Обява

Свий
Няма добавени обяви.

БТВ репортерите - бой, секс и сръбска музика....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• БТВ репортерите - бой, секс и сръбска музика....

Току що даваха БТВ репортерите - предаването беше за "студентски град" . Останах с впечатление, че бъдещето на България не може да говори правилно български, слуша българска или сръбска чалга, надути на макс и че т.нар. "студентски град", всъщност е доста долна дупка, свърталище на пропаднали типове от мъжки и женски пол.....
    В същото време по форумите, хилядите млади хора казват че мразят чалгата до дъното на младата си душа и ненавиждат пошлото и кича... Малко съм объркан.. Или БТВ изопачават нещата и са подбрали тенденциозно кадрите, или младежта по форумите няма отношение към българското студенство и по-специално към софийското такова....

Иначе темата за българската младеж е дълга, но си заслужава да се чопли от време на време....
    Последно редактирано от Георги Иванов (gorbi); 21-12-08, 19:03. Причина: едит

До: БТВ репортерите - бой, секс и сръбска музика....

Гледах го и сега, гледал съм го и го гледам на живо. Само през миналата нощ станаха три масови боя в охранявани от нас заведения. Това е еженощие. Евтини жени, за жълти стотинки, както се изразяват някои. Не всички са такива, но болшинството.... За съжаление. Пияни младежи, решили, че след шише водка светът е техен. За съжаление. Пришълци, нестуденти, решили, че щом имат някой лев повече и лъскава кола светът е техен и могат да правят каквото си поискат и да налагат и раздават праавосъдие. За съжаление. Студентски град-Град за съжаление.

Коментар

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
      Току що даваха БТВ репортерите - предаването беше за "студентски град" . Останах с впечатление че бъдещето на България не може да говори правилно български, слуша бълграска или сръбска чалга надути до дупка и че т.нар. "студентски град" всъщност е долна дупка свърталище на пропаднали типове от мъжки и женски пол.....
      В същото време по форумите хилядите млади хора мразят чалгата до дъното на младата си душа и ненавиждат пошлото и кича... Малко съм объркан.. Или БТВ изопачават нещата и са подбрали тенденциозно кадрите, или младежта по форумите няма отношение към българското студенство и по специално към софийското такова....

Иначе темата за българската младеж е дълга, но си заслужава да се чопли от време на време....
      Студенски град е меката на чалгата и простотията.Пълно е с кръчмета и чалготеки.Все пак там са квартирите на студентите от цяла българия,и е нормално да е пълно с измет.
      А тези които не приемат чалга културата си намират къде да ходят.Има и заведения в които не се пуска такъв тип музика.
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

......не забравяйте да споменете и дрогата!

Коментар

Да, гледах го и се ужасих! Отговорът, мисля, е ясен истинските студенти не вихрят чалга-купони, така че нямаше как да ги видиш в репортажа.
          Айде пак се върнахме на темата за тясната връзка между чалгата и простотията и незачитането на другите! Преди 20 години също имаше купони, но като че ли бяха по-кротки....

За мен отговорът се крие в .... загубената ценностна система и объркването на децата ни. Оставени в условията на пълен хаос (информационен, социален, енергиен....) много от тях лесно губят пътя, представата какво правят в съответния ВУЗ, както и целта пред себе си.
          Други мнения? Може би все пак има какво да направим.
          Последно редактирано от Тихомир; 21-12-08, 19:17. Причина: пр.гр.
          НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
          Omnia vincit amor !

Коментар

И аз го гледах ! Увисна ми ченето до коленете. К'ви са тия евтини курвички и недодялани галфони ?
            Тези , къде ходят на лекции, и какви есета пишат, целият им интелект може да се побере върху трамвайно билетче.

