Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Que est-ce que ce est?
Свий
X
-
От: Que est-ce que ce est?
C'est un lampyre, ou ver luisant, ou Lampyris noctiluca, често наричани в държавите където са по-разпространени светещи червеи, на български май просто им викат "светулки Lampyris noctiluca" ако се съди по статиите където се споменават. Светят и лазят женските, мъжките са малки и летят. Тия с оранжевото са все още ларви, като пораснат пак приличат на ларви.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Аааа неблагоприличник, какви са тия обратни апострофи ?!? Всеки истински французин ще ти ги изплюе обратноПървоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеQu` est-ce que c`est?
Така се пише, camarade. Французите, дори масата цветнокожи французи, каквито са понастоящем, държат на благозвучието.
Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Такива излизат във форума. Както не излиза изобщо целият набор "аксани" и "седийчета". Немски също не излиза, но пък форумът е с поглед в бъдещето - арабски се копи-пейства (а сигурно и пише) идеално.Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеАааа неблагоприличник, какви са тия обратни апострофи ?!? Всеки истински французин ще ти ги изплюе обратно
Има повече самолети на дъното на морето, отколкото подводници в небето. ©
Коментар
-
Много съм непроСветен.
Не съм допускал, че „светулките" могат и да не летят, или поне част от тях.Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
„Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
LZ1EMS
Коментар
-
Всъщност живеят у нас поне десетина вида биолуминисцентни твари и май само един вид летят. Но конкретно това съм го виждал само веднъж, преди повече от 20 години.
Къде го намери?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 14,445 в 10:11 на 30-01-26.
Коментар