Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Края на света 2012

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Края на света 2012

Ако съберем датите на земетресението в Япония и атентатите в Световния Търговския център ще получим ...

11.03.11 + 11.09.01=22.12.12

Коментар

Уникалното подреждане на планетите / което престои догодина / се е случвало само преди 75 милиона години . Тогава например са изчезнали динозаврите.
      А сега - кой е наред....? Питайте древните маи........
      животът е магия !
      X5 3.0d

Коментар

Леле вЕрно е, края на света идва, а аз има право само на две обяви.......реших, продавам всичко и заминавам на Хавайте да мра.

Коментар

Срещат се две планети:
          - Какво ново?
          - Нищо особено. Май съм прихванала разумен живот.
          - Дреболия. Аз също съм го карала. Шест, в най-лошия случай, седем хилядолетия и отминава само. Ще вдигнеш температура за кратко, ако заразата сама стигне до термоядрена реакция. Ако се лекуваш на стадия на античността обикновено започва ремисия. За профилактика взимам по три астероида на хилядолетие след всеки ледников период и нямам проблеми.

www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
          0898777327

Коментар

Първоначално публикуван от белята Преглед на мнение
            Вижте, едно невероятно клипче за края на света през 2012г. с още по-неверояно озвучаване с музиката на Пинк Флойд. Затова, поуката е - яж, пий и си носи новите дрехи http://jwak.net/media/37267/
            ..............................................................................................
            Яж, пий, но спазвай правилата на българския език! Инак, края на света, както пишеш може да дойде и по-рано!...

Коментар

Чета си аз,чета си и ми се допи ракия,а е 9 часа сутринта!!!.....между другото Носрадамусовите,Вангините,майските и т. н. предсказания се разминават.....пък и нали като наближи "нещото" извънземните ще ни предупредят/спасят/.Айде наздраве!
              Камен Механджиев

Коментар

Края на света ще дойде по-рано.
                Яжте пийте и се веселете, малко остана:

Американският проповедник Харолд Къмпинг заяви, че знае точната дата на Деня на страшния съд, съобщават медиите в САЩ. "Тогава, най-накрая на 21 октомври, 2011 г., светът ще бъде напълно унищожен от огън, сяра и болести", заяви Къмпинг. Той аргументира предсказанието си, с оглед на собствени негови изчисления и цитати от Библията.
                Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                Dacia Duster 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от Константин (stankovich) Преглед на мнение
                  Края на света ще дойде по-рано.
                  Яжте пийте и се веселете, малко остана:

Американският проповедник Харолд Къмпинг заяви, че знае точната дата на Деня на страшния съд, съобщават медиите в САЩ. "Тогава, най-накрая на 21 октомври, 2011 г., светът ще бъде напълно унищожен от огън, сяра и болести", заяви Къмпинг. Той аргументира предсказанието си, с оглед на собствени негови изчисления и цитати от Библията.
                  Баба Ванга, не се ангажирам с точен текст, но близо 90 % е близо до Вас
                  Последно редактирано от белята; 25-05-11, 00:54. Причина: грознопис
                  Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Е па то вие повярвахте, че идва края на Комунизма през 11/1989 , та на тая Идиотия ли няма да повярвате ?
                    ''Трай, бабо, за младост, за младост, бабо, за хубост!''
                    Щях да забравя ........ Американския проповедник да ми дойде на гости, имам 10 кубика дърва за цепене и двора трябва да се окоси!
                    Последно редактирано от мишоци; 25-05-11, 01:54. Причина: допълнение
                    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Моя календар свършва на 31.01.2012. После ще търся нов.
                      По-добре в Хайлукса, отколкото в хайлайфа...

Коментар

Ми незнам,ма на мен една циганка ми гледа или незнам как се казва,ей така на улицата.И ми каза че ще живея 161год.Е зима ми някой лев ама нищо.Та ако идва края на света аз къде ще си живея остатъка......Според мен всички тея писания и предсказания са силно преувеличени(меко казано).За последните 100г тоя свят бе заличен 100пъти според тях.

Коментар

Първоначално публикуван от bozdugan Преглед на мнение
                          Ми незнам,ма на мен една циганка ми гледа или незнам как се казва,ей така на улицата.И ми каза че ще живея 161год.Е зима ми някой лев ама нищо.Та ако идва края на света аз къде ще си живея остатъка......Според мен всички тея писания и предсказания са силно преувеличени(меко казано).За последните 100г тоя свят бе заличен 100пъти според тях.
                          Споко бре. Ние нали сме със 100 години назад от цивилизования свят. Значи, за нас - 2112 година.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Мероприятието се отлага за неопределено време
                            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Ауу, верно ли? А аз така му се бях наточил...

Коментар

Хубава работа-идвал края на света.А аз защо си чупя ръцете да си правя джипа?Че то няма да има с кого да се състезавам.Утре спирам да работя,почвам да ям и пия,и по жени да ходя,че то не остава много.
                                Р.Р.Търся съмишленици с много финикийски знаци за харчене,нали така и така после няма да им трябват.....
                                Чавдар Владимиров
                                0887/912075
                                Ленд Ровър Диско 1
                                Самуад в проект

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X