Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Популяризиране "Чиста България"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Популяризиране "Чиста България"

Здравейте уважаеми колеги,
    Намирам за необходимо да Ви занимая с една моя идея, провокирана от инициaтивата "Чиста България" и липсата на указателни табели към много обекти, че и селища в страната.
    Преди да я поставя на необходимото место, моля погледнете проекта оценете го и кажете необходим ли е, и бих ме ли могли да изработим други.
    В случеa е изработен от мой приятели от фирмата от материaл нямащ стойност във вторични суровини, за да няма посегателства. Оказва посоката към едно забравено от бога и хората село, за което писа нашия колега upi в темата "вила за съфорумци".
    Мисля че можем на първо време, да погледнем към обекти и селища до който се стига по offroad начин.
    Прикачени файлове
    Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

До: Популяризиране "Чиста България"

Би ми било много приятно, да срещам подобни табели из Родината!

Коментар

Намирам идеята за страхотна! Може би колегите пътуващи из страната ще споделят за подобни местенца. В момента се сещам за с.Люлин - Пернишко. Не съм ходила лично до там, но знам че до там е черен пътя.
      Относно изрзботка и т.н. какво е необходимо и с какво можем да съдействаме?

Коментар

Здравейте,
        Днес намерих време и поставих знака на правилното место.
        Надявам се, освен посоката да показва на хората, че трябва да си пазим България чиста.
        Прикачени файлове
        Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

Христо, дали ще държи на това малко дърво? Може би е добре да се поразчистят тънките отпреди и табелата да се закрепи на дебелото дърво отзад. Иначе идеята е страхотна, браво!
          LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X