Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имам книжка. Отново.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Имам книжка. Отново.

Честито!
    Много, много безпроблемни километри!
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Ха честито Васко и да почерпиш, че то книжка всеки ден се не взема! И трудно да я даваш другия път!
      Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Честито!

Честно казано въобще не разбирам за какви точки става въпрос!
        Хиляди пъти са ме спирали, все и те за някакви точки ми говорят, ама като съм черпел не съм знаел че може и книжката да ти приберат!

Ужас!

Коментар

Поздрави,да си я "караш" със здраве!
          Само за инфо,: при отнемане на книжка и изтичане на наказанието се възстановява само кат. до "Б", всички "по-високи" категории се защитават допълнително със съответните психо и др, изпити. Това е от около преди 2 г.
          Поздрави и да не ви се налага !

Коментар

Сега разбирам, че ако тези неща бяха за всички, ние сигурно щяхме да сме най-безопасната зона за МПС и граждани в света!

Звучи като комплимент за законодателя и като .... за изпълнителя на законовите норми!

Коментар

Васе, честито.
              Витарката сигурно е щастлива.
              О899 2б2 1З2

Коментар

Малко глупав въпрос, но все пак да питам. Вземат ли точки при АКТ за неправилно паркиране? Подчертавам АКТ не фиш.

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                  Васе, честито.
                  Витарката сигурно е щастлива.
                  Aaaa, мерси. А Витарката вчера я размачках малко в балкана над Искрец.

Първоначално публикуван от tangra Преглед на мнение
                  Малко глупав въпрос, но все пак да питам. Вземат ли точки при АКТ за неправилно паркиране? Подчертавам АКТ не фиш.
                  НАРУШЕНИЕ </STRONG>

КОНТРОЛНИ ТОЧКИ </STRONG>
                  1. За управление на МПС, спряно от движение, без разрешение от службата за контрол на Министерство на вътрешните работи 5 к.т. </STRONG>
                  2. За неозначаване по установения начин на принудително спряно на платното за движение пътно превозно средство 6 к.т. </STRONG>
                  3. За разхвърляне, разпиляване или оставяне на пътя на предмети и вещества, които създават опасност за движението 5 к.т. </STRONG>
                  4. За управление на технически неизправно МПС, на което поради характера на неизправността е забранено движението по пътя, включително и до мястото на нейното отстраняване 5 к.т. </STRONG>
                  5. За неспазване сигналите на пътните светофари 10 к.т. </STRONG>
                  6. За неспазване предписанията на пътните знаци, пътната маркировка и други средства за сигнализиране 4 к.т. </STRONG>
                  7. За неспазване правилата за предимство, разминаване, изпреварване и заобикаляне 6 к.т. </STRONG>
                  8. Когато не се осигури път за безпрепятствено преминаване на превозно средство, сигнализиращо със специален звуков или светлинен сигнал, или на съпровожданите от него превозни средства 6 к.т. </STRONG>
                  9. За неспазване на правилата за спиране, престой и паркиране или за използване на пътното платно 5 к.т. </STRONG>
                  10. За неправилно движение по обособено платно за движение на релсово пътно превозно средство 4 к.т. </STRONG>
                  11. За превишаване на разрешената максимална скорост: а) от 20 до 30 км/ч включително -2 к.т. </STRONG>
                  б) от 30 до 40 км/ч включително -6 к.т. </STRONG>
                  в) от 40 до 50 км/ч включително -12 к.т. </STRONG>
                  г) над 50 км/ч -16 к.т. </STRONG>
                  12. За нарушаване правилата за разположение на пътното превозно средство върху платното за движение 3 к.т. </STRONG>
                  13. За неспиране на пътен знак "Спри! Пропусни движещите се по пътя с предимство!" 7 к.т. </STRONG>
                  14. За управление на моторно превозно средство с износени гуми 6 к.т. </STRONG>
                  15. За неправилно преминаване покрай спирка на превозните средства за обществен превоз на пътници или покрай спиращ или спрял автобус, който превозва деца 6 к.т. </STRONG>
                  16. За неправилен превоз на товари 3 к.т. </STRONG>
                  17. За неизпълняване задължението за използване на презпазен колан или носене на каска 10 к.т. </STRONG>
                  18. За управление на превозно средство без необходимите светлини 5 к.т. </STRONG>
                  19. За неправилно преминаване през пешеходна пътека 10 к.т. </STRONG>
                  20. За използване на мобилен телефон по време на управление на превозно средство освен при наличие на устройство, позволяващо използването на телефона без участие на ръцете му 6 к.т. </STRONG>
                  21. За неправилен превоз на хора 3 к.т. </STRONG>
                  22. За виновно причиняване на пътнотранспортно произшествие, вследствие на посочените нарушения, допълнително се отнемат - 3 к.т </STRONG>

Коментар

Първоначално публикуван от tangra Преглед на мнение
                    Да.
                    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Васко, честито баце!

Дано никога повече не ти се случва.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ами честито и от мене, никога повече да не ти се случва. Аз имам и един въпрос- като чета сега и се замислям с коя книжка ще е по добре да карам като си идвам в БГ? Имам Българска, валидна, от новите с всички възможни точки и "екстри". Имам и САЩ книжка, мога за 30 долара да си изкарам международна от тук. Все си мисля, че ако ми се случи нещо подобно ще се наложи да им я оставям завинаги в КАТ.
                        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                          Ами честито и от мене, никога повече да не ти се случва. Аз имам и един въпрос- като чета сега и се замислям с коя книжка ще е по добре да карам като си идвам в БГ? Имам Българска, валидна, от новите с всички възможни точки и "екстри". Имам и САЩ книжка, мога за 30 долара да си изкарам международна от тук. Все си мисля, че ако ми се случи нещо подобно ще се наложи да им я оставям завинаги в КАТ.
                          Ако си с чужда книжка в България, не могат да ти я вземат толкова лесно. Трябва примерно да те хванат мъртво пиян или нещо такова застрашаващо живота на околните, за да я задържат. Иначе могат само да те глобяват, но искат веднага да отидеш с тях до управлението, за да си я платиш на момента, че иначе после не знаят къде да те търсят .
                          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Честито и от мен! От тук нататък нали знаеш... колан /не само на панталона/, блутуут и НИКАКВА СЛИВОВА
                            Леко и безаварийно!
                            Daddy's girl! Always & Forever!
                            Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
                              Честито и от мен! От тук нататък нали знаеш... колан /не само на панталона/, блутуут и НИКАКВА СЛИВОВА
                              Леко и безаварийно!
                              Благодаря. Решил съм да сведа до минимално поводите на КАТ-аджиите да ме спират. Т.е. да стана примерен шофьор.

Коментар

Какво искаш и какво ще стане са две коренно различни неща Е, пожелавам ти успех все пак
                                Daddy's girl! Always & Forever!
                                Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X