И това ще дойде да ми кандидатства утре за мениджър продажби, или за счетоводителка.
            Сутиена и бил марков ! Марков, марков, ама много непран, бре браточка ) Не сутиен, а неупрен
            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
              Току що даваха БТВ репортерите - предаването беше за "студентски град" . Останах с впечатление, че бъдещето на България не може да говори правилно български, слуша българска или сръбска чалга, надути на макс и че т.нар. "студентски град", всъщност е доста долна дупка, свърталище на пропаднали типове от мъжки и женски пол.....
              В същото време по форумите, хилядите млади хора казват че мразят чалгата до дъното на младата си душа и ненавиждат пошлото и кича... Малко съм объркан.. Или БТВ изопачават нещата и са подбрали тенденциозно кадрите, или младежта по форумите няма отношение към българското студенство и по-специално към софийското такова....

Без да искам да обидя някого, но в студенският град живее една група студенти - тези дошли да живеят на общежитие (нищо лошо), има голяма част който си живеят по кущите или на квартира. Така че аз не бих взел такова изследване за "Представителна Извадка"

А пък и студенти - разни. Има такива който учат заради бъдещето си развитие, от интерес към материята, ззащото са любопитни.... има и такива който не знаят защо са там... "Учи за да не работиш" имаше един лаф при Социализма (сигурно и сега има подобни). Като студент на изпит по електротехника втора част (едни въртящи се 3Д вектори, едни бързи преобразования на Фурие - Ум да ти Зайде) до мен седна "колега" от потока добре "подготвен" с Царски Пищов, шептейки ми зададе серия от въпроси:
              1. За колко време се пише по темата??????????
              2. Какво е това U, I и другите буквички........
              Имаше и други ама ..... та и такива "студенти" имаше - сигурно и сега има, трябва ли по тях да си вадим изводи за Студентите?

Явно съм някакъв вид оптимист, но все си мисля, че и сега има родени Инженери, Философи ...... който се реализират в живота и ни го правят по-хубав за нас да си го живеем

Коментар

Всеки ден съм в Студентски. Прекарал съм и достатъчно нощи по някои заведения. Не съм гледал репортажа, но усещам, че е преекспониран и са търсили скандалното. Има голяма група свестни хора - студенти. По хипермаркетите се виждат млади хора да пазаруват със скромни бюджети. Има и един процент студенти, които са изключително тъпи и невъзпитани селяни. Можеш да извадиш момчето от селото, но селото от момчето - никога. За щастие, не те са основния контингент според мен. Има доста турци - студенти. Има авантюристи, които живеят по студентските квартири на аванта и разни бачкатори. Има много цигани клошари. Общо взето има купон, много се пие, оргийки и други работи ,но това падение за което се говори и се правят предавяния не личи толкова отстрани.

Коментар

Първоначално публикуван от solenoid Преглед на мнение
                  Всеки ден съм в Студентски. Прекарал съм и достатъчно нощи по някои заведения. Не съм гледал репортажа, но усещам, че е преекспониран и са търсили скандалното. Има голяма група свестни хора - студенти. По хипермаркетите се виждат млади хора да пазаруват със скромни бюджети. Има и един процент студенти, които са изключително тъпи и невъзпитани селяни. Можеш да извадиш момчето от селото, но селото от момчето - никога. За щастие, не те са основния контингент според мен. Има доста турци - студенти. Има авантюристи, които живеят по студентските квартири на аванта и разни бачкатори. Има много цигани клошари. Общо взето има купон, много се пие, оргийки и други работи ,но това падение за което се говори и се правят предавяния не личи толкова отстрани.
                  Явно не прекарваш достатъчно време в "Студентския град". Да, пазаруват със скромни бюджети, но пазаруват евтина водка и евтина ракия, само и само да има какво да се пие на "купона". Живял съм в общежитие там, макар и да не съм бил студент, работил съм по заведенията и наблюденията са ми много по-обстойни от твоите и на много други хора. Извода ми е, че там цари разгул, разврат и пошлост. И аз имам своите грехове и слабости, но си има места за тях и, определено, "студентски град" не е мястото за това. Ако се чудите дали мнението на колегата е по-правилно от моето, обърнете се към някой полицай от 7-мо районно, към служител на СОТ-161 или към студентите, които живеят там. Да не говорим, че според статистиката, това е мястото с най-голямо разпространение на наркотици на глава от населението. Що ли?!!!

