Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фестивал в пещерата "Проходна"!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Фестивал в пещерата "Проходна"!

Предполагам, че повечето от вас са запознати с пещерата "Проходна" край село Карлуково.

Случайно научих, че след броени дни там се подготвя голям фестивал.

http://www.earthdance-sofia.com/

Какво мислите по въпроса? Редно ли е според вас да се организира такова нещо на това място?
    Лично аз доста се притеснявам за състоянието на пещерата след събитието.
    "Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда

До: Фестивал в пещерата "Проходна"!

Карлуковския район ми е един от любимите. Дано да го почистят след мизерията, която без съмнение ще настъпи.
    Доста смели са организаторите. Там наоколо е пълно с необезопасени пропасти. Дано не се налага да се вадят трупове от Банковица например. А ако някой падне през парапета на Пещерния дом, няма и да го намерят.
    Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Мда... вижда ми се опасно за организиране на събор място, жалко и за свинщината, която е доста вероятно да остане. За самата пещера обаче не се притеснявам много. Струва ми се, че не би могла да се съсипе самата тя(стига някой да не реши да прави графити...) от нещо подобно. Щом преживява преминаващи през нея стада овце и по няколко пещерни курса на година .
      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
        Мда... вижда ми се опасно за организиране на събор място, жалко и за свинщината, която е доста вероятно да остане. За самата пещера обаче не се притеснявам много. Струва ми се, че не би могла да се съсипе самата тя(стига някой да не реши да прави графити...) от нещо подобно. Щом преживява преминаващи през нея стада овце и по няколко пещерни курса на година .
        Виждал съм какво става след разни импровизирани "team buildings" - купища боклуци, и много драсканици по стените. А след такова голямо събитие направо не ми се мисли какви може да са последствията...

Иначе си прав, че на самата пещера нищо не може да и се случи. Ама на района наоколо...
        "Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда

Коментар

Като цяло идеята на този фестивал е да се опазва околната среда, така че да се надяваме, че всичко ще мине както са го планирали. Миналата година организаторите на фестивала бяха засадили n-на брой дръвчета, закупени с пари от билетите, така че каузата им си струва според мен.
          Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от grgeorgiev Преглед на мнение
            Карлуковския район ми е един от любимите. Дано да го почистят след мизерията, която без съмнение ще настъпи.
            Доста смели са организаторите. Там наоколо е пълно с необезопасени пропасти. Дано не се налага да се вадят трупове от Банковица например. А ако някой падне през парапета на Пещерния дом, няма и да го намерят.
            Нали знаеш, че няма да вземат мерки, преди някой да падне. Да чукам на дърво, никой не е падал от там.
            LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнение
              Нали знаеш, че няма да вземат мерки, преди някой да падне. Да чукам на дърво, никой не е падал от там.
              Засега, дано и занапред. Дано си почистят боклуците и не палят огньове безразборно огньове. подобния по замисал фест на Голям Беглик остави след себе си тонове боклуци.
              А Проходна е природна забележителност, дано са поискали разрешение и има кой да ги наглежда, да не направят беля от незнание.
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от Tanuco Преглед на мнение
                Като цяло идеята на този фестивал е да се опазва околната среда, така че да се надяваме, че всичко ще мине както са го планирали. Миналата година организаторите на фестивала бяха засадили n-на брой дръвчета, закупени с пари от билетите, така че каузата им си струва според мен.
                Дано да е така, защото е известно какво причиниха технофеновете на Варвара и на "Вромос". За справка:

http://factor-bs.com/news-4888.html

Бях лично на Вромос след партито и мога да кажа, че свинщината беше огромна, въпреки твърденията, че си били почистили. Имаше боклук навсякъде, включително плуващ и в морето.

Коментар

Вромос е името на местност по Южното Черноморие и известната на всички бургаска фирма е кръстена по същия начин. Да не разбере някой нещо грешно.
                  LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                  www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                    Вромос е името на местност по Южното Черноморие и известната на всички бургаска фирма е кръстена по същия начин. Да не разбере някой нещо грешно.

Опс, пропуснал съм да пиша залива "Вромос". Извинявам се за което.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X