Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Простотията на една "бъдеща" звезда!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Простотията на една "бъдеща" звезда!!!

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
    Някой да помни миналогодишния победител???? Аз не.
    Е, за да се запомни който и да е изпълнител, трябва продуцентите да му подберат подходящи песни, които да станат хитове, нали? След това - реклами, платени излъчвания по телевизиите "до втръсване", рекламни концерти в клубове (не че са се навъдили такива клубове в България, където освен чалга-кръчмите почти нищо друтго не вирее ), при набираща сили популярност - турне и т.н. Ама как да се направи такова нещо в България и то от продуценти 7/8. Там политиката е ясна - което си харесваме, правим си го за нас, останалото е стандартно задължение по договор - и ... каквото стане. Ами от целия албум на Невена Цонева (да припомня - победител в Първото издание на "Мюзик айдъл" ) има не повече от 3 парчета с прилични мелодии, но пък с "какви текстове", ле-ле-е-е Ще е голям успех, ако намерят начин да "организират" втори албум на момичето (дано да е с по-мераклии продуценти).

Я-а-а, това ми бил 100-ният пост във форума Това си е жив "юбилей", май трябва да почерпя
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

.. Буги Барабата се изказа точно - "това парче за пръв път го чувам" или нещо подобно...
      Ха и бигфут е бил на шоуто ! Барабата е як пич, засичал съм го 2-3 пъти в хижата в студентски град на бира. Ми добре го е нагласил, да се мета маминото синче на голфа и да заминава.

Някой да помни миналогодишния победител???? Аз не. Надявам се единствено Тома да има някаква кариера в музиката след шоуто. Хардрока му е в кръвта, а там има нужда от БГ айдъли.
      Аз я помня, дори и търся албума. На мен лично ми хареса Невена как пя миналата година. Всъщност мисля, че тя ми беше първия смс за предаване. Още в началото ми хареса на прослушванията, като се преби и пя с разкървавен крак Само дето не си поля малко барут в раната и да му драсне клечката

Иначе преди няколко седмици пуснах за Тома. Честно казано си мисля, че всичките там са мегапосредствени, изключае Тома и едната госпожица.. забравих как се казваше, тази с къдравата коса. Те имат собствен стил, действат с увереност и заслужават.
      VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Ама вие вярвате, ли, че sms-те решават кой да замине, и кой ще е победителят?
        Аз не съм толкова наивен, може и да съм просто циник, но логиката е, че щом става въпрос за пари, нищо не се оставя на случайността. Та и затова на това дЕте му дадоха да пее Джагър, и Били Айдъл, за да се изложи, и да го отсвирят. И си мислят, че са го направили елегантно, подценяват ни май. Ама вие си пускайте sms-и, нали трябва организаторите да си избият разходите
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
          Никое крайно мнение, никога не е било реалистично. Включително и твърдението, че никой мъж никога не е прав, ако посегне на жена. Всичко си има граници
          Колегааа, колега. Никога, ама никога, не може мъж да удря жена. Ако е мъж де )))
          Мъжът би трябвало да има достойнство на удара. Можеш да удариш някой, само ако той има възможност, да ти го върне. А да удряш по-слабия пол е ... недостойно. То, по-добре сам си плесни една тупалка. Повече ще направиш впечатление и вероятно ще постигнеш по-сериозен отзвук.
          Виж за тоя с розовките гащички перничанин, да внимава , да не си загуби някъде слипчето ))
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
            Колегааа, колега. Никога, ама никога, не може мъж да удря жена. Ако е мъж де )))
            Мъжът би трябвало да има достойнство на удара. Можеш да удариш някой, само ако той има възможност, да ти го върне. А да удряш по-слабия пол е ... недостойно. То, по-добре сам си плесни една тупалка. Повече ще направиш впечатление и вероятно ще постигнеш по-сериозен отзвук.
            Виж за тоя с розовките гащички перничанин, да внимава , да не си загуби някъде слипчето ))
            Е, не върви така да ми разделяш мнението . Виж следващото изречение:
            Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
            Та то жени вече има и в армията. Даже и в пехотата. И какво? Ако стреля по мен или налита със щика, да се опитвам да я спра с благи думи ли?
            За конкретния случай. Ти какво би направил, ако стане война, вземат те запас и срещу теб изскочи жена-пехотинец с М16 и щик? Ще умреш кавалерски или ще се защитиш? Ако избереш първото... то направо обезсмисляш твърденията на Стефан, че армията не е за жени и в нея има място само за истински мъже... Ако твоите възгледи са правилни, то един взвод жени би бил в състояние да окопура цяла държава, ако противниковата армия е изцяло от истински мъже .

Може би трябва да формулираме нещата така: Истинският мъж, не може да удари една истинска жена. Когато обаче поне единият от двамата не е много истински, то и нещата вече са съвсем други .
            Последно редактирано от Тодор (Zaarin); 09-05-08, 10:24. Причина: изядени букви
            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Ей сега и аз го гледах най-накрая тоя клип, репортерката ако беше отвърнала щеше да се получи един хубав женски бой без ясен изход кой ще излезе победител.
              Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Ама вие вярвате, ли, че sms-те решават кой да замине, и кой ще е победителят?

Ама вие си пускайте sms-и, нали трябва организаторите да си избият разходите
                Чудят се постоянно какви допълнителни "атракции" да измислят, само и само да има още, и още и още SMS-и от хората, от които .... хоп в джоба съответните суми.
                proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                  Мани го розовия, тя си го изпроси. Като провокираш някого по този начин, не може да очакваш той да ти отговаря по цивилизован начин. Въпроси от типа "Защо си най-грозния, пък се мислиш за голям хубавец? Много си тъп." и "..майка ти е к*рва" си просят тупаник. Ковни я едно хубаво, пък после нека си говори.

Понеже стана дума и за еманципацията на жените, мисля че това съм го споменавал и преди в друга тема, но преди няколко години като изпращах жена ми (тогава още гадже) към тях и гледам некви тинейджъри 5-6 с маски бият една жена, свалена на земята, ритат ли ритат, а тя реве. Подгоних ги, една групучка от 3 забягаха заедно, другите напосоки. Подгоних групичката и първия, когото настигнах го подсекох с шут в краката и от там яко тупаници по главата (с маска). След 30 секунди парни чукове и коленца му махнах маската и се оказа момиче. Ха !

Е на, като искат да получават всичко като мъжете, ще получават и тупаници, т'ва е. Всичко останало би било двойна политика.
                  VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Следя темата и си мисля: Защо обръщаме толкова много внимание на някой, които на са нито мъж, нито жена и правят материал за грозно и клюкарско предаване. Действащите в клипчето лица са ми грозни, уродливи душевно, не са изобщо предствители нито ма Мъж или пък на Жена.
                    Спирам да се занимавам с простотии и няма да се разсърда на отговорните модериратори, ако метнат темата в кошчето.
                    С това мое мнение не искам да засягам колегата, който я е пуснал.
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X