Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хотел на 7-те езера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хотел на 7-те езера

Вчера даваха по БТВ новините, човек снимал и изпратил материали - има построен цял хотел баш, горе на седемте рилски езера. Не в подножието, не лифт както обявяваха а хотел кисел баш !

Въпросната сграда се строяла вода от езерата и пр.

Добре де, аз се чудя няма ли икономическа полиция в България да го разфасоват тоя, който решил да си строи на 10 метра от езерото и да приключи това фиаско ? Или пак ще ни го дават местния кмет как заплашва журналистите да не се бъркат къде не им е работа..

Оточните води и отпадъци на хотела, поради липса на канализация, ще се вливат в... езерото. айде честито.

Аз просто нямам думи.
    VW Touareg V10, 5000cc

До: Хотел на 7-те езера

КОРУПЦИЯ И АНАРХИЯ--ВИСША ФОРМА НА УПРАВЛЕНИЕ.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Преди малко повече от един месец ходих до езерата, обиколих ги всичките , "разкъртих" се от ходене , но не видях нищо такова.
      За багерите , които бяха "позиционирани" по пътя буквално до хижата си мислих, че ще правят път, но после един колега ме поправи , че се прави лифт. Просто не мога да си представя, че за толко кратко време може да изникне нещо. Да не говорим , че терена наоколо не позволява "светкавичини" строителни работи.
      Съжалявам, че не съм видял БТВ репортажа, но мисля че става въпрос за по-широката периферия около езерата.

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
        Вчера даваха по БТВ новините, човек снимал и изпратил материали - има построен цял хотел баш, горе на седемте рилски езера. Не в подножието, не лифт както обявяваха а хотел кисел баш !
        Не на 7-те, а на Мусаленското езеро. Вероятно някой довършва тази сграда (това е снимка на Йори от разходка в района 2006)

Ние не сме неутрални!

Коментар

Ето малко по-пресни снимки от 17.08.2007г.

Това, което ми направи много неприятно впечатление е че на дъното на езерото, от високото се виждаха доста строителни материали - ламарини, дъски и др. боклуци! Другото, което ми направи неприятно впечатление е че през целия преход до вр.Мусала край пътеката се носеше смрад на л....на, сякаш половината свят беше отишъл да се изсере точно на най-високата точка на Балканите!
          Ей, ама много калпаво племе сме! И това дето ни е от Бога дадено додето не го съсипеме, няма да мирясаме, пък камо ли да направим нещо свястно!
          "Do not correct a fool, for he will hate you;
          Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Да, точно за този хотел става въпрос, но го обявиха, че е на едно от седемте рилски езера.

Отвратително.
            VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
              Да, точно за този хотел става въпрос, но го обявиха, че е на едно от седемте рилски езера.

Отвратително.
              За пореден път по БТВ лъсва нивото на общата култура - трагедия. Що е езеро в Рила е от седемте.
              Във вестник Стандарт написаха, ча Папуа Нова Гвинея е африканска държава.

Коментар

VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Викторе кога ще ни организирате нещо на езерата с преспиване

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X