Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Авария на сондаж край Плевен.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Авария на сондаж край Плевен.

Информацията ми е от вчера. Може да е вече ликвидиран случаят.

А той е такъв.
    От запорната арматура е откраднат манометъра и от отвора фучи с голяма сила нефт, газ и газокондензат. Добре е ,че не се е запалил. А това може да стане и без кибрит. А , ако не гори и пожарната "няма работа" там.

Нивите наоколо са почернели, растенията изсъхнали. Ще бъде отровена и почвата. Щетите - големи.

Институциите си "прехвърлят топката" сондажът е ничий, никой не отговаря. А , ако отидиш да си наточиш туба нефт, ведната ще звъннат в полициията и ще те изкарат престъпник.

От: Авария на сондаж край Плевен.

Аз вчера като го гледах по телевизия и ми стана много странно. Толкова ли не се намери някой който да му завие една тапа от селото или поне да му бяха метнали един чувал отгоре та да не се разнася из цялото поле.

Коментар

Първоначално публикуван от Никола Преглед на мнение
      Аз вчера като го гледах по телевизия и ми стана много странно. Толкова ли не се намери някой който да му завие една тапа от селото или поне да му бяха метнали един чувал отгоре та да не се разнася из цялото поле.

==================================================================================================================
      Извинете, че по руски. "Моя хата скраю, ничего не знаю".

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
        ==================================================================================================================
        Извинете, че e на руски. "Моя хата скраю, ничего не знаю".
        ...

Коментар

Първоначално публикуван от Никола Преглед на мнение
          Налягането е много голямо за да стане това.
          Да не вземе някой да го запали, че тогава ще стане весело.
          Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
          Dacia Duster 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
            Извинете, че по руски. "Моя хата скраю, ничего не знаю".
            "Къщата ми на на края-нищо не зная."
            Ми да така е лесно винаги трябва да се обадим на гражданска защита, за да дойде и да ни оправи бакиите... Въпреки, че е доста вероятно точно тоя в която нива "фъщи" сондата да е развил манометъра за да прибере някоя "субсидия за унищожени площи" примерно...
            Ако тва беше моята нива до 2-3 часа всичко щеше да е приключило и медиите щяша да останат фладни, щото нямаше да има за кво да пишат новини
            П.П. Е толкова ли няма някой кран, че да се спре т'ва "неконтрилируемо изтичане" и да стане контролируемо.

Коментар

Ако работят крановете може да се затвори и после да се постави пак манометър и да се отвори

Но в гражданска не разбират от тези работи ама хич .

От Нефт и Газ не знам кой е отишъл

Има все още някой да разбира от тези неща

Но не вярвам да имат и група за аварийни ситуации.

То вече нищо не остана в нашата държава да е като хората.

Сигурно и собственността на сондажа не е ясно на кой е.

Нали всичко е на концесии. И ако сондажчето не е в ничия концесия няма и кой да му обърне внимание.

Интересно журналистите дали показаха днес как се е решил въпроса.

Те сега са майстори да покажат на хората разни историйки а завършек няма.

Но какво да се учудваме то в цялата страна е така.
              only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Само не знам - толкова години нещо се помпи .. къде отива... не е ясно... Претакват ли от тук на там... Винаги ми е било интересно...
                Баща ми разказваше, като е бил войник и са правили разни учения... имало е "повишено внимание" да го нарека... ако някой снаряд падне не където трябва "целия Плевен отивал във въздуха".. Предполагам тогава повече са се опасявали за бившата рафинерия Плама и всичко около нея като съоръжения...
                Ама сега какъв е добива и от какво естество - пълно невидение...
                Публикувайте отговор

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=jUzxn...eature=related......
                  HONDA AFRICA TWIN XRV 750 RD 04

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X