Коментар

Стига, бе хора. Познавам доста свестни хора, живели и живеещи в момента Студентски град. Не всичко живо ходи по чалга кръчмите, нито пък всичко там е чалга кръчми. Има и свестни заведения. Има и хора, коио си седят само по стаите. И какво като купуват евтина водка за купоните? Кой от нас не се е забавлявал по цели нощи на 18-20? Курвите са си курви, простаците - простаци. Има ги и в Студентски град и в центъра на София. На нито едно от двете места, не са 100% обаче.

Репортажът е доста тенденциозен.

П.П.: Васко, вярвам ти, че по заведенията, които охранявате е така. Те иначе нямаше да ви наемат... Не се изчерпва само с тях Студентски град обаче.
                    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Тошко, не са само заведенията. По-богатите и "ку...тата" ходят там, а голяма част от останалите правят оргии по стаите си или чуждите стаи. Освен това, не знам дали сте запознати, но във всяко общежитие има "стаи за купони". Ключът от тях се стопанисва от домакина на общежитието. Решаваш да правиш купон, вземаш ключа и почваш. И заприиждат мъже, жени, деца (казвам деца не случайно, защото по незнайни причини идват и малолетни) и купонът е пълен. Да, не всички са с пороци и не са дошли само да пият, развратничат и гуляят, ама израза "полят изпит, взет изпит" от години е мото на студентите, не само в София.

Коментар

92-97 живях в Студентски град. По-миналата година ходихме да настаняваме на един приятел щерката. Едвам го познах...
                        Какво ми направи впечатление освен зверското строителство - доста от блоковете бяха ремонтирани, имаше действаш пропускателен режим.
                        По мое време имаше същите проблеми. Нападения, убийства, курви, дрога, чалга. Само дето всеки влизаше и излизаше кой както и когато си поиска (аз самият бях 3години "полу-нелегално". Всички знаеха, че съм там, но ги устройваше, защото не създавах, а решавах проблеми.) Въпреки това, за Коледата на 4-та разбиха и ограбиха стаята... Не ми се говори за полицията там и за отношението и....
                        В студентски град има и не-малко семейни общежития и там животът няма нищо общо с показаното по БТВ.
                        Какво всъщност се случва? Събираш на едно място пубери от цяла България, създаваш им условия за анонимност и безнаказаност и после се чудиш: "Що така бе, Миме....". Повечето са съвсем нормални деца. Оставени на самотек.
                        Има такива, дошли да учат. Такива, дошли да вземат тапия. Такива, дошли да си живеят живота, докато "тате носи - мама меси". Такива, дето и те не знаят к'во искат, ама не е к'во да е...
                        Заблудени.
                        Не мисля, че нещо драстично се е променило, освен може би че по мое време поне половината младежи бяха минали през казарма... за добро или лошо...
                        Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Не знам какво чудно има, това си е отражение на цялата ни държава. Навсякъде чалга, чалга,цгани и простотия. И като знам какви хора вземат дипломи за висше, направо ме е страх да отида на лекар Не, че няма и кадърни хора, закъде без тях, но преобладаващата маса са хора отишли да вземат диплом, та да не "бачкат".
                          Както казва Стефан-всичко е чалга, батка...
                          С Гадев сме писали заедно, но и аз мисля, че фактора казарма си има значение.
                          Последно редактирано от Кольо; 21-12-08, 20:49.
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Преди около година и половина преместиха клубната музика на Пицария Тукан от Витошка в Студентски град. Ходил съм 2 пъти да гледам Валди Тотев и Мастило , и ми направи впечатление докато изчаквах , че има доста наемна плът в околните заведения. Мислех за изключение факта, че наоколо думка, апотеоза на българския слугинаж, кварталната кръчмарковица - Ивана, но сега разбирам, че пошлотията е голяма.
                            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Колеги , защо всеки път трябва да се намесва кои каква музика слуша . Когато си пиинат хора , които отричат да слушат "чалга" алате да видите за какво иде реч . А и каква музика слушаш не е критерии за това дали си "ЕНТЕЛЕГЕНТ ' или не и колко имаш между очичките.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X