Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Адът е на земята

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Адът е на земята

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
    Аз па се зачудих. Чувал съм че и на запад имат болници. Ма за кво им е да трошат пари за тях, кат всичко им е толко зер гут файнско още не моем да измислим.
    те тия болници са мнооо специални-това са евро болници, там удължават и без тва безкраино дългия и изпълнен с радост живот на болните до невъобразимо голямо число...аааа да и превръщт урудите и урудките в барби....мъшку, женску?!- не, квот излиза от там му се вика "кифла"....че нали знаеш, че често чура си ражат...
    ...абе не си ли гледал "пълна промана"...а Пеню от Бик Брадур??!

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
      ...абе не си ли гледал "пълна промана"...а Пеню от Бик Брадур??!
      Даже не знам кво е това, за разлика от теб, очевидно.

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
        Даже не знам кво е това, за разлика от теб, очевидно.
        ми ето го >>

незнам що, ама вече ми се ще нищо да не бях писал в тая тема

Коментар

Ами май-май щеше да е по-добре

В световен мащаб и фармацевтиката е не по-малко многомилиарден бизнес...
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
            Ами май-май щеше да е по-добре

В световен мащаб и фармацевтиката е не по-малко многомилиарден бизнес...
            Така е. Но все пак, най-големите печалби идват не от лекарства, а от настойки на жожоба, извлек от глухарче и хапчета от корен на целина.

Пък и от търговията с генетично променени храни се печели повече. А в Европа те са забранени като опасни. В Америка - не са опасни. То в Америка всичко е безопасно - даже електричеството.

Монсанто с патентованите (и подписани) гени на хибридната царевица ги е много яд...

Коментар

А па най ги е яд, че се разчу чу монсантизмите са ялови. И сега никой не ще да мине на тях, щото догодина няма да има с кво да засее. И най-грандиозната биологическа война се скапа.
              Чакай бе, нешто ме будалкаш. Те кво, не се ли раждат сичките напрао барбита и жонита?
              Ти ми утепа верата у доброто(((((((((((((

Коментар

То екологията е хубаво нещо, но само с екология не се живее.
                В Чипоровци имаше мина но в зората на демокрацията я нарочиха, че замърсява с арсен и я затвориха, сега има чист въздух и вода но хора няма защото избягаха останали без препитание. В годините когато мината работеше там си вадеха хляба хиляди а сега са останали само пенсионери в онзи край.
                "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнение
                  То екологията е хубаво нещо, но само с екология не се живее.
                  В Чипоровци имаше мина но в зората на демокрацията я нарочиха, че замърсява с арсен и я затвориха, сега има чист въздух и вода но хора няма защото избягаха останали без препитание. В годините когато мината работеше там си вадеха хляба хиляди а сега са останали само пенсионери в онзи край.
                  Еее, не са само пенсионери!! И аз съм тук!
                  Макар, че си прав донякъде, но ти виждал ли си реката в Чипровци когато работеше мината? Предпочитам децата ми сега да живеят окръжени от пенсионери но на чист въздух и вода, отколкото както аз живеех като дете!!
                  А арсен имаше, имаше и цианиди, имаше няколко пъти по-голям процент заболели от рак, имаше професионално заболяване силикоза от което боледуваха не само миньорите!! А миньор доживял до 70 години беше гоооляма рядкост!
                  יעבור
                  «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                    Еее, не са само пенсионери!! И аз съм тук!
                    Макар, че си прав донякъде, но ти виждал ли си реката в Чипровци когато работеше мината? Предпочитам децата ми сега да живеят окръжени от пенсионери но на чист въздух и вода, отколкото както аз живеех като дете!!
                    А арсен имаше, имаше и цианиди, имаше няколко пъти по-голям процент заболели от рак, имаше професионално заболяване силикоза от което боледуваха не само миньорите!! А миньор доживял до 70 години беше гоооляма рядкост!
                    Я земляк.
                    Но колко весело и какъв живот имаше тогава, хората работеха и никой на знаеше нишо за екология.
                    "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                      И на теб мога да доставям вода от същата река? Навит?

