Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Не е ли поредното малоумие ?
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Тагове: Няма
-
От: Не е ли поредното малоумие ?
Колко струва такова животно и кой ще го плаща ?Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнениеhttp://offnews.bg/news/%D0%98%D0%BD%...80_371593.html
Бас ловя, че поради немарлив пазач е станал инцидента...вратата е забравена отворена. И въпреки многото зор на трапери-професионали от Ловеч, които мЪчили приспивни действия, се стигнало до най- радикална мярка....по-добре да се застреля...Течет вода Кубань-реки куда велят большевики!
-
Бас ловя, че не е "забравена отворена", а е била "оставена отворена". Много искал да си начеше крастата някой и да сА поФали с такъв трУфей.Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнениеБас ловя, че поради немарлив пазач е станал инцидента...вратата е забравена отворена..Течет вода Кубань-реки куда велят большевики!
Коментар
-
Жалко за животинката... упойващите патрони съм сигурен, че имат доста по-малък обсег, кеталара действа след пет минути, просто са предпочели да играят на сигурно и да го очистят отдалече. Можеше да е и по-лошо, примерно да хапне некой ловчанлия за следобедна закуска...жалко все пак.Животът е харизан кон според мен...
Теди
Коментар
-
И това е възможно, значи още по-лошо - умишлено извършено...жалко, че нямаме баш закони за поставянето на място на такива изродиПървоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеБас ловя, че не е "забравена отворена", а е била "оставена отворена". Много искал да си начеше крастата някой и да сА поФали с такъв трУфей.
..еййй мама му стара, в нормална държава биха им отнели всички животни на тия ..
0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Ама какво значи "не могат да го уцелят с упойващи патрони"...без да съм ловджия- не е ли една и съща стрелбата...не говорим за километри...Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнениеЖалко за животинката... упойващите патрони съм сигурен, че имат доста по-малък обсег, кеталара действа след пет минути, просто са предпочели да играят на сигурно и да го очистят отдалече. Можеше да е и по-лошо, примерно да хапне некой ловчанлия за следобедна закуска...жалко все пак.0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Ами не.Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнениене е ли една и съща стрелбата...
Коментар
-
Пак ами не! Некой е наредил -Я се не занимавайте с глупости, пуцай го у тиквата!Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеАми не.Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Трябва да го приближат на 15-20 метра, явно на никой не му е стискало. Аз не бих посмял също. Жалко за животината...тоя , дето го е изпуснал е олигофрен-там си има ритуал за хранене и почистване на клетката, отработен и безопасен. Нещо е спестил и прескочил серсеминът, и резултата е налице...Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнениеАма какво значи "не могат да го уцелят с упойващи патрони"...без да съм ловджия- не е ли една и съща стрелбата...не говорим за километри...Животът е харизан кон според мен...
Теди
Коментар
-
То новината я има и в друга медия от по-рано.
Само накрая да не излезе че не били компютри , а компоти.Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Не се намираме у гората. Животното е стресирано и едва ли първата му работа е да яде ловци. Просто няма отработена практика за такива случаи и естествено, по-лесното е да се гръмне. Бих наказал не само чистача, а и наредилия стрелбата.Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар