Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сензация! Учените откриха че!

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Сензация! Учените откриха че!

    Значи, ако гората само се сече тя изчезва, кой можеше да си помисли!? Каква изненада!!!
    Парламента постепенно започва да мисли дали да не забрани незаконната сеч. Чия ли гора са клъвнали ... Или някой от главатарите на бракониерите и между другото депутат вече е събрал колкото му трябват кинти?
    За да забранят износа на горяла дървесина трябваше да падне въртолет и екипажа заедно с пожарникарите да загине. После сигурно природата се промени, иначе май нямаше повод да спрат пожарите. Сега някой да не се е сетил че вместо лайняните гръцки мебели на невменяеми цени може да има и български? Вместо цели градове около унищожените мебелни заводи да са безработни?
    Ех Брюкселе, Брюкселе ... Вашингтоне, Вашингтоне ...Тъй, тъй, квото си помислихте, и аз същото. А тия дето родиха мъдрите ни управници - тях отделно.
    Прощавайте ако нещо, просто гледах новините вътре в телевизора. Отдавна не бях ...
    Хе, а че под столицата е треснало земетресение - някак между другото. Да живей!
    Педали.

  • #2
    Някой да е чувал за полите на Витоша че са земетръсна зона. Ей тва ми е за сефте. Тва паке ще е някво геофизично оръжие на руснаците. Или някой друг по висш иска нещо да ни покаже(насочи). Стига с тая сеч. Не евиновна сечта. Виновни са Доган и подопечното министерство на земеделието и ония дето ги мързи да учат, работят и плащат, обичат да крадат, ядат пият и праят деца. Трябва де се търси първопричината а не следствието и резултата. С набеждаването на мангалите 240 те идиота си избърсват ръцете и ни лук яли ни лук мирисали. А основите на ХАОСА те го посяха.
    ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X