Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за повреден стикер за застраховка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за повреден стикер за застраховка

Имам следния въпрос:
    при залепването на нов стикер за застраховката на предния прозорец, без да искам до лепнах на друго место и при корекцията се скъса. Та това ще е проблем ли? другите документи са си ок.

До: Въпрос за повреден стикер за застраховка

Първоначално публикуван от kassey Преглед на мнение
    Имам следния въпрос:
    при залепването на нов стикер за застраховката на предния прозорец, без да искам до лепнах на друго место и при корекцията се скъса. Та това ще е проблем ли? другите документи са си ок.
    Отиди при застрахователя си и поискай нов стикер, така няма да има поводи за заяждане!
    "Когато Господ раздавал земя на народите, българите закъсняли и земята вече била свършила. Затова Бог им дал къстче от своята земя."

Коментар

Лошото е, че номера на стикера съвпада с номера залепен на едно картонче, та ще трябва наново всичко, а те им се водят по бройки, те ми се струва че ще трябва да си платя наново. Застрахователя каза, че няма проблеми, ама не съм сигурен полицаите как мислят.

Коментар

Лошото е, че номера на стикера съвпада с номера залепен на едно картонче, та ще трябва наново всичко, а те им се водят по бройки, те ми се струва че ще трябва да си платя наново. Застрахователя каза, че няма проблеми, ама не съм сигурен полицаите как мислят.
        Стикерчето заедно с номера струваше доколкото си спомням 3-4лв.
        "Когато Господ раздавал земя на народите, българите закъсняли и земята вече била свършила. Затова Бог им дал къстче от своята земя."

Коментар

Нашенските полицаи се интересуват само от валидността на полицата. Никога не са ми проверявали стикер, което ме навежда на мисълта, че моя не съм го подменил тая година, а си стои прикрепен с кламер върху полицата и картончето на гаранционния фонд.
          Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Първоначално публикуван от abalon Преглед на мнение
            Стикерчето заедно с номера струваше доколкото си спомням 3-4лв.
            Не е вярно струва 11.40 лева.Това е талонче с номер за гаранционен фонд.

Коментар

Имам следния въпрос:

ще е проблем ако скъсаш или нямаш редовна полица,а стикера за стъклото в БГ все още никой гледа
              0877256393 LZ1GMD

Коментар

Гледат и стикерите!Не си играйте,патил съм!Е...ако си носиш 20 лева ...минаваш,ама що да трепереш-застрахователите дават картонче и стикер без проблеми!
                0899 шест5313нула
                За всекиго по нещо

Коментар

Нагрейте стикера или изчакайте да го напече слънцето малко и го разгледайте по-детайлно... Има начин да се отлепи без да се повреди..Мноого внимателно.
                  След това залепете хубаво едната част до другата и почти няма да личи..
                  Ако обаче е останала едната част по стъклото, а другата си е останала по стикера - няма управия.
                  Защо не сложите една снимка да видим какво е станало?
                  Последно редактирано от kirech; 22-04-09, 21:51.
                  CITYEL

Коментар

Аз по невнимание изхвърлих новия стикер на една от колите.Застрахователя не издава нов тъй като той е с номер и е отразен в картончето на гаранционния фонд.По закон и по общите условия на застрахователния договор няма задължение за носене на стикер.Важно е да имаш валидна застрахователна полица.Стикерът е информативен за полицията, но при спиране се показва полицата.Не съм имал проблеми с полиция.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X