са готини и да не си допаднем.
                              Как се получава така, че да вярваш безрезервно на човека до теб ?

Отделни но споени, както този природен "Тетрис "

Или както много пъти Хътнтъра е повтарял, споделяйки личен опит от Еквадор :
                              - Къде се въдят Изумрудите ? - В боклука !!
                              Трябва да си вкараш и ръцете и рамената в калта, за да напипаш нещо истински скъпоценно.

Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

От приключването на последното мероприятие само гледам, чета и се дивя. И няма какво да кажа. Всичко е отразено на ниво- всеки по своему. И Ник е дяволски прав относно изумрудите.....трябва и дупе, за да се поразровиш в калта. А това вече е интересно и е много забавно...достигането до глъбината предизвестява и преминаването през боклука...През паметната вечер на масово опиянение, поне двама човека искаха да ми ритната столчето и да се изтърколя във вече чистата акватория....така бях бръкнала в нечии глъбини.... ама поривът бе отразен и забавлението настана....гмуркането в калта бе почти бездиханно за миг, а след това радостта от разчистването бе неистова...Как да не се породи доверие? И толкова много се смях от сърце- това е индикатор за чиста околна среда и за наличието на умели гмурци и търсачи на изумруди!Е, все пак отразих и себе си...след мълчанието....Времето май е подходящо за още едно мероприятие!?
                                И аз като при връчването на Оскарите да изкажа благодарности за организацията, изненадите, да поздравя Станко, и да благодаря на всички вас за създаването на тази атмосфера.АА, и последно, благодарности за приобщаването на новите членове към този формат.До скоро.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X