Щом си толкова отворен ще ти задам един въпрос. Знаеш ли колко струва на природата един спестен тон въглероден двуокис посредствон толкова известната в момента хибридна технология? Знаеш ли колко струват т.нар. биологични продукти?! Моя аргумент е не толкова кое е по-добро за човека (то е ясно) а кое е по-добре за по-важното нещо - за природата? Защото според мен не човека трябва да е най-важен, а природата!
                      Георги Гатев

Коментар

Ето го горе мнението на човек живял до силен замърсител. Всичко друго е "нека се тровят ония там, важното е на мен да ми е добре". Много лесно се решава на чужд гръб. Без никакви замърсявания съвременната цивилизация не може да мине, обаче поне можем да се стараем да намаляваме замърсяването колкото можем. За това и например не съм си отрязал катализатора на нито една от колите.

И пак подканвам който смята, че пречистването е глупост - да пие вода от реката. Другото са празни приказки, защото се крие зад пречиствателната станция на ВиК, а от уютното местенце е лесно, но и жалко, да даваш акъл как да умират другите... Само дето не вярвам някой да го направи, защото тук доста народ са велики само на приказки...
                        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Ето го горе мнението на човек живял до силен замърсител. Всичко друго е "нека се тровят ония там, важното е на мен да ми е добре". Много лесно се решава на чужд гръб. Без никакви замърсявания съвременната цивилизация не може да мине, обаче поне можем да се стараем да намаляваме замърсяването колкото можем. За това и например не съм си отрязал катализатора на нито една от колите.

И пак подканвам който смята, че пречистването е глупост - да пие вода от реката. Другото са празни приказки, защото се крие зад пречиствателната станция на ВиК, а от уютното местенце е лесно, но и жалко, да даваш акъл как да умират другите... Само дето не вярвам някой да го направи, защото тук доста народ са велики само на приказки...
                          аааа туй че не си махнал каталиатора говори, че не си падаш по тюнинг мастер изпълненията, ама нишо повече.Ако обаче земеш да станеш такъф еко защитник кат тия американските по ТВ-то, не само че ше се призная за лаинарко, посерко, малоумник, идиот, дебил....,НО и ше си ги напиша на лисче и ще ги лепна на якенцето си, че да са близо до сърцето ми -)) (даа както виждаш усмихнатото чевече вече е само с едно око, щот в другото му откриха тумор)

нищо против филтрите.

Ас кат прочетох тва разбрах, че в Русия и Индия и Китаи е наи мръсно, затва след като анализирах цяла вечер, заключих че тия нации ще се затрият от лицето на земята до 3 месеца.Ясно е-сички на път към райска Хамерика!

мога да кажа и следното-"като си такъв състрадателен човек отиди там и им помагаи на хората", щото ако не го напраиш ше излезе, че и ти си форумен герои. е и ?

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
                            Ако обаче земеш да станеш такъф еко защитник кат тия американските по ТВ-то, не само че ше се призная за лаинарко, посерко, малоумник, идиот, дебил....,НО и ше си ги напиша на лисче и ще ги лепна на якенцето си, че да са близо до сърцето ми -))
                            Участвал съм в доста акции, а също така съм и помагал за организирането, за почистването на красиви месности в България. Свалял съм от планините огромно количество чували с боклук(не занесен от мен там), както пеша, така и с пълен догоре джипа. Не съм член, но имам сериозни контакти с дружеството "За Земята".

Сега ще си изпълниш ли приказките или пак сме велики само на думи?

П.П.: Нищо против спора, но подобни думи избягвай да използваш в този форум. Считай това за неофициално предупреждение.
                            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Zaarine на хора които не виждат очевидното им трябва вода не от Орлов мост а от Искъра при Гниляне и по яки дози.И нека диалогът да бъде по културен .Поздрави на всички.
                              К мирной жизни не пригоден.
                              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Сега ще си изпълниш ли приказките или пак сме велики само на думи?
                                позволи да си го нося в джобчето -))

пп на думи секи е силен...аз също -))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X