Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Състав на Coca-Cola, Orbit и Dirol ( руски текст).

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Състав на Coca-Cola, Orbit и Dirol ( руски текст).

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
    ...ръждивият пирон...
    Не работи. Лично съм пробвал. И върху ножче за бръснене не работи.

А според писаното горе, аз отдавна трябваше да съм умрял. Щото до преди няколко години пиех кола в промишлени количества.

Единствената ми изненада от гореписаното е че фосфорната киселина била взривоопасна и пожароопасна. Ясене?
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Не работи. Лично съм пробвал...
      Ми няма да работи разбира се, даже се учудвам, че разумен мъж изобщо се е ангажирал толкова сериозно (освен, ако експериментите ти не са провеждани на съответната възраст).
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Ми няма да работи разбира се, даже се учудвам, че разумен мъж изобщо се е ангажирал толкова сериозно (освен, ако експериментите ти не са провеждани на съответната възраст).
        Отдавна беше. Все ме подбъзикваха че тая кола ще ми прояде стомаха, и прочие истории. Като излязоха с номера с ръждивия пирон, или с пирона или ножчето за бръснене, дето се разяждали, най-накрая ми писна и за да им затворя устите, предложих да пробваме.

Ми, затворих им устите. Нищо не стана, естествено.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

НЕколко доуточнения:

Руснаците са преписали за вредата от Е-тата и другите бълвочи от някакво европско изследване. Преди време Влади 333 го беше докопал. Добавили са накрая само легендите.

Това с разяждането на ножчето и други сме го правили в тинейджърска възраст. Същото сложено в оцет, в лимонада и в кво ли още не.
          Писанията за войниците търкалящи се пияни от кола го има в наръчник по политпросвета, предназначен за ЗКПЧ-тата, изданието е от 51 год. на миналият век. лично съм го чел при един военен който го пази като реликва. Не ще да ми го даде по никакъв начин гада.
          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Единствената ми изненада от гореписаното е че фосфорната киселина била взривоопасна и пожароопасна. Ясене?
            Тука съм. Спокойно, нищо страшно няма в ортофосфорната киселина. Не гори, не гърми, не разяжда части от тялото, нито дърво, пластмаса, гума или платове. Пасивира повечето метали, неотровна, безвредна (поне в количества, които човек е склонен да изпие доброволно). Рядко разбрано вещество, всъщност.

Статията е доста смешна, далеч не всички съавтори (и със сигурност не и преводачът на руски език) разбират от химия, биология или близки теми.

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
              ...Писанията за войниците търкалящи се пияни от кола го има в наръчник по политпросвета, предназначен за ЗКПЧ-тата, изданието е от 51 год. на миналият век. лично съм го чел при един военен който го пази като реликва. Не ще да ми го даде по никакъв начин гада.
              Аз пък това дори съм го гледал - на киномашина със лента. Въртяли са го като преглед, но не преди прожекциите в нормалните кина, а по разни бригадирски вечери, ученически военни лагери и др. под. Всъщност, търкалящи се нямаше - войниците се олюляваха и залитаха, като явно трябваше да представляват много пияни, от джобовете им стърчаха бутилки Кока кола и те периодично отпиваха. За честта на актьорската гилдия трябва да отбележа, че нито един от изпълняващите ролите в това агит-проп-филмче не беше от артистите, които съм виждал, също и на родителите ми не бяха познати.

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              ...Пасивира повечето метали, неотровна, безвредна (поне в количества, които човек е склонен да изпие доброволно)...
              Като така, е база за огромното болшинство ръждопреобразователи, но там не е: "...в количества, които човек е склонен да изпие доброволно..."
              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Аз пък това дори съм го гледал - на киномашина със лента. Въртяли са го като преглед, но не преди прожекциите в нормалните кина, а по разни бригадирски вечери, ученически военни лагери и др. под. Всъщност, търкалящи се нямаше - войниците се олюляваха и залитаха, като явно трябваше да представляват много пияни, от джобовете им стърчаха бутилки Кока кола и те периодично отпиваха. За честта на актьорската гилдия трябва да отбележа, че нито един от изпълняващите ролите в това агит-проп-филмче не беше от артистите, които съм виждал, също и на родителите ми не бяха познати.
                Така де в тези шишета смесвахме коктейл ВиК (водка и кола) на цвят си оставаше като колата. Едва ли ние сме го измислили но напиването и главоболието беше гарантирано от многото захар в колата .
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Через 10 минут.
                  10 чайных ложек сахара "ударят” по вашей системе (это ежедневная рекомендуемая норма).
                  Вас не тянет рвать, потому что фосфорная кислота подавляет действие сахара.
                  Через 20 минут.
                  Произойдет скачок инсулина в крови. Печень превращает весь сахар в жиры.
                  Через 40 минут.
                  Поглощение кофеина завершено. Ваши зрачки расширятся.
                  Кровяное давление увеличится, потому что печень выбрасывает больше сахара в кровь.
                  Блокируются аденозиновые рецепторы, тем самым предотвращая сонливость.
                  Значи, ако не беше фосфорната киселина, щяхме да повърнем ? Аз и конфитюр ям, и компот от праскови съм пил, дето е гъст, като мед от захарта и пак не съм повръщал. Сигурно и в тях има фосфорна киселина....
                  Значи първо черния дроб превръща цялата захар в мазнини, и след 20 минути кръвното се покачва, понеже черния дроб изхвърля захарта в кръвта....

По-нататък не съм и чел въобще..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X