Обява

Свий
Няма добавени обяви.

кмета на гр Хисар спечели 300 лв от такса..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: кмета на гр Хисар спечели 300 лв от такса..

Поизгубих се от ефира, но не съм стоял без работа по въпроса.
    Резултати - в сряда по "господари на ефира" ще приказват нещо......по темата де. Има официално писмо от Министерство на екологията кмета да преустанови безобразията и да почисти. И малка реална победка - сложи табела, че изхвърлянето на отпадъци се наказва с глоба от 500 лв. и изсипа един самосвал пръст за да нямат камиони достъп до кариерата.
    Остава най- главния въпрос- ще се заеме ли с почистването и как да го заставим да си изтрие срама..... а сега, моля давайте идеи как да го изманипулираме за да си свърши работата. С радост ще приема всяко предложение. Никое досегашно не съм пренебрегнал, а за финал на сагата и темата ще се възползвам от предложението на Ник за посещение на Хисар както го е предложил той.
    [IMG]http://htftp.domainbg.com/MARINHAKER/MARINHAKER/marin2.JPG[/IMG]

Коментар

Ние ще изчистим, а той да направи нещо като събор съчетан със семинар по опазване на околната среда. Ще доведем и лектори, може и група ОффРоад, да дръпнат един концерт. Сега като се съберем и с ендуристите, доста работа можем отхвърли за един ден.
      И някакво демо състезание в околноста можем да направим.
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

какво ще научи в този случай кмета
        нищо
        ще си помисли че каквото и да направи все тая
        не е ли по-добре да му се бръкне в джоба
        лично и с акт
        а другото пак може да се направи
        BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от Вещер Преглед на мнение
          какво ще научи в този случай кмета
          нищо...
          Ще научи, че не може да прави каквото си иска.
          Ще научи, че не всички са овце а има загрижени хора които действат.
          Браво на draganrp!!! Много се радвам, че е част от този форум.
          2010 CRF 250 R

Коментар

Между другото района е прекрасен за каране постоянно чувам мотори и често засичам АТВ-та. Нищо не ми пречи да се свържа с тях и да обезпеча еднодневен преход . Някъде на 20 км в Балкана има и хижа.
            Айдееее.........размечтах се. Сега ще ходя пак да им досаждам на общинарите документално и ако не възприемат- Събор, почистване, каране и софра......само още малко време ми трябва и последен опит. Тази вечер изтървах да гледам господари на ефира но ми казаха че от общината не застанали пред камера.

Коментар

Днес в предаването: Частен случай даваха за проблема, но единствено стана ясно че ще засипят водоема. Кмета се беше покрил , дал бил разрешение само за строителни отпадъци.

Отвратително е една екосистема като това водоемче да се засипе с строителни отпадъци.

Ако не е късно може да го изчистим, ако е замърсено с нещо и това може да поправим, но някой трябва да говори с този лумпен кмета.

Аз пробвах крият го.

Поздрави.
              sigpic

Коментар

Пардон- в частен случай- какво се обърках. точно това искам да постигна- да не го зариват водоема. Пък те всичките се крият там - никой нищо не знае , от никого нищо не зависи......Вече имат фобия към телевизии- за втори път ги дават тия маскари и продължават да безчинстват....не ми се пише кво си мисля, не че ще ме баннат- направо ще си ме приберат някъде си.... благодаря, колега, че ги тормозиш по някакъв начин.
                Не можах да привлека еколози някои , нито пък познавам концесионери на водите в Хисар , щото рано или късно тия замърсени води ще стигнат и до кладенците, дето пълнят сега минералната вода- има си хас и нея да затрият.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X