Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бебе прилеп

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бебе прилеп

Викнах съседката и тя го удари леко с метлата и той се зашемети и го хванахме с легена и картон и го пуснахме навън !
    Охх слава богу!!!

Коментар

Кой е на гардероба? Някой дами като видят мишка и са на масата, а пък летяща мишка - ехее!
      Просто някой, който е по-близо да иде да и помогне на нея, а прилепчето само ще си излезе, на него му трябва тишина, защото то вижда чрез звук, а от тези писъци...
      А! То вече късно, но аз да кажа!

Коментар

Изпикало се е до вратата в хола , явно е било уплашено защото викахме

Коментар

Интересен случай. Дай снимки. На мишлето или поне на съседката.

Поздрави! Не го сънувай.
          Искам България чиста!

Коментар

Ох хора, много беше страшно! Продрахме си гърлата от писъци!

Маги седи и го гледа от близо в началото, докато още беше зашеметено и вика:
            - Ааа диша! Мърда си ушите! И е сладко в лице!
            А мама:
            -А кое му е лицето?! Много е еднакво!

п.п.Spas55 по-горе в темата съм пуснала снимка! Единствената, която успяхме да направим, докато още лежеше спокойно!
            Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
            A2 (+)

Коментар

Малко по-нагоре има снимка , сестра ми я пусна
              А съседката си тръгна вече , утре ще я черпя , няма как
              Пооблъска се в тавана , но мисля че вече е добре

Коментар

Първоначално публикуван от Маги Преглед на мнение
                Изпикало се е до вратата в хола , явно е било уплашено защото викахме
                Hahaah, potarsi po-dobre, moje i drugo da e napravil haivancheto "oslepili" ste go sas pisacite, a moje i kato pokana da go e priel
                Ma te iadat plodove, niama strashno

Коментар

Не ми се търси !
                  Беше и на дивана , мама да се оправя с чистенето вече !

Коментар

Пускай им "...Я черная моль, я летучая мышь ..."
                    Молците ще дойдат, прилепите ще ги изядат, като заспят от преяждане ще ги изнесеш на балкона.

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                      Ох хора, много беше страшно! Продрахме си гърлата от писъци...
                      п.п.Spas55 по-горе в темата съм пуснала снимка! Единствената, която успяхме да направим, докато още лежеше спокойно!
                      Само за информация и за успокоение (че сте минали леко): да видите ТЕ как могат да пищят.

http://www.wolinpn.pl/html/edukacja/...darcieryja.htm

Мислех, че снимката е "по принцип", а тя била на вашето гостенче. Ми то било много сладко, бе.

Поздрави!
                      Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                        Само за информация и за успокоение (че сте минали леко): да видите ТЕ как могат да пищят.

http://www.wolinpn.pl/html/edukacja/...darcieryja.htm

Мислех, че снимката е "по принцип", а тя била на вашето гостенче. Ми то било много сладко, бе.

Поздрави!
                        А то нащо може от нас и по-здраво да се е научило да пищи!

Ми да се беше обадил по-рано, че ти харесва! Щяхме да ти го отстъпим!
                        Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                        A2 (+)

Коментар

Ето още една снимка на звяра
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от Маги; 09-07-08, 23:18.

Коментар

Друг път вместо да пищите ми се обадете. И без това не ви чува (слухът му започва някъде там, където свършва човешкия). Ще ви покажа каква мила муцунка има, като спи. И какви страшни зъби. Муцунките са им бебешки във всяка възрст. Повечето не хапят, даже и да имат повод. Тука в гората ги има доста, нощем прелитат наоколо. Нас не ни посещават, което е проява на здрав разум от тяхна страна. Само гълъбите са такива идиоти (имам котарак и той никак не загрява, че от много поколения не охранява зърнен склад).

Ако тръгне да се блъска в стени и прозорци (твърди прегради), явно е много зле и едва ли ще оцелее, даже и да го пуснете навън. Може да е по-добър жест просто да го оставите да се наспи някъде по тавана. Тия твари имат някакво зрение, колкото да не е без хич, но идея нямат за какво да го ползват. Имат си сонар и го ползват и на тъмно, и на светло.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                              Пускай им "...Я черная моль, я летучая мышь ..."
                              Молците ще дойдат, прилепите ще ги изядат, като заспят от преяждане ще ги изнесеш на балкона.
                              Ако обещаеш, че ядат и хлебарки, моментално хващам един и пускам "ла кокарача".

Коментар

Първоначално публикуван от Маги Преглед на мнение
                                ...А съседката си тръгна вече , утре ще я черпя , няма как
                                Пооблъска се в тавана , но мисля че вече е добре
                                Някой искаше снимка на съседката, но как ли ще изглежда днес...
                                Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                                А то нащо може от нас и по-здраво да се е научило да пищи! ...
                                Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                Друг път вместо да пищите ми се обадете. И без това не ви чува (слухът му започва някъде там, където свършва човешкия)...
                                Имал съм "щастието" да чуя как пищят сестричките, двете... бедна ми е фантазията да си представя трите... а относно честотата, горната граница на сестри Серафимови, вероятно е към мегахерцовия диапазон...
                                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X