Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как са заплатите към днешна дата?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Как са заплатите към днешна дата?

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
    Няма какво да си кривя душата: в момента пиша от работното си място и съм "тук", в БГ...
    Какво означава това? Не си уплътнявам раб. време; никой не ме контролира (а може, можееее...); не съм мотивиран да си уплътнявам раб. време с неща, влизащи ми в работните задължения; ако правя обаче предното и то в Петък - ще ме помислят за хахо; няма и кой да го оцени; нямам пример от пряк ръководител (той вече приключи седмицата с подходяща "задача" някъде)... и още и още... С други думи - активно чакам пенсия, а не искам да е така....
    Кво прай сега?
    Радвай се, че в момента изобщо имаш работа и изобщо нещо ти плащат... Това е много повече, отколкото много други в момента имат - включително и в чужбина. А болшинството работодатели днес са в много по-неблагодарна ситуация...

ПП. Ако ти дадат зор в момента и започнат да ти уплътняват работното време - това ще помогне ли финансово на бизнеса?

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
      Останали са бай Ивановци и ......
      ..... и мениджъри
      Прикачени файлове

Коментар

...ако знаеш откога я търся тая картинка за визуализация на темата...
        Имах я някъде копирана черно-бяла, но се е затрила...
        Благодаря!

...имаше и един хубав виц за многото пушещи виетнамци и късата тежка греда...

Коментар

Първоначално публикуван от vlageo Преглед на мнение
          ...ако знаеш откога я търся тая картинка за визуализация на темата...
          Имах я някъде копирана черно-бяла, но се е затрила...
          Благодаря!
          Моля

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
            ..... и мениджъри
            Доста съм се подвизавал във Виена, на за туризъм. Силно впечатление прави техния "Титан" или каквото е там. Камионите се карат от 1 човек - ариец. Той кара, той закача кофите. Предимно с бели ръкавици. Няма какво да замита около кофите, защото те са изнесени преди 5 минути от домоуправителя. Той си ги прибира след 1 минута.
            Говори се, че за да се постъпи на работа в тяхната Чистота, някой трябва да умре, или да се пенсионира.
            Защо ли?

Коментар

• Да, лека корекция.

Първоначално публикуван от petar_ray Преглед на мнение
              Прекалено много "ме"каш и "бе"каш.
              Нищо, не се ядосвай. Няма да оправиш света, нито пък нас мързеливите.
              М/у другото, потен вода пил ли си?
              Не ти разбирам наречието, нито какво говориш за "ме" и "бе"
              Не се ядосвам, благодаря за загрижеността.Света ще се оправи, но вас мързеливите настина няма кой да оправи.
              М/у другото,ние работливите пием вино.Но това не е твоя работа.
              Последно редактирано от Goblin; 29-10-10, 18:50.
              Grand Cherokee WJ 4.7 V8
              Това е положението.

Коментар

ПП. Ако ти дадат зор в момента и започнат да ти уплътняват работното време - това ще помогне ли финансово на бизнеса?
                Мне... тука е момента...
                Публикувайте отговор

Коментар

Мне... тука е момента...
                  ...но със сигурност, ако ти дадат зор без смисъл за никого - това ще те фрустрира, нали...
                  Приеми че са ти спестили неприятни преживявания по време на криза и ги черпи една бира, когато можеш...

Коментар

...но със сигурност, ако ти дадат зор без смисъл за никого - това ще те фрустрира, нали...
                    Приеми че са ти спестили неприятни преживявания по време на криза и ги черпи една бира, когато можеш...
                    Задължително ще ги черпя! Няма защо да го обсъждаме...
                    Даже влагам скромни суми в т. нар. предприятие - вадя от джоба или нося от къщи... Да върви работата .. Смятай! Трябва паметник да ми сложат в двора (или поне в задния двор).. а съм само един обикновен бачкатор, най-ниско стъпало в хранителната верига... Но съвестен!
                    Публикувайте отговор

Коментар

Ей това е в България.....всеки работи повече от другия, ама как ли му остава време да види и другия колко работи.....луда работа. И тук, както и в живота се скараха най-работните....е, аз пък не работя, а служа. На Родината. И колкото повече служа, толкова повече се питам има ли смисъл. Тя, Родината, за децата си вече не е майка-кърмилница, а мащеха. И вместо да ги кърми, гледа да цица от тях. Странното е, че цица от бедните, за да кърми богатите. Впрочем, никак не е странно, то даже в библията си го пише. Ама нейсе. Българийо, за тебе те умряха......днес едва ли някой ще умре за теб. Гарване, и ти птицо проклета.....над чий........
                      ПП. Аз така....разсъждавам си на глас....не ми забелязвайте. Гледайте в паницата на другия.....аз така правя. Българче да се наричам, първа радост е за мене. Амин......

Коментар

В институтите на БАН до днес заплатите кръгло са м/у 300 и 1000 лв., но от 1 ноември в някои от тях ще се изравнят! Ще бъдат 0,00 лв, поне до края на годината.
                        ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
                          В институтите на БАН до днес заплатите кръгло са м/у 300 и 1000 лв., но от 1 ноември в някои от тях ще се изравнят! Ще бъдат 0, поне до края на годината.
                          Е за тия хора от БАН най ми е драго, когато разбера, че някой е забегнал навън... То бива подигравка, ама техното "заплащане" си е жива гавра...
                          Публикувайте отговор

Коментар

Задължително ще ги черпя! Няма защо да го обсъждаме...
                            Даже влагам скромни суми в т. нар. предприятие - вадя от джоба или нося от къщи... Да върви работата .. Смятай! Трябва паметник да ми сложат в двора (или поне в задния двор).. а съм само един обикновен бачкатор, най-ниско стъпало в хранителната верига... Но съвестен!
                            Брей, оптимистът казал, че и по-зле можело да стане! Едно време мъкнехме от работа в къщи, сега носим на работа! Доживяхме да плащаме, за да сме на работа!

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                              Доживяхме да плащаме, за да сме на работа!
                              За да вървят стажът и осигуровките.

Коментар

Двама частници си говорели. Единия казва:
                                -Ей, тея мойте работници много нагли, бе. От три месеца не съм им плащал, а още идват на работа.
                                Другия се почесал замислено по темето и измъдрил:
                                - Абе...... сложи им входна такса.....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X