От: Пъдпъдъци и гургулици.
Цифрата е доста пресилена . В нея влизат и хората на преклонна възъръст които от много години не са излизали на лов но няма работещ механизъм по който те могат да бъдат отстранени . Плащат си всички такси и заемат място а полза от тях никъква от доста години даже имаше намаление 50% от таксите след определена възръст.
Цифрата е доста пресилена . В нея влизат и хората на преклонна възъръст които от много години не са излизали на лов но няма работещ механизъм по който те могат да бъдат отстранени . Плащат си всички такси и заемат място а полза от тях никъква от доста години даже имаше намаление 50% от таксите след определена възръст.
И на мен ми се реве за бедните п(т)ички , като на теб , защото като смятам пък аз по статистически данни : Този уикенд стрелците - убийци имат на сметката си : 160 000 убиеца х 2 пъдпъдъка , плюс х 2 гургулици , плюс х 2 яребици .... ако отчетем едно към кесим и фазаните и излиза , че около 1 милион птички са паднали жертва на тия горните .
15 човека едвам отстреляхме една норма в събота. Не че няма пилета има пре достатъчно ама всички барабар с кучетата все ни теглеше към кебапите в механата а в неделя нямаше кой да стане сутринта след тия количества ланшна ракия .
Коментар