Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ССС удари zamunda. net

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • ССС удари zamunda. net

    Във връзка с проведената акция на Столична Следствена Служба и ГДБОП, достъпът до повечето торент тракери е преустановен....

    "Службите удариха торент-тракера zamunda.net
    13 Март 2007

    Главната дирекция за ”Борба с организираната престъпност” (ГДБОП) и Столичната следствена служба (СтСлС) удариха един от най-големите български торент-тракери zamunda.net. Това се съобщава на началната страница на сайта. От ГДБОП уточниха, че акцията продължава и в момента, а подробности около нея ще бъдат изнесени на по-късен етап.

    Повече от ден достъпът до торент-секцията на един от малкото останали подобни сайтове е недостъпен. По информация на Mediapool единият от администраторите на zamunda е бил арестуван, но в последствие е освободен, иззети са два компютъра. В сайта има 270 000 регистрирани потребители и близо 400 000 торент-файла.

    В началото на февруари друг от големите сайтове, предлагащи безплатно интелектуална собственост – data.bg, преустанови достъпът до торентите, а през пролетта на миналата година ГДБОП проведе серия от акции, насочени срещу arena.bg."


    Само "Арена" остана от българските торенти
    от Даниела Стефанова

    днес, 19:22
    Увеличаване Смаляване Разпечатване Изпращане на приятел Реклама
    След акция на следствието и антимафиотите в понеделник вечерта от вторник сайтът за обмен на файлове zamunda.net не работи. След data.bg и bol.bg това е третият от големите български торент тракери, който затвори и в момента на "пазара" остана само arenabg.com.

    От интернет доставчика "Линкос" ООД съобщиха пред "Дневник", че е арестуван и по-късно е освободен един от администраторите на компанията. Двата му компютъра са иззети заради съмнения, че от тях се управлява сайта zamunda.net. Срещу администратора е повдигнато обвинение. От пресцентъра на дирекцията за борба с организираната престъпност отказаха официална информация с обяснението, че антимафиотите имат още работа.

    Сайтът на "Линкос" ще продължи да работи, но торент секцията и складът му ще бъдат спрени, заявиха от компанията, въпреки че определиха проверката като беззаконие.


    data.bg затвориха торентите отдавна....торентите незаконни....

  • #2
    Re: ССС удари zamunda. net

    Забелязва се...много жалко, там имаше ценни неща които липсват на други места...
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

    Коментар


    • #3
      Re: ССС удари zamunda. net

      Ами американците не се съобразяват с европейските директиви и след като не получиха без пари сайтовете ,си пратиха послушния посланник при послушния министър ,който нареди на послушния борец срещу пиратството да ги "предупреди".А арената ,я преместиха в ....САЩ и затова май още я има.
      B+

      Коментар


      • #4
        Re: ССС удари zamunda. net

        Това пише пък в друг тракер



        "Уважаеми посетители,


        Както вероятно вече знаете, в България за всичко са "виновни" преди всичко Интернет доставчиците - от разпространяването на детско порно, до включването на държавата в разни "черни списъци".

        Ние в ............/скрил съм името/ нееднократно бяхме заплашвани, че ако не сключим договор с когото трябва за каквото трябва и ако освен това не спрем всякакви хостинг услуги, ще ни сполети съдбата на "тези от Арена". Разбирай - ще бъдем прибрани за 72 часа и след това пуснати, но междувременно снимките ни ще бъдат показвани по всички телевизии на фона на качулки, автомати "Калашников", пакети с наркотици и всякакви други атрибути, които да внушат на зрителите, че става дума за някакви сериозни престъпници. И понеже на нас в голяма степен ни омръзна да обясняваме, че има директиви на ЕС, които определят ясно отговорността на доставчиците и че тези директиви от 24.12.2006 вече са част и от Българското законодателство чрез "Закон за електронната търговия", и понеже вместо да се настроят към европейската практика и да търсят легални електронни канали за дистрибуция, българските "правоносители" (кавичките са уместни) са "измислили" някаква "вратичка", чрез която обвиняват доставчиците в "помагачество", и понеже у нас често установяването на истината отнема прекалено много време и обикновено се случва постфактум и тихомълком, за разлика от "акциите", които винаги са много ефектни и добре отразени, ние взехме решение да продадем хостинг-бизнеса и да се съсредоточим върху дейността си като телекомуникационен оператор, още повече след инвестицията, която наскоро получихме"




        Ами ще продавате ,какво да правите.На американците естествено .Тях им трябват.
        B+

        Коментар


        • #5
          Re: ССС удари zamunda. net

          Торент търсачки:
          Ето няколко тракера за торенти-няма нещо което да не може да се намери там.Поне аз не съм попадал на нещо което да съм търсил и да липсва повечето не изискват и регистрация:
          http://www.mininova.org/
          http://www.monova.org/
          http://www.meganova.org/
          http://www.bitenova.nl/
          и два Български тракера:
          http://bgnova.org/
          http://arena-bg.com/

          Коментар


          • #6
            Re: ССС удари zamunda. net

            Ноо ме е яд за замундата. Ама ноо ме е яд...
            Да ги таковам в тъпите качулки и кривите фуражки под квадратните глави.
            Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

            Коментар


            • #7
              Re: ССС удари zamunda. net

              Ама незнам защо се възмущаваме толкова на ПОРЕДНОТО беззаконие.... То в коя сфера не е така - дали цените,дали образованието, дали здравеопазването -тва с дефибрилаторите в линейките където не спасявали живота - те просто са там да консумират ток и чат-пат да пърлят козината на гърдите на космати бабички... Ама за тезинеща никой нищо не прави. Е то за тва сме на тоя хал, защото в другите страни хората си отстояван позициите много сериозно - вземете Гърция в момента, Франция - студентите, емигрантите преди това, ама там какво стана - приеха закона и после като видяха реакцията и се стреснаха "малко". Следващия път ще се позамислят доста дали да правят подобни политически глупости. А тука какво - държавата постоянно рекетира гражданите си най- безцеремонно и открито, какви ли не глупости се приемат като закони и т.н. Ама ние си стоим като овчици на заколение и гледаме ТЪПО - ... А а един човек го е казал: "Няма да сме овце, като можем да сме вълци, дори тигри..." Желко Ражнатович Аркан....
              Don't hunt IF you can't kill
              първо 0883 после 333 накрая 448

              LZ1BGD

              Коментар


              • #8
                Re: ССС удари zamunda. net

                zamunda.net, работи вече от 3-4 дни
                99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
                It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

                Коментар


                • #9
                  Re: ССС удари zamunda. net

                  Първоначално публикуван от Николай Малинов Преглед на мнение
                  zamunda.net, работи вече от 3-4 дни
                  Не, преди 3-4 дни я преместиха окончателно и дотогава не работеше поради тази причина. А сега не работи поради другата причина. Фуражкената причина. Тоест, работи си сайта, ама няма торенти. Демек не работи.
                  Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

                  Коментар


                  • #10
                    Re: ССС удари zamunda. net

                    И аз избеснях за замундата.Мисля си,че така няма да спрат никого.Просто тракерите ще се преместят извън България.По едно време нали щяха да ни влизат по къщите и да ни взимат РС-тата.Тая служба ГДБОП освен със слугинство,с друго занимава ли се?
                    Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                    имат право да гласуват на избори.

                    Коментар


                    • #11
                      Re: ССС удари zamunda. net

                      ами шведите си купиха тая нефтената платформа дето е обявена за държава и си разположиха тракерите там единствено война трябва да им обявят за да си махнат тракерите айде сега Буш е наред че тея там са си сериозни терористи туку виж подместили леко платформата без да се обадят и потопили некоя ядрена подводница от US флота
                      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

                      Коментар


                      • #12
                        Re: ССС удари zamunda. net

                        Да им изсъхнат таш...ците на тия от ССС!

                        Коментар

                        Активност за темата

                        Свий

                        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                        Зареждам...
                        X