Природа, крЪсотЪ... Това е от яз. Искър, но кажи-речи на всякъде може да се снима същото... Защо ли?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мила родна картинка
Свий
X
-
Мила родна картинка
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117Тагове: Няма
-
До: Мила родна картинка
Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнениеПрирода, крЪсотЪ... Това е от яз. Искър, но кажи-речи на всякъде може да се снима същото... Защо ли?
Обикновено имам навик да правим оборка на мястото за риболов, но, като гледам снимките, тук трябва не оборка, а булдозер да рине боклуците ...
Малеее, колко задръстена нация смеееееееееееееее ...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
ами това са снимки от "Екоакцията на яз. Искър" - първо си направили състезание по риболов в клоаката от снимките, а после - уборка...
помня като малък с дядо ходехме да вариме ракия на селския казан... дори и там ПЪРВО го измиваш, после го ползваш за варене...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
за съжаление, наистина мила родна картинка.
другото Йордан Колев го е казал
съжалявам, че не можах да отида на почистването, колегата GAD дано е напълнил повече чували и заради мен
надявам се поне, онези приготвените купи (награди) да са били за най-много събран боклук, а не за най-много уловена риба точно на това мероприятие.........________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Ето как изглеждат нещата на Кърджали. Подобни сцени има на всички големи язовири. Цялото КЕЧ от горното течение си изхвърля боклуците в реката, водата ги подхваща и те плавно се закротват в някой залив или пред язовирната стена. Отделно е пълно с пишман любители на природата, които обичат да осе..т нещата. На яз. Кърджали сме вадили по няколко камиона, почиства се за момента и отново става така...Прикачени файловеToyota Hilux 3.0 D4D 2008
Discovery 2.5 TD5 2000 EX
Land Rover Discovery 2.5 TDI 1996 EX
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнениеПрирода, крЪсотЪ... Това е от яз. Искър, но кажи-речи на всякъде може да се снима същото... Защо ли?B+
Коментар
-
не знам някой от Вас участвал ли е в посрещане на Нова година на Триумфалната Арка... В 03ч на 01.01 булеварда изглежда точно като снимките от язовира... В 12ч на 01.01, обаче, вече всичко е изчистено...
Според мен, трябва общината да изчисти веднъж качествено и да назначат 50 човека, които да обикалят и като намерят до някой рибар дори 1 хвърчащо пликче, да пишат фишче за 50 кинта...
А сега какво е положението /не само по язовирите/, а и по населените места - всеки хвърля където му падне - да живее "демокрацията"!
Нашия офис е на партера на 12 етажен блок тип "китайска стена"... Миналата седмица за малко да утрепят детето /4г./ на един клиент - хвърлиха "водна бомба"/найлонов плик пълен с няколко литра вода/, която размаза челното стъкло на рено лагуна...
Извикахме полиция - тия търтеи проявиха такова безразличие, че просто нямам думи... В районното дори отказали да напишат на човека протокол за застрахователите...
В петък същото дете-идиотче хвърли нова "бомба", която падна в краката на 2 момчета на тротоара... Явно полицаите чакат някой да пострада, за да проявят интерес и да си свършат работата...
Дръвчетата около блока са "украсени" с гащи, пликове, март месец имаше дори и кисело зеле по тях...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
мислиш ли,че нещо ще ги спре,анонимноста на жил.блок ги прави велики,"бал съм им майката на другите",ако живее в къща дали така ще си държи дворчето.А за природата отдавна вече няма спасение.Ако искате малко по чистичко място идвайте на "Жребчево" или на "Малко Шарково".Поне ние дето ходим там си почистваме след нас.Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
"Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
"Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнениене знам някой от Вас участвал ли е в посрещане на Нова година на Триумфалната Арка... В 03ч на 01.01 булеварда изглежда точно като снимките от язовира... В 12ч на 01.01, обаче, вече всичко е изчистено...
Според мен, трябва общината да изчисти веднъж качествено и да назначат 50 човека, които да обикалят и като намерят до някой рибар дори 1 хвърчащо пликче, да пишат фишче за 50 кинта...
А сега какво е положението /не само по язовирите/, а и по населените места - всеки хвърля където му падне - да живее "демокрацията"!
Нашия офис е на партера на 12 етажен блок тип "китайска стена"... Миналата седмица за малко да утрепят детето /4г./ на един клиент - хвърлиха "водна бомба"/найлонов плик пълен с няколко литра вода/, която размаза челното стъкло на рено лагуна...
Извикахме полиция - тия търтеи проявиха такова безразличие, че просто нямам думи... В районното дори отказали да напишат на човека протокол за застрахователите...
В петък същото дете-идиотче хвърли нова "бомба", която падна в краката на 2 момчета на тротоара... Явно полицаите чакат някой да пострада, за да проявят интерес и да си свършат работата...
Дръвчетата около блока са "украсени" с гащи, пликове, март месец имаше дори и кисело зеле по тях...
Без да се заяждам, но тези 50 човека трябва да са от специалните части и в пълно бойно снаряжение за да могат само да пишат фишовете, а тези дето ще събират парите незнам с каква подготовка трябва да бъдат.
Според мен никой не трябва да си затваря очите когато природата се превръща в кочина и има възможност да се противопостави. Още съжалявам, че миналата година пуснахме спокойно да си заминат едни "съседи" които яко осраха Широка поляна. Тъй като на такива места ходим здрава компания следващия път сме се зарекли, че на такива свине просто няма да им простим.
Иначе ако се чака на общини и т.н. каузата е загубена. Поне аз мисля така.Only after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been poisoned,
Only after the last fish has been caught,
Only then will you find that money cannot be eaten.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнениеИзвикахме полиция - тия търтеи проявиха такова безразличие, че просто нямам думи... В районното дори отказали да напишат на човека протокол за застрахователите...
Явно полицаите чакат някой да пострада, за да проявят интерес и да си свършат работата...Toyota Hilux 3.0 D4D 2008
Discovery 2.5 TD5 2000 EX
Land Rover Discovery 2.5 TDI 1996 EX
Коментар
-
вижте за контрольорите в градския транспорт как решиха нещата - движат се на групи, дори с полицай... нещо тия дето не си плащат глобата го изядоха май... /иначе би трябвало да си има кондуктор във всеки автобус... ама това е офтопик/...
Полицията явно не е замислена да пази нас, българските граждани... Като дойде Буш или друг п****ас от м****та си, изведнъж се намират няколко хиляди полицаи да стоят като пътни колчета, а когато трябва да си свършат истинската работа - "няма достатъчно хора", "няма средства" и т.н.
Защо примерно не сложат по някой от тия палячовци на 4-ти км на кръговото - поне да разчистват задръстването, което самия КАТ прави с опашките за пререгистрация?помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнениемарт месец имаше дори и кисело зеле по тях...
А бе, тия от ЕС са луди, че ни приеха ...Ние не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар