Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пиролизна горелка на отпадъци

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Пиролизна горелка на отпадъци

    http://avex.alle.bg/безплатно-газово...кс/Нещо заради другите глупости ми се струва бълбукатор. Или е обикновена горелка за изгаряне на отработено масло.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

    "Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

  • #2
    От: Пиролизна горелка на отпадъци

    Не разбирам кое те учудва - ти нали живееш в къща. Не горите ли отпадъци? Ако "инструмента" е нещото, което те учудва - недей. Принципът е "подаваш му гориво и кислород и то прави топлина". Е, от там насетне всичко е рекламен трик, ама то кое не е И аз мога да ти предложа безплатна енергия - взимаш една печка на ток, ползваш я безкрайно и после не си плащаш тока или пък крадеш от някъде една цистерна с нафта и после ползваш безплатна пиролизна нафтова енергия от безплатната нафта.
    Е, ако имаш пелетно котле и фабрика за компоти от вишни и череши, то почваш да ползваш костилките вместо пелети и получаваш безплатна пиролизна енергия от череши, с която си отопляваш къщата и даже може да си направиш подово на гаража, също за без пари - даваш на няколко човека компоти от череши и абсолютно безплатно ще ти извършат тази услуга.
    Инак, за балбукатора на си прав - прави си огън от вода на общо основание и то съвсем безплатно - ти не плащаш за огъня, а за тока и водата ... и така. Всичко е свързано и всичко може да е "безплатно", стига да има кой да плати сметката
    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
    0888 315 794
    LZ1UPI
    A1 (Rh+)

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X