Обява

Свий
Няма добавени обяви.

График на свършеците на света за следващите 15 години

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: График на свършеците на света за следващите 15 години

То ще стане нестабилно съвсем скоро - след стотина милиона години. От Земята ще остане само опечен камък. Така че наистина нямаме време. И пак никой не ще да чуе.
    Не се занимавай да ме опровергаваш, ами мисли убедителен истеричен сценарий. Ако е калпав, никой няма да ни обяви за Адепти на Новата Крайна Истина и няма да носи дарове на Истинските Божества. Па като спрат да те листват на Московската и Шанхайската борси - иди разправяй че си голям спец по средновековна Европа.

Коментар

Няма нужда аз да те опровергавам за принципа, ами за срока - 600 млн. години, докато тук стане достатъчно напечено. Обаче има и теории, че при такава еволюция на звездата, радиусите на орбитите на планетите се увеличават, така че не е много ясно. Да не говорим, че тогава Марс ще е идеалното място за живеене (може и за втори път).

Само дето и това е много абстрактно. Ние от маймуни сме я докарали до кацане на Луната за 2 млн. години. Като имаме предвид експоненциалното увеличаване на скоростта на прогреса, ако за следващите 100 млн. не сме се ширнали из съседните галактики, язък ни за претенциите.

Като искаш апокалиптичен сценарий - ядрена "зима". Хем ще ти уйдисам на постоянните предупрежедения за нова голяма война. Вече голяма война без термоядрени изпълнения е като футболно напиване без сбиване.

Коментар

Аз от няколко години имам резервирани правата за офроуд в Астероидния пояс. И за състезанията също.
        Хм. Зима, зима ... Предпочитах астероидите. Хем е ясно какво да се прави, хем в данданията човек може да свърши много нещо уж че харчи парите за това.
        Народ! Пипъл!
        На предварителния етап се разглеждат проектите Апокалипсис Зима 18 и Небесен Камък 2019. По-раншни дати не се разглеждат, поради твърде краткото време през което ще получаваме тлъсти милиони всяка година.
        Време, колеги!
        Началните ескизни проекти, до 15 реда смислен текст, се приемат денонощно право тук.

Коментар

Аз предлагам да организираме курс, воден от акредитирани лектори! Всеки завършил курса получава сертификация за Бог, която му гарантира положителен /в личен аспект/ развой на съдбата, при събитието очаквано през 2013год. Към основния курс могат да се добавят широк спектър следдипломни занимания за гарантиране на самоизграждането.
          При евентуална промяна на графика /отлагане на събитието/ на завършилите курса ще им предоставим правото да предявят рекламации към Вселенската администрация, като в същото време няма да преставаме да предлагаме възможностти за дообучение и поддържане на добра форма, с оглед крайната неотменимост на апокалипсиса.
          Можем да използваме и похвати, вече отработени от съвременния маркетинг и мениджмънт. Като например: "Доведи петима приятели и получаваш 50% намаление от първоначалната вноска". Също така може да се организира съпътстваща индустрия за производство на съответна апаратура, екипировка, аксесоари и пр. Не трябва с лека ръка да отхвърляме и разпространението на сувенири, с цел популяризиране на хуманната ни инициатива и осигуряване достъп за колкото може повече хора за възползване от предоставената от нас възможност за Вечен живот!
          Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

davc написа:
            ...Аз предлагам да организираме курс, воден от акредитирани лектори! Всеки завършил курса получава сертификация за Бог...
            Няма да стане. Нали Стефан е заел длъжноста "Негов земен наместник" веднага след Големият взрив. Много каси бира и келнерки трябва да дотътрим при него докато ни даде тапия барем за губернатор на някоя планетка захвърлена на майната си. Предполагам, че Стефан не е лош човек, но в органограмата Му няма място за второразрядни богове. Виж там за някоя планетна система дето е още в гаранция, аз отивам да преговарям с пивоварите
            There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
            No wahalla.

Коментар

О-оо на нас тапии не ни трябват, тапиите ние ще ги даваме! За Стефан може да се запази контролния пакет акции в предприятието - той ще си напълни с бира "Морето на спокойствието".
              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X