Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Застрояват ли се природните паркове?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Застрояват ли се природните паркове?

Какъв според вас е отговора на този почти риторичен въпрос. Дали не се подминават постоянните сигнали за застрояване в природни паркове и защитени зони и как може да се спре?
    Александър

От: Застрояват ли се природните паркове?

Застрояват се, а бих казал и че се усвояват. Всичко в България е далавера. Същите организации, които протестират срещу незаконното строителство и уж ще свалят Нона Караджова ремонтират и ползват бунгала, които нямат разрешение за ползване от РДНСК. Същата г-жа Караджова си затваря очите за мероприятие като Беглика фест на територията на Защитена местност Батлъбоаз. Въпросните бунгала се намират в чашата на язовир Голям Беглик, на територията на ЗМ Чатъма. WWF-България, Коалиция Да остане природа, Българско дружество за защита на птиците и т.н. са в комбина с чиновниците. Уж правят демонстрации срещу тях, а когато падат парички са първи дружки.

Коментар

Имаше и тук бая обширна тема за там, но нещо не я намирам, защо ли...
      Както казва колегата, в България всичко, от което падат пари е далавера се случва.
      Аз ако ида да си построя бунгало в някоя гора, дори и да не е защитена местност и национален парк, дали ще остана ненаказан?

Коментар

Какво стана с оня тъп хотел на Копитото? Има ли го още?
        Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
        Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Панорамата дето си е там от време оно, си е там от време оно и ще си е там толкоз време, колкото и е отредено, но не мисля, че някой някога ще я бутне.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
            Какво стана с оня тъп хотел на Копитото? Има ли го още?
            Сигорно още си е там,както и хотелите по черноморието по плажната ивица на 20 метра от морето и също са незаконни но няма кои даги бутне*
            HONDA DOMINATOR 650
            ОРЕЛ ASTRA
            РСПБЗН-Приморско

Коментар

Ще си самоотговоря за темата, не я намирам, щот съм тъп! Сега поумнях и я намерих. А най-добре някой модератор да ми затрие мненията в таз тема, спамнах неволно...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X