Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ровейки Гугъл

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ровейки Гугъл

В Google Earth "изучих" целия свят. Прави ми впечатление патриотизмът на хората, поместващи снимки от своя край. В София се е намерило едно двуного - Boko, поместил три снимки на сметище с пластмасови боклуци зад болница "Токуда".
    Докато си правим такава "реклама" ще ни се смеят. Няма ли някой от Форума да го "изчисли" и да му направи некои "внушения"?

До: Ровейки Гугъл

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
    В Google Earth "изучих" целия свят. Прави ми впечатление патриотизмът на хората, поместващи снимки от своя край. В София се е намерило едно двуного - Boko, поместил три снимки на сметище с пластмасови боклуци зад болница "Токуда".
    Докато си правим такава "реклама" ще ни се смеят. Няма ли някой от Форума да го "изчисли" и да му направи некои "внушения"?
    Хем си прав,нем не -тези неща ги има,съществуват реално,ако Чоко или Боко не ги покажат,нима ще изчезнат?
    По-интересно ми е дали,не може да снимаме някой от създателите на подобни сметища (има много и навсякъде) и него да изтипосаме в Гугъл-а,та да го знаят всички.
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
      Хем си прав,нем не -тези неща ги има,съществуват реално,ако Чоко или Боко не ги покажат,нима ще изчезнат?
      По-интересно ми е дали,не може да снимаме някой от създателите на подобни сметища (има много и навсякъде) и него да изтипосаме в Гугъл-а,та да го знаят всички.
      Ако беше това в Бургас, щях да хвана за 20 лева две циганки да го очистят и да пратя нова снимка!
      В София май сте свикнали да чакате на Бойко и Вълка само.
      Днес в "Стандарт" пак язвителна бележка относно "комунистическите съботници". Наблюдавах в Чепеларе как възрастен човек се тюхка, че коритото на реката е пълно с боклуци. -По наше време го чистехме - казва - всеки месец.
      Ми да направим капиталистически съботници! Работа да става.
      Я скаутите (еквивалент на Тимуровците!) как не свенят от такъв труд!

Коментар

То не е до свикнали,не свикнали...Бат Боико и сие,много им дреме,но и да го почистиш днес,утре "цъфва" отново.Аз около мойте "бърлоги" гледам да поддържам чисто,и детето уча къде да си хвърля боклуците,но борбото е неравна...На един-двама,дето не мърсят,се падат двадесет-тридесет,дето мърлят безогледно.
        Въобще,с прискърбие трябва да отбележа,че най-гадното и лошото от българския манталите тука при нас "блести" с пълна сила.
        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X