Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Простотията на една "бъдеща" звезда!!!
Свий
X
-
До: Простотията на една "бъдеща" звезда!!!
Тоя Дениславчо истински Жентълмен !
No Comment !!! че ще получа още някой картон за неподходяш език
Но ако го видя на живо няма да му спестя псувните !
И той май се мисли за голяма звИздЪ , селянче !
И колкото и да е досадна репортерката той няма право да я удря , ама пък като не може да се бие с мъж .... много ще се изкефя ако го хванат някои скинари на НДК да му разкрасят мазната селска физиономия !!!
Коментар
-
В интерес на истината щях да "приключа мача" доста по рано........Не оправдавам Денислав, ама на тези момичета им такава е работата, да предизвикват хората. С всички плюсове и минусове. И трябва да ги приемат.......
ПС. Та кога се отваря сезона?Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Не бързай! Не го оправдавам , но тя каза нещо за майка му май, затова стана сцената...Първоначално публикуван от ~m@g!~ Преглед на мнениеТоя Дениславчо истински Жентълмен !
No Comment !!! че ще получа още някой картон за неподходяш език
Но ако го видя на живо няма да му спестя псувните !
И той май се мисли за голяма звИздЪ , селянче !
И колкото и да е досадна репортерката той няма право да я удря , ама пък като не може да се бие с мъж .... много ще се изкефя ако го хванат някои скинари на НДК да му разкрасят мазната селска физиономия !!!
Коментар
-
Ама той първо нарече репортерката ку..а и тя му отвърна в типичен български стил. И дори и както и да го е обидила мъж да удари жена!!!!!!!!!!Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеНе бързай! Не го оправдавам , но тя каза нещо за майка му май, затова стана сцената...
Коментар
-
Приятелю....... В света, където жени се държат като мъже........, защо трябва да очакват да се отнасяме със тях като със жени?!?Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеАма той първо нарече репортерката ку..а и тя му отвърна в типичен български стил. И дори и както и да го е обидила мъж да удари жена!!!!!!!!!!Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Е да,ама той още не е станал мъж...Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеАма той първо нарече репортерката ку..а и тя му отвърна в типичен български стил. И дори и както и да го е обидила мъж да удари жена!!!!!!!!!!
Те децата в днешно време, немогат да си сдържат нервичките,затва се изпоклаха в дискотеките,и училищата...
То ся на едно 8 годишно дете пред блока,да напрайш забележка,и скача да се кара, и ако може и да се бий....Що? Щот сме демокрация...
Коментар
-
Светът, в частност България, не е това което беше. Споровете вече не се решават по мъжкия начин. Поне аз отдавна не съм попадал на такъв случай. Пут...е станаха много в мъжките редици. Крият се зад псевдоними, никове, полиция и адвокати. Вчера гледах едно предаване за самоубийствата в Плевенското РПУ. Предполагам знаеш. Гнусна работа. Мъжете останаха малко. И това да се унижиш да скочиш да биеш жена е гадно. И то пред хора. По-добре да беше скочил на оператора. По-мъжко е.Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеПриятелю....... В света, където жени се държат като мъже........, защо трябва да очакват да се отнасяме със тях като със жени?!?
Коментар
-
Това, че Денислав е айдъл-финалист не го прави още звезда. Не оправдавам държанието му, но беше предизвикан. Злой е прав на такива издания като сигнално жълто това им е работата - да предизвикват скандали. Който е тръгнал да става известен трябва да е наясно с това и да да не се подава на провокациите. Е.. случва се някой път, човек да се спъне и да си разлее бирата върху някое лице, ей така без да иска.
О899 2б2 1З2
Коментар
-
Каквото и да му е казала репортерката , а все пак работата и като водеща в СИГНАЛНО ЖЪЛТО е такава , не мисля че той има право да я бие !
И ако той беше този интелигентен гражданин за който се представя нямаше да и обърне внимание !
П.п. Вижте под половерчето е с нещо розовко
Коментар
-
Напълно ПОДКРЕПЯМ момчето, тая ...... си го изпроси. Я се замислете малко, ако вие сте на неговото място как ще постъпите? Аз по същия начин, можеби без удара в лицето, но няколко ритника в задника със сигурност. Като е жена какво да седя и да я гледам как ме обижда ли?..... никога!99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!
Коментар
-
Предаването "Сигнално жълто" естествено е под всякаква критика. Възможно е и репортерката сама да си го е просила. Но това едва ли е основание за подобни обобщения, Г-н Злой!Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеПриятелю....... В света, където жени се държат като мъже........, защо трябва да очакват да се отнасяме със тях като със жени?!?
А как да се държат жените към мъже, които са такива само по нЕкои не дотам развити външни полови белези?! На този /не знам дали е уместно да го назова мъж/ следващия път може да му се падне и някоя по-подготвена кака. И тогава на кой ще си изкара мъжките комплекси?
Коментар
-
Колонелло, казах , че не го оправдавам. Добре, че не съм известен, щото не знам дали не бих й вкарал един шамар/от повече няма нужда/ ако се опита да се държи така и с мен. Жени, жени , ама уважението трябва да е взаимно, не мислиш ли? а при нея то явно липсваше. И внушението , че й е позволено да обижда само защото е журналистка и жена е блудкаво и леко. Уважаеми дами, мисля че да я защитавате/журналистката/ само защото е жена е неправилно. В такъв случай със същия успех може да защитите и него , и без това по-голям женчо в Айдъла няма.Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеАма той първо нарече репортерката ку..а и тя му отвърна в типичен български стил. И дори и както и да го е обидила мъж да удари жена!!!!!!!!!!
Коментар
-
Прав си !Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнениеЕ да,ама той още не е станал мъж...
Те децата в днешно време, немогат да си сдържат нервичките,затва се изпоклаха в дискотеките,и училищата...
То ся на едно 8 годишно дете пред блока,да напрайш забележка,и скача да се кара, и ако може и да се бий....Що? Щот сме демокрация...
Когато аз бях по-малка 3- 4 клас , на батковците и какичките не ми е и вминавало през ума да им се заяждам , а сега когато аз съм на мястото на тези батковци и какички вместо уважение
те ми замахват с юмруци ?!?!?
То миналата седмица едно така си отиде в кофата ! Седим си ние на една площадка и едно детенце реши да ме наплюе ?!?!
При което той и приятелите му избягаха. После същеляваше за постъпката си , но късно .
Та мисля че някой деца са се самозабравили !
Но Денислав не е дете и не може да се държи така !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар