Обява

Свий
Няма добавени обяви.

кмета на гр Хисар спечели 300 лв от такса..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: кмета на гр Хисар спечели 300 лв от такса..

Алелеее! Хора, дайте 20-30 джипа да се изтресеме там... както каза колегата Ники Николов...! Дайте му газ на тоя г*з! Събираме боклука, и пред кметството! Това е Идеята! Казвайте, и да се действа по въпроса. Ако ще се събирате, имате + 2 бачкери, от мен. Айде лека!

Коментар

Трябва да се даде гласност,иначе в Хисар ще се реши проблема(примерно)но във всяко село и всеки град ли трябва да им чистиме на малоумниците Да викнеме господарите на ефира Мавриков да направи скандал,и да се върти по телевизията,та да знаят и другите кматчета какво ги чака.Гледам помага.

ПП:Ето и линка на господарите http://gospodari.com/?go=contacts Ако прецените драснете дин имейл,че аз съм зле с изразяването
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Обадих се , обещаха да вземат мерки. Наблюдавай дали ще има ефект за да смениме тактиката ако се наложи.
        sigpic

Коментар

Днес ми се обадиха, че продължават да извозват буклуци......... писах до телевизиите, ама нямам отговори на имейлите....Обадили са се по телефона на РПУ-Хисар, ама не било тяхна работа....... В петък след 20.00ч заминавам за Хисар. Ако някой се подвизава в района- 0887467222
          [IMG]http://htftp.domainbg.com/MARINHAKER/MARINHAKER/marin2.JPG[/IMG]

Коментар

Еми така ще е! Ще изхвърлят я, като саморазправата е незаконна, но самоуправството не е. Да не говорим че невършенето на работа(от страна на полицията примерно) също не е незаконно.
            Пък после: Що така?
            Еми Е така!
            ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

На почистването на Въча сме голяма група. Като се приберем в неделя се захващаме с тези мизиерници.
              sigpic

Коментар

ОК И аз в събота или неделя чакам журналистка от ББТ дано дойде от Пловдив...

Коментар

Първоначално публикуван от draganrp Преглед на мнение
                  ОК И аз в събота или неделя чакам журналистка от ББТ дано дойде от Пловдив...
                  Аз бих ви предложил снимки от това безразсъдно деяние да бъдат изпратени до Брюксел и до централата на партията, която го е издигнала и кмета да бъде уведомен за това. Ей това ще се чуе навсякъде със сигурност.
                  Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                  Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Какво стана има ли нещо ново?
                    sigpic

Коментар

казаха за проблема на тагадък и между другото в новините на BBT, най-близкото сметище им било далече на горките - 60км и затова - кой където свари ...
                      - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                      - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Правилно- дадоха го по новините и кмета има нахалството да обяви новосъздаденото от него незаконно сметище..... Вчера подадохме жалби в РИОСВ иРИОКОС- Пловдив. За мое съжаление никоя екологична организация не прояви интерес. Лошото е, че тази кариера е най- високата точка на града и подпочвените води ще отиват право към изворите на минерална вода след време. Ама докато се усетят концесионерите на водата ще мине време- фатално много време.
                        Те хората не са били прости да затворят сметищата на Хисар именно поради това- да се опази водата чиста.....
                        Давайте акъл още какво мога да направя.......

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
                          Аз бих ви предложил снимки от това безразсъдно деяние да бъдат изпратени до Брюксел и до централата на партията, която го е издигнала и кмета да бъде уведомен за това. Ей това ще се чуе навсякъде със сигурност.
                          Той кмета независим..........

Коментар

Едно копие от жалбите и до министъра на околната среда и водите, ако има изхвърлени и битови отпадъци сметището е незаконно. Ако са само строителни кмета може и да си намери оправдание.
                            Направи малко снимки на отпадъците и на местността.
                            Няма да оставим проблема така.
                            sigpic

Коментар

Правилно- дадоха го по новините и кмета има нахалството да обяви новосъздаденото от него незаконно сметище..... ............................
                              Колега не мога да разбера, какво точно казваш.

1. Казваш, че кмета е обявил официално за ползуване, създаденото от него сметище - което според нас е незаконно.

2. Или казваш, че кметът е обявил новосъздаденото от него сметище за незаконно, пост фактум.

Моля уточни се.
                              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Той кмета независим..........
                                Е те такова животно нема.
                                Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                                Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X