Обява

Свий
Няма добавени обяви.

7 кг тротил пред депутатски блок

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 7 кг тротил пред депутатски блок

Ами, то на артилерийските гръмове така си и пишеше ... Ако са го местили много пъти, хартийката може и да я няма, изхлузва се от мазното. Ама за печката става, не го хвърляй. И не пуши повече от кюмура.
    Боже, колко всъщност е изтрещяло обществото ... Някой верно се е уплашил от кашона в мазето си - истерия за заговор срещу депутатове. Тия па кои бяха? Някви цигански лумпени не разбрали че за малко трябва да свият радиото - пак заговор. Някви трети не разбрали че са ги черпили по една малка ракия, щото нямат да си я платят сами, пък в замяна да се подпишат за кандидат-президенти - и айде пак гюрултия.
    Искате ли още по-голяма новина? Оная вечер видях как се размножават врабчетата, на живо. Мога да дам интервю по въпроса, насочете се.

Коментар

"...около 8:15 ч. в четвъртък. Пенко Атанасов бързал за парламентарно заседание..."

Коментар

Първоначално публикуван от solart Преглед на мнение
        "...около 8:15 ч. в четвъртък. Пенко Атанасов бързал за парламентарно заседание..."
        тия компири не ги ли пуснаха в отпуска за изборите - нещо се караха там
        артилерийските гръмове няма да свършат работа - връща се пак модата на коктейла молотов, ама като съм си изгубил някъде рецептата ...
        ОФБ ДБ X22SE
        Не искам Турция да ме пази от Русия. Стигат ми 500 години.

Коментар

Отново черен ПР - на Сашо Диков колата.

Тази вечер малко преди 22.00 часа е бил взривен автомобилът на журналиста и директор на Канал 3 Сашо Диков пред дома му в столичния квартал „Гоце Делчев". Автомобилът е взривен в до бл. 259 в кв. "Гоце Делцев", потвърди директорът на СДВР старши комисар Валери Йорданов, цитиран от "Фокус".
          Районът е отцепен.

Колата е марка „Форд Фокус”. Тя е на журналиста Сашо Диков. Била е паркирана пред дома му. Самият той е бил в жилището си по време на взрива и не е пострадал.
          "Жив съм, нищо ми няма", каза Диков пред Канал 3.
          Няма и други пострадали при инцидента.

Източник: диp.bг
          Последно редактирано от Радослав Райчев; 13-10-11, 23:30. Причина: премахване на линк към диp.bг
          Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
          LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
          Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Кво да ги правиш, босфор ти ви ги пазят катун жандармерия, а конкуренцията я взривяват. Ченгесарска държава с боко тиквата за шеф.

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
              Кво да ги правиш, босфор ти ви ги пазят катун жандармерия, а конкуренцията я взривяват. Ченгесарска държава с боко тиквата за шеф.
              Тоя коментар много ми напомня за едни, дето вятъра им събори чадъра на плажа и те почнаха да псуват....държавата. Той, че Боко не е цвете-не е, ама к'во общо има и какво - България? Да не е сложил тротила той или да е пратил някого? Може би имаш достоверна информация по въпроса?! Не'ам думи....
              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
              Неизвестен мъдрец

Коментар

Естествено че имам достоверна информация. Мутрата каза, че престъпност вече няма и колко вечери се пъчеше по телевизора за да го покаже! Лично отговорен е за всичко в държавата, дори за чадъра който е паднал от вятъра! Че кво, като не му е прерязал той лентата, значи може да пада ли?? Думи имам и мога да си говоря дори сам

Коментар

Той не е виновен за нищо, Той има само заслуги. И престъпност няма, щом Той е казал. А това -
                  http://www.capital.bg/politika_i_iko...a_sasho_dikov/
                  е отново само опит да го злепоставят. Лично.

Коментар

Какво злепоставяне, на него не му трябва джокер! Той го прави и сам, при това постоянно. Вчера го гледам по босфора изпъчил се на някаква малка трибунка и говори там, кво говори, ми глупости. До него виси един чичка костюмар и ни обяснява как в бг всичко е точно и не я допускат в тоя шенген, щото не било точна наука това всичкото. Това ли му е предизборният сапун? Ааа? "виждаш ли, аз не съм ви виновен, цакат ме от евросъюца с топла бира''.

Коментар

Според мен това е същата кампания на Алексей Петров срещу правителството. Предишния път, като дойдоха еврокомисари и гръмна редакцията на Галерия. Сега, като пак дойдоха пак гръмна, но сега колата на виден платен клакьор-журналист. Тъпо!(Но те мутрите-милиционери, като Алексей само това могат- да бият, да стрелят, да взривяват...)
                      Ако Бойко реши да взривява конкуренцията няма да го направи една седмица преди изборите и ТОЧНО в деня на посещението на еврокомисари и депутати.
                      Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Хайде да се обзаложим, че отново извършителите няма да бъдат разкрити, както и за редакцията на "Галерия".
                        Може би това не е престъпност? А че могат да пострадат невинни хора, това няма значение. Не коментирам Сашо Диков, нито кой му плаща.

Коментар

Първоначално публикуван от Виолета Преглед на мнение
                          Хайде да се обзаложим, че отново извършителите няма да бъдат разкрити, както и за редакцията на "Галерия".
                          Може би това не е престъпност? А че могат да пострадат невинни хора, това няма значение. Не коментирам Сашо Диков, нито кой му плаща.
                          Как така няма да бъдат разкрити. Още във вечерният блок по босфора, боко ще се изпъчи гордо и ще заяви, че за всичко са виновни комунистите и триглавата ламя!

Коментар

Е, как да бъдат разкрити, като при Алексей работят професионалисти- бивши барети, които държавата дълго( и скъпо) е обучавала да правят точно това!?! Между впрочем, ако сте забравили и самият Алексей е бивша барета и офицер от ДАНС. Кой да ги хване? Учителят по физкултура и подопечните му...!
                            Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Физкултурникът е зает с мноооого по-важни дела. Това, че се гърмят в София... абе всички такива случаи са криминални, а той е в отпуск.

Коментар

Физкултурникът е зает с мноооого по-важни дела. Това, че се гърмят в София... абе всички такива случаи са криминални, а той е в отпуск.
                                Технически погледнато може и за ПТП да мине, пък и "посегателството не е срещу журналиста а срещу колата му".
                                Второто е цитат по смисъл...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X