Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стъпки в правилна посока

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Стъпки в правилна посока

Не знам дали са първите стъпки, но много се радвам, че най-после ги има.
    www. ehybridcar.eu/en
    www. autogas.bg/gazoviuredbi.php?id=267
    Да не се счита за реклама.
    Последно редактирано от Ясен; 02-12-11, 00:52. Причина: Търговски линкове

От: Стъпки в правилна посока

Всичко изглежда до тук добре,но да не се окаже поредната шмекерия за обиране на пари.
    Преди години вкарвахме горещ въздух от генерацията през съд с вода в смукателния колектор чрез вакума който се получава в него с цел да се подобри работата на двигателя и за някой грам икономия.

Коментар

Не са нито първите, нито вторите стъпки в опитите някой да пусне тази измама в нашия Форум. Счита се за реклама, при това подвеждаща. Освен нарушение на няколко форумни правила едновременно, представлява и подигравка с интелектуалното ниво тук

"Технологията" е обсъждана многократно и многократно сме канили да я демонстрира някой, който твърди, че я има работеща. Желаещи няма. Има само линкове към търговски сайтове. Те пък не заслужават трафика ни, затова ги деактивирам.

Коментар

Няма ли да е по-добре темите за перпетуума да ги заделиме в отделен раздел на коша. Заедно с валидни линкове....да разберат и техническите лаици за какво иде реч.
        Коментарите по подобни теми си заслужават.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Питах вече Ръководството. Не можело било, не било демократично.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Не са нито първите, нито вторите стъпки в опитите някой да пусне тази измама в нашия Форум. Счита се за реклама, при това подвеждаща. Освен нарушение на няколко форумни правила едновременно, представлява и подигравка с интелектуалното ниво тук

"Технологията" е обсъждана многократно и многократно сме канили да я демонстрира някой, който твърди, че я има работеща. Желаещи няма. Има само линкове към търговски сайтове. Те пък не заслужават трафика ни, затова ги деактивирам.
            Бре! Изведнъж се видях обвинен в една камара провинения...колко му е.
            Извинявам се за обидата към интелектуалното ниво, реклами пък съм последния дето ще седне да прави.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Питах вече Ръководството. Не можело било, не било демократично.
              Ми тогава предлагам да се монтират 4 на една кола. Алтернаторът ще издържи. Така ще може да се икономиса 100% (и повече) от горивото.
              Бе иначе казано с 1кW консумация ще докараме 70-100kW от мотора който е с макс. 40% кпд.

Ако нЕкой има нещо напреки да казва, да внимава. НЕма да е демократично.

ПП Ако на някой му е останало поне едно от ония устройства за "Икономия на ток легално" да ми звънне, че изпуснах промоцията.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

ПП Ако на някой му е останало поне едно от ония устройства за "Икономия на ток легално" да ми звънне, че изпуснах промоцията.

То такова животно ми се струва,че няма,ама знаели човек.И аз имам мерак за една такава чудесия.Така,че едно и за мен колега.

Коментар

Така на времето един приятел си купи за ладата комплект за икономия на горивото . Представляваше една тръба която трябваше да играе някакъв магнитизатор на горивото и една плочка с две месингови турбинки която се монтираше под карбуратора . Не знам дали постигна някаква икономия но след около два месеца едната турбинка падна в смукателния колектор и направи мазало та човека прави основен ремонт .
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                    ........ Не знам дали постигна някаква икономия ......
                    Постигнал е, разбира се.... месец-два без кола си е икономия на едни 100-200литра, от воле